Produkter for maha-azithromycin (20)

Hesperidin - Flavonoider

Hesperidin - Flavonoider

Synonymer: Atripliside B, Cirantin, Hesperetin 7-rutinosid, Hesperidin, Hesperidosid Kat. Nr: NST-10-108 CAS: 520-26-3 Renhet: 95% (HPLC) Molekylformel: C28H34O15 Molekylvekt: 610,56
Xanthohumol - Flavonoider

Xanthohumol - Flavonoider

Synonymer: 30-Noroleanan, (+)-Glycyram, 18β-Glycyrrhizinsyre monoammoniumsalt, Ammoniumglycyrrhizinat, Glycamil, Glycymin, Magnasweet, Monoammonium 18β-glycyrrhizinat Kat. Nr:NST-10-189 CAS:6754-58-1 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C21H22O5 Molekylvekt:354,4
Lathyrol - Alle produkter

Lathyrol - Alle produkter

Lathyrol og dets derivater er mye studert for sine anti-kreft egenskaper. Det har vist seg å modulere kreftcellers medikamentresistens ved å endre medikament-reflux transportører og mer. Cat. Nr:NST-10-171 CAS:34420-19-4 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C20H30O4 Molekylvekt:334,45
Shikimsyre - Benzoesyrerivater

Shikimsyre - Benzoesyrerivater

Synonymer: (-)-Shikiminsyre, L-Shikiminsyre Cat. Nr:NST-10-116 CAS:138-59-0 Renhet:98% (HPLC) Molekylformel:C7H10O5 Molekylvekt:174,15
Quininsyre - Annet

Quininsyre - Annet

Kvinoinsyre - Annet Cat. Nr: NST-10-224 CAS: 77-95-2 Renhet: 98% (HPLC) Molekylformel: C7H12O6 Molekylvekt: 192,17
Aloe Emodine - Alle produkter

Aloe Emodine - Alle produkter

Synonymer: 3-Hydroksymetylkrysazin, Rhabarberone Kat. Nr: NST-10-200 CAS: 481-72-1 Renhet: 98% (HPLC) Molekylformel: C15H10O5 Molekylvekt: 270,24
Diosmetin - Flavonoider

Diosmetin - Flavonoider

Diosmetin er en flavanoid-type forbindelse med et bredt spekter av biologiske aktiviteter. Den kan finnes i ulike kilder i naturen, men den mest naturlige forekomsten er i sitrusplanter som sitron, pompelmo, appelsin, mandarin, osv. Kat. Nr:NST-10-70 CAS:520-34-3 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C16H12O6 Molekylvekt:300,26
4-Hydroksycinnaminsyre - Alle produkter

4-Hydroksycinnaminsyre - Alle produkter

4-Hydroksycinnaminsyre (p-Kumarinsyre) er en naturlig derivat av cinnaminsyre. Den kan finnes i ulike matvarer som peanøtter, tomater, hvitløk og drikker som vin og te. Imidlertid kan 4-Hydroksycinnaminsyre også produseres fra lignin og ved biosyntetiske metoder. Kat. Nr:NST-10-99 CAS:501-98-4 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C9H8O3 Molekylvekt:368,38
Forskolin - Alle produkter

Forskolin - Alle produkter

Forskolin har blitt grundig studert som et vektregulerende kosttilskudd. Få studier har vist større vekttap for forsøkspersoner som bruker Forskolin sammenlignet med andre, samtidig som de opprettholder høyere testosteronnivåer. Cat. Nr:NST-10-164 CAS:66575-29-9 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C22H34O7 Molekylvekt:410,50
Liquiritigenin - Flavonoider

Liquiritigenin - Flavonoider

Liquiritigenin - Flavonoider Kat. Nr: NST-10-173 CAS: 578-86-9 Renhet: 95% (HPLC) Molekylformel: C15H12O4 Molekylvekt: 256,25
Cycloastragenol - Alle produkter

Cycloastragenol - Alle produkter

Cycloastragenol har blitt grundig studert for sine egenskaper når det gjelder aktivering av telomerase. Telomerer er en del av kromosomene som forskere mener er ansvarlige for cellealdring, og cycloastragenol antas å sannsynligvis hemme modning av celler. Kat. nr: NST-10-159 CAS: 78574-94-4 Renhet: 98% (HPLC) Molekylær formel: C30H50O5 Molekylvekt: 490,72
Metylhesperidin - Flavonoider

