Produkter for gourmand belgian (28)

Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Viner fra Beaujolais

Viner fra Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon og Vins Dominique MOREL produserer flere appellasjoner i crus fra Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine som er ledende i Beaujolais-regionen, vi søker seriøse importører i forskjellige land hvor vi ikke allerede er distribuert.
Fleur de Gwenroc - Melkebasert likør

Fleur de Gwenroc - Melkebasert likør

Gwenroc-blomsten er ment å nytes enten ren og godt avkjølt, eller med knust is. Gwenroc-blomsten fungerer som et vakkert alternativ til irsk kremwhiskey.
Bringebær - RØDE FRUKTER

Bringebær - RØDE FRUKTER

Ingredienser og allergener: Bringebær, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektiner. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g Energi 985/232 kJ kcal Fett < 0.5 g Hvorav mettet fett < 0.1 g Karbohydrater 55 g Hvorav sukker 54 g Proteiner 0.9 g Salt 0.01 g Bringebærsyltetøy er et deilig fruktsyltetøy som fanger essensen av modne og saftige bringebær. Dette livlige og smakfulle syltetøyet feirer de søte og lett syrlige egenskapene til disse deilige bærene. Vekt: 335g Varenr: 3 455 149 000 294
Hvitvin - Crémant De Loire Château Du Breuil Økologisk - HVITVIN

Hvitvin - Crémant De Loire Château Du Breuil Økologisk - HVITVIN

Druetype: 60 % chenin, 40 % chardonnay. Jord: Grønn skifer med purpurfargede partier over skiferjord. Beskjæring: Guyot Poussard-beskjæring. Arbeid: Nøye knoppfjerning, mekanisk bladfjerning. Vingården drives økologisk. Jordarbeid utføres med presisjon og stor respekt for mikrobiell liv. Plantevern er basert på nøye observasjon av vegetasjonen og stor reaksjonsevne. Høsting: Håndplukking i 20 kg perforerte kasser. Druene sorteres nøye i vinmarken, i begynnelsen av den gyldne fasen, og er fri for råte. Vinifikasjon og lagring: Fraksjonert pneumatiske pressing. Kun hjertene av cuvéene beholdes. Retur og beskjæring sorteres bort. Alkohol- og malolaktisk gjæring i rustfrie ståltanker. Serveringstemperatur: 8-10 °C
Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Druene høstes for hånd. For denne Cuvée bruker vi kun de første pressene kun de første pressene av våre beste årganger. Vinen modnes i tanker kun under den første alkoholfermenteringen. i omtrent 3 måneder, etterfulgt av tapping med vår andre fermentering andre fermentering for å skape fine bobler. Vinen lagres deretter på lister i minimum 1 år for optimal kvalitet. Mat- og vinparinger : Blanc de Blancs er et ideelt følge til aperitiffer eller enkeltgrillet fisk. enkeltgrillet fisk eller stekt kalv med oliven. Aromer & Smaker : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farge med fine bobler. med noter av sitrusfrukter. Sitron og lime dominerer og gir en herlig friskhet til ganen. friskhet på ganen. Mineraliteten fra druesortene plantet i leire-kalkstein jord, gir denne vinen en solid kompleksitet som vil appellere til de som liker å oppdage nye ting.
BORDEAUX - RØDVIN

BORDEAUX - RØDVIN

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 12,50% 75 cl
Domaine Barmès-Buecher - Alsace Grand Cru - Riesling Hengst 2022

Domaine Barmès-Buecher - Alsace Grand Cru - Riesling Hengst 2022

Familien Barmès-Buecher gleder oss med sin fantastiske Riesling Grand Cru Hengst! Denne geniale cuvéen uttrykker virkelig et nivå av finesse og eleganse utenom det vanlige. Aromatikken er dyp, kompleks, edel og utvikler seg, blant annet, med noter av honning, bivoks, sitron, fersken og safran, støttet av en fantastisk mineralstruktur. En svært stor vin, som kan nytes i sin ungdom, