Produkter for hotel (1)

Vakuumkonsentrasjon C 38

Vakuumkonsentrasjon C 38

Konsentrasjonsanlegg med varmepumpe, som arbeider under vakuum ved lav fordampningstemperatur (ca. 20° C). Nominell kapasitet modeller 100 l/h og 200 l/h, FORDELER MED VAKUUMKONSENTRASJON: - ENKEL BEHANDLING: Saften kan umiddelbart tappes fra gjæringstanken og konsentreres. - HOVEDMENGDEN FORBLIR I TANKEN Man tar ut bare 15-16 % av mosten fra gjæringstanken og kan dermed konsentrere hele mengden med 10 %. Bare 7-8 % av sluttproduktet har vært utsatt for behandling. - ENKEL RENGJØRING Kontinuerlig drift over 24 - 36 timer uten ytterligere tiltak mulig. Rengjøring er enkel og uten spesialkjemikalier. - LAVE DRIFTSKOSTNADER Ingen "konservering" utenfor sesongen, ingen blokkering av anlegget, ingen slitedeler bortsett fra pakninger, akseltetninger osv. - HØY KONSENTRASJON Kan konsentrere opp til 65 Brix. Muliggjør produksjon av søte reserver.