Analyser av hvete og mel - Melkorrigeringer
Du er møller og ønsker å kontrollere kvaliteten på de rene sortene av hvete eller mølleblandinger. Du ønsker råd om valg av en sort eller utarbeidelse av en modell.
Du er industriell aktør og ønsker å sikre deg at melene du bruker i produksjonen er jevne.
Ønsker du å kontrollere bakekvaliteten på melene dine?
Tjenester fra laboratoriet for fysikalsk-kjemiske analyser
På Hvete
Buhler-maling, spesifikke vekter, fuktighet, proteiner, deteksjon av mykotoksiner osv.
På Mel
Chopin alveograf, Hagberg fallindeks, farinograf, askeinnhold, skadede stivelser osv.
Tjenester fra Prøvemøllen
Bakingstester (CNERMA- og BIPEA-metoder)
Kontroll av jevnhet og kvalitet på produktene.
Opplæringssenter: (godkjent opplæringssenter av det franske departementet for økonomi, industri og sysselsetting)
Opplæring i gode bakerpraksiser og bruk av MILLBÄKER-produkter.