Metylhesperidin - Flavonoider

Metylhesperidin er en naturlig forbindelse i klassen flavanone glycosider. I naturen finnes den vanligvis i sitrusfrukter sammen med sin ikke-metylaterte motpart – hesperidin. Som hesperidin ble den først isolert fra Citrus limon.sp. Kat. Nr:NST-10-128 CAS:11013-97-1 Renhet:98% (HPLC) Molekylformel:C29H36O15 Molekylvekt:624,59
Flavin adenin dinukleotid dinatrium (FAD dinatrium) - Alkaloider

Flavin adenin dinukleotid dinatrium (FAD dinatrium) - Alkaloider

Synonymer: FAD natriumsalt Cat. Nr: NST-10-223 CAS: 84366-81-4 Renhet: 98% (HPLC) Molekylformel: C27H31N9Na2O15P2 Molekylvekt: 829,50
Hesperetin - Flavonoider

Hesperetin - Flavonoider

Hesperitin er en naturlig forbindelse i flavanoid-type forbindelsesklassen. Det er en aglykonversjon av den utbredte hesperidinen, som finnes i ulike typer sitrusfrukter, mest fremtredende i Citrus limon. sp. Cat. Nr:NST-10-120 CAS:69097-99-0 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C16H14O6 Molekylvekt:302,28
Neohesperidin - Flavonoider

Neohesperidin - Flavonoider

Neohesperidin er en naturlig forbindelse i klassen flavanone glycosider. I naturen, sammen med den svært lignende hesperidin, finnes den vanligvis i sitrusfrukter, men spesielt i Citrus limon.sp. Cat. Nr:NST-10-127 CAS:13241-33-3 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C28H34O15 Molekylvekt:610,56
Syringinsyre - Alle produkter

Syringinsyre - Alle produkter

Syringinsyre er en naturlig forbindelse i klassen av fenolsyreforbindelser. Det er et vanlig plantemetabolitt og kan finnes i ulike kilder i naturen som nøtter, oliven, gresskarfrø, honning, rødvin og mange flere. Den har også blitt brukt i tradisjonell medisin fra ekstrakter av sko-knapp Ardisia Ardisia elliptica og andre. Kat. Nr:NST-10-42 CAS:530-57-4 Renhet:98% (HPLC) Molekylær formel:C9H10O5 Molekylvekt:198,17
Dihydroartemisinin - Alle produkter

Dihydroartemisinin - Alle produkter

Synonymer: Alaxin, Artenimol, Cotecxin, Cotexin, Dihydroartemisinin, Dihydroqinghaosu, Dynamax, Salaxin, Santecxin Kat. Nr: NST-10-201 CAS: 71939-50-9 Renhet: 98% (HPLC) Molekylformel: C15H24O5 Molekylvekt: 284,35
Limonin - Alle produkter

Limonin - Alle produkter

Synonymer: Citrolimonin, Dictamnolacton, Evodin, Limonin, Obaculacton, Obakulacton Kat. Nr: NST-10-13 CAS: 1180-71-8 Renhet: 98% (HPLC) Molekylformel: C26H30O8 Molekylvekt: 470,51
Rosmarinsyre - Alle produkter

Rosmarinsyre - Alle produkter

Rosmarinsyre er en naturlig forbindelse i polyfenolklassen. Den kan finnes i rosmarin (Salvia rosmarinus L.), hvor navnet er avledet fra, men kan også finnes i mynte, salvie og andre kulinariske krydder og urter. Kat. nr: NST-10-26 CAS: 20283-92-5 Renhet: 98 % (HPLC) Molekylformel: C18H16O8 Molekylvekt: 360,31
Glycyrrhizic acid - Alle produkter

Glycyrrhizic acid - Alle produkter

Glycyrrhizinsyre er en naturlig forbindelse i saponin – triterpen glycosid forbindelseklassen. Den har en søt smak og er hovedkomponenten i lakrisen Glycyrrhiza glabra rot. Kat. Nr:NST-10-22 CAS:1405-86-3 Renhet:98% (HPLC) Molekylformel:C42H62O16 Molekylvekt:822,93