Det er den klassiske og tidløse maskinen fra fornøyelsesparker. Takket være kapasiteten på 40 personer tar den mange eventyrlystne fra ulike aldersgrupper med på en adrenalinfylt reise samtidig. Det grunnleggende arbeidsprinsippet er at maskinen beveger seg i to retninger ved hjelp av hjulmontering og stempler, og den tilfører visuell verdi til tivoliet med sine spesielle LED-lamper.
HØYDE: 7,5 M
BREDDE: 17 M
LENGDE: 19 M
KAPASITET: 20 SETER / 40 PERSONER
Skinnende gylden farge med grønne refleksjoner.
Frisk, intens med noter av steinfrukter (fersken, aprikos) og tørket frukt (mandel, hasselnøtt).
Tonisk, kjøttet er vinøst, subtilt, godt balansert av en naturlig friskhet.
Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg