Maltitol - Maltitol 80/55
Maltitaste maltitol sirup er produsert som et resultat av katalytisk hydrogenasjon av maltosesirup.
Har lavere glykemisk indeks enn vanlig sukker.
Lav kaloriinnhold.
Etterlater ikke uønsket smak i munnen.
Utmerket varmebestandighet.
Lav hygroskopisitet.
Sikrer kontroll over konsistens, viskositet, krystallisering og farge.
Forårsaker ikke tannråte.
Gir en utmerket sprøhet til tyggegummibelegg.
Går ikke inn i Maillard-reaksjonen.
Oppfyller USP/EP/BP standarder.
Bruksområder: sjokolade, iskrem, dietprodukter, kaker, kjeks, sukker, tyggegummi, energibarer, alkoholfri drikke, halva, syltetøy, smørbar sjokolade, vafler og bakervarer.
Emballasjeform: Boks, fat, tank og Flexi Tank.
Holdbarhet: 24 måneder.
Opprinnelse: Tyrkia.