Produkter for kvalitetskontroll (6)

Tradisjonelle Korrektorer - Melkorrigeringer

Tradisjonelle Korrektorer - Melkorrigeringer

Ønsker du å justere melene dine for å lage brød og baguetter som er i samsvar med forskriftene for Tradisjonelt Fransk Brød?
Håndtak med rustfritt stål returfjær - Håndtak opp eller - Glatt kropp indekseringsfinger

Håndtak med rustfritt stål returfjær - Håndtak opp eller - Glatt kropp indekseringsfinger

Håndtak med fjærretur kan enkelt skrus fast på dører, luker og lokk. Håndtakene er tilgjengelige i to forskjellige varianter, skråstilt oppover eller nedover. Den skrå overflaten gjør det mulig å lukke eller åpne applikasjonen uten å betjene håndtaket. Den innebygde fjæren gjør alltid at håndtaket går tilbake til sin opprinnelige posisjon. Bruksanvisning: På grunn av bevegelsen av spaken, blir håndtaket ført til åpen posisjon, noe som muliggjør åpning av døren. Låsing skjer automatisk ved å lukke døren ved hjelp av den skrå overflaten. Referanse: 03102-15 Materiale: Rustfritt stål
Sertifisering BIO og GlobalG.A.P.

Sertifisering BIO og GlobalG.A.P.

France Allium tilbyr en sertifiseringstjeneste som gjør det mulig for kundene å bekrefte at produktene deres er i samsvar med BIO- og GlobalG.A.P.-standardene. Disse sertifiseringene er avgjørende for selskaper som ønsker å få tilgang til krevende markeder når det gjelder kvalitet og bærekraft. Sertifiseringsprosessen sikrer miljøvennlige landbrukspraksiser og full sporbarhet av produktene. Ved å oppnå disse sertifiseringene kan selskaper styrke sin troverdighet og konkurranseevne på det internasjonale markedet.
Multi-applikasjonskorrigeringer - Melkorrigeringer

Multi-applikasjonskorrigeringer - Melkorrigeringer

Ønsker du å tilpasse melene dine for å oppnå et allsidig mel til å lage spesialbrød og/eller bakverk? Leter du etter et tilsetningsstoff som kan balansere melene dine for produksjon av bakervarer? Utvikler du spesialprodukter som baguetter, rundstykker, rustikke brød og ønsker å korrigere melene dine spesifikt for disse bruksområdene?
Teknologiske og Aromatiske Korrektorer - Melkorrigeringer

Teknologiske og Aromatiske Korrektorer - Melkorrigeringer

Ønsker du å forbedre det funksjonelle profil av melene dine basert på kriteriene for rheologi av deigen (utvidbarhet, hydrering, styrke, klebrighet) og ferdige produkter (sprøhet, volum)? Leter du etter et meltilsetningsstoff for å få tilgang til nye markeder? (industri, småkaker) Vil du skape merverdi for melene dine med nye kornnoter?
Analyser av hvete og mel - Melkorrigeringer

Analyser av hvete og mel - Melkorrigeringer

Du er møller og ønsker å kontrollere kvaliteten på de rene sortene av hvete eller mølleblandinger. Du ønsker råd om valg av en sort eller utarbeidelse av en modell. Du er industriell aktør og ønsker å sikre deg at melene du bruker i produksjonen er jevne. Ønsker du å kontrollere bakekvaliteten på melene dine? Tjenester fra laboratoriet for fysikalsk-kjemiske analyser På Hvete Buhler-maling, spesifikke vekter, fuktighet, proteiner, deteksjon av mykotoksiner osv. På Mel Chopin alveograf, Hagberg fallindeks, farinograf, askeinnhold, skadede stivelser osv. Tjenester fra Prøvemøllen Bakingstester (CNERMA- og BIPEA-metoder) Kontroll av jevnhet og kvalitet på produktene. Opplæringssenter: (godkjent opplæringssenter av det franske departementet for økonomi, industri og sysselsetting) Opplæring i gode bakerpraksiser og bruk av MILLBÄKER-produkter.