Vakuumkonsentrasjon C 38
Konsentrasjonsanlegg med varmepumpe, som arbeider under vakuum ved lav fordampningstemperatur (ca. 20° C). Nominell kapasitet modeller 100 l/h og 200 l/h,
FORDELER MED VAKUUMKONSENTRASJON:
- ENKEL BEHANDLING:
Saften kan umiddelbart tappes fra gjæringstanken og konsentreres.
- HOVEDMENGDEN FORBLIR I TANKEN
Man tar ut bare 15-16 % av mosten fra gjæringstanken og kan dermed konsentrere hele mengden med 10 %. Bare 7-8 % av sluttproduktet har vært utsatt for behandling.
- ENKEL RENGJØRING
Kontinuerlig drift over 24 - 36 timer uten ytterligere tiltak mulig. Rengjøring er enkel og uten spesialkjemikalier.
- LAVE DRIFTSKOSTNADER
Ingen "konservering" utenfor sesongen, ingen blokkering av anlegget, ingen slitedeler bortsett fra pakninger, akseltetninger osv.
- HØY KONSENTRASJON
Kan konsentrere opp til 65 Brix. Muliggjør produksjon av søte reserver.