Beste leverandør for nord italiensk ost

Belgia, Bruxelles
... kontakter meg, og jeg blir deres faste slipemaskinoperatør. Og jeg sliper betong fra Nord til Sør, fra Øst til Vest. En dag, på en byggeplass, ser en gammel italiensk murer på meg med interesse. Det jeg lager, ligner veldig på det han jobbet med som ung i sitt hjemland Friuli: terrazzo! Vi blir venner. Og jeg sier til ham: "Lær meg!" Og slik kom jeg tilbake til en veldig gammel gulvproduksjonsteknikk, som kommer til oss gjennom Venezia, fra Opus Signinum til romerne. Takk Mario! Ikke nøl med å kontakte meg for et gratis tilbud for ditt mosaikkprosjekt,...
Portefølje (6)

Produkter for nord italiensk ost (27)

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

Il SEPI Rigato di capra fresco er en ost med en unik smak, laget av fersk geitemelk. Med en hel form på 1,2 kg, er den perfekt for de som elsker kvalitetsoster og ønsker å tilføre et preg av raffinement til bordet sitt. Nyt 100% av godheten med dette unike produktet.
Floreffe Ost - Økologisk Natur

Floreffe Ost - Økologisk Natur

2,3kg Floreffe Natur Bio
Osteanalog 45%

Osteanalog 45%

Analog ost (også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ) er et meieriprodukt der melkefettet er delvis eller helt erstattet med vegetabilsk fett. Når melkefettet fra helmelk blir erstattet, kalles produktet også "vegansk ost". De andre produksjonsstandardene er de samme som for vanlig ostproduksjon. Analog ost velges ofte for sin kostnadseffektivitet og enkelhet i produksjonen. Produktet varierer mye i formelen og er derfor egnet for mange applikasjoner.
Røkt bøffelmozzarella

Røkt bøffelmozzarella

Røkt bøffelmozzarella
Milkyland PIZZA Milky

Milkyland PIZZA Milky

Milkyland Pizza Milky er den perfekte osten for å oppnå et vakkert smeltet og deilig kremet lag på enhver pizza. Med sin glatte tekstur og balanserte smak, komplementerer den en rekke toppings uten å overmanne dem. Milkyland Pizza Milky-osten smelter jevnt, og skaper en gyllenbrun finish som er ideell for baking. Enten du er en profesjonell kokk eller en hjemmebaker, er denne osten laget for å levere konsistente, høy-kvalitets resultater og en uimotståelig smaksopplevelse i hver skive.
Italienske oster

Italienske oster

BUISSON er grossist av italienske oster Eksport av italienske oster Distributør av italienske oster i Rungis
Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Ingredienser Pasteurisert Melk, Volterra Salt, Løpe, Melkesyrefermenter Melkens Opprinnelse Maremma Sauemelk Volum: 150g (±10%)
1 kg Sommerost

1 kg Sommerost

Ost produsert av gjetere som driver med transhumans. Disse gjetere og deres flokker tilbringer 3 måneder om sommeren i høye fjell i Pyreneene, i høyder fra 1000 til 2300 m. Den tilstedeværende floraen er unik og gir en aroma, en fruktig smak som er helt spesiell. Vi leverer over hele Frankrike.
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
Ariste Izmir Tulum Ost (fra melk av ku) – 300g

Ariste Izmir Tulum Ost (fra melk av ku) – 300g

Tulum Peyniri har unike egenskaper fra hver region. Mezopotamia-jorden - İzmir Tulumu er hard, modnes med salt og blir vakrere med tiden, mister saltet sitt, og sporene etter saltet vises som porer i osten. Vi anbefaler å la osten stå i noen minutter etter å ha tatt den ut av kjøleskapet, før du skjærer den med en ostehøvel. Den er laget av 100% melk fra ku.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
VEGAN ØKO Ost - NATUR eller HVITLØK

VEGAN ØKO Ost - NATUR eller HVITLØK

Oppdag våre økologiske VEGAN-oster uten forsinkelse. Ønsker du å introdusere et nytt utvalg av VEGAN-oster til kundene dine? Ikke nøl med å kontakte oss for eventuelle informasjonsforespørsel.
Iberisk ost i porsjoner

Iberisk ost i porsjoner

Iberisk ost er en presset ost laget av en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). Det er den mest populære osten i Spania, og i henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 i vedlegg I til kongelig dekret 262/2011, av 28. februar, som godkjenner kvalitetsnormene for oster og smeltede oster. All ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", må være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau. Den produseres hele året. Vi skiller mellom semi-modnet og modnet ost basert på modningstiden. Den første har en modningstid på én til tre måneder, presset pasta, kompakt masse men ikke lukket, med små hulrom over hele snittet og en halmgul farge på en elfenbensbakgrunn, på grunn av blandingen av de tre melkene. Den modnede osten har en modningstid på tre til seks måneder.
Røkt fletteost

Røkt fletteost

Røkt osteflette
Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'auvergne - Oster
CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
Dona Amélia Ost - Tilgjengelige vekter: 0,5 kg.

Dona Amélia Ost - Tilgjengelige vekter: 0,5 kg.

Som matriark ga Dona Amelia navnet sitt til en ost med alle essensene, med en myk tekstur og en behagelig myk og langvarig smak.
Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g
Mozzarellaost - Bakeriprodukter

Mozzarellaost - Bakeriprodukter

Produkttype: Ost Form: Blokk Farge: Kremhvit Fettinnhold (%): 7,5 Tilsetningsstoffer: Kundens Etterspørsel Holdbarhet: 12 Måneder Navn: Halal Mozzarella Ost
PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Krydret

PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Krydret

For smakens skyld kunne vi ikke overse en pecorino med chili i pasta. Ferskheten av osten, kombinert med den krydrede smaken av chili, gjør dette produktet helt fantastisk. Vi tilbyr det i løs vekt og i vakuumpakket emballasje, både hele og porsjonert i halvdeler og kvartdeler. Vi tilbyr det i to formater, skålformet og rettkantet. Skålformet vekt på ca. kg. 1,5 hel løsvekt. Vakuumpakket hel form ca. kg. 1,5; ½ kg. 0,700; ¼ kg. 0,350. Rettkantet vekt hel løsvekt ca. kg. 2,2. Vakuumpakket hel form ca. kg. 2,200; ½ kg. 1,100; ¼ kg. 0,550.
Rochefort Ost - Fino Verde

Rochefort Ost - Fino Verde

3kg Rochefort (med Basilikum)
Floreffe Ost - Utvalg (modnet lenger)

Floreffe Ost - Utvalg (modnet lenger)

2,3 kg Floreffe også tilgjengelig i: - 350 g brød
Rochefort Ost

Rochefort Ost

350g Rochefort ung også tilgjengelig i: - 2,3kg brød - blister med 6 skiver på 150g
METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

Osten METRO Chef Pecorino Romano DOP på 3 kg er en italiensk delikatesse, perfekt for å tilføre en autentisk smak til rettene dine. Med sin rike aroma og robuste smak, gir denne osten en rikdom av smaker til måltidene dine. Pakke på 3 kg for å imøtekomme dine restaurantbehov.
Rocinante Geitoster

Rocinante Geitoster

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.
Roquefort Blåost

Roquefort Blåost

Med sine krydrede noter er Roquefort Papillon elegant balansert mellom mykhet og smuldrethet. Denne rå sauemelkosten, modnet i naturlige huler, vil transportere deg rett til landskapet i Sør-Frankrike. Vekt: 100g
Manchego Ost DOP i Porjoner

Manchego Ost DOP i Porjoner

Manchego-osten skiller seg fra andre oster laget i Spania ved sitt ytre utseende, som er identifisert med en kaseinplate, hvor ordet Manchego og et serienummer vises, noe som gjør det mulig å spore produktet og autentisere det gjennom Kontrollrådet for opprinnelsesbetegnelsen Manchega. Innvendig er osten av elfenbensfarge, med øyne fordelt jevnt. Den har en smøraktig tekstur, smelter i munnen, med en klar, mild, dyp smak, typisk for sauemelk. Alle våre oster er laget uten tilsetningsstoffer og er fri for lysozym, natamycine og sorbater. Uten gluten.