Produkter for hoteller (2)

K-JUICE - Juice- og Vanndispenser

K-JUICE - Juice- og Vanndispenser

DEN ITALIENSKE LØSNINGEN FOR UTSKJENNING AV JUICE OG MIKROFILTRERT VANN - NATURLIG - KUL - FRA EN ENKEL DISPENSER VÅRT PATENTERTE SYSTEM "REGULAR MIX" KAN BLANDE OG FORBEDRE ALLE TYPER KONSENTRERT JUICE, OGSÅ MED HØY FRUKTPROSENT MED CELLER. IDEELL DISPENSER FOR VARIERTE BRUKSOMRÅDER SOM FROKOST PÅ HOTELL, SAMT I FERIEBYER, UNDER MØTER FOR KAFFEPAUSER, KANTINER, KONGRESSOMRÅDER OG COCKTAILBARER. KAN BRUKES MED BIB PÅ 4KG - KANNER - SILOER - TILPASSET, INNBYGGING INNI MASKINEN. ELEKTRONISK KALIBRERING, AUTOMATISK VASK, VANNKOBLING ELLER I KANNE MED AKTIVKULFILTER PLASSERT INNI MASKINEN. PRODUKTMERKER BAKLYSTE OG ENKLE Å BYTTE UT. STAND-BY MED OPPRETTHOLDING AV DRIFTSTEMPERATUR MÅLERE FOR UTSKJENNING - INNVENDIG KONTROLLPANEL FOR VEDLIKEHOLD/PROGRAMMERING. FLERSPRÅKLIG LCD-SKJERMED TEMPERATURINDIKATOR, DATO, TJENESTER OG TILBEHØR VALGFRITT: PROGRAMVARE FOR HÅNDTERING
Poderi Moretti vingård åpen for besøk og vinsmaking

Poderi Moretti vingård åpen for besøk og vinsmaking

den beste måten å bli kjent med de beste vinene fra Alba Langhe og Roero - Den beste måten å oppdage disse åsene i UNESCOs område Omvisning som varer i omtrent to timer for grupper fra 10 til 20 personer Møtested Frazione Occhetti n. 40 - Monteu Roero (rosa bygning med teksten Cascina Occhetti under kirken San Pietro di Occhetti) (https://goo.gl/maps/Eb8HJEm4CqD2) Guidet besøk i vingården og den tilstøtende vinmarken, med en gjennomgang av de ulike produksjons- og modningsfasene for vinen. Etter besøket vil det bli en guidet smaking av fem viner, ledsaget av smaksprøver av typiske piemontesiske spekemat og oster. Prisen varierer avhengig av valgene av produkter og viner som smakes. For reservasjoner og for å sjekke tilgjengelighet, ber vi om at dere skriver til morettivini@libero.it minst fem dager i forveien, eller ringer 0173 90383 etter kl. 19.00, eller kontakter oss på https://www.facebook.com/PoderiMoretti for å informere oss om dato, klokkeslett og antall personer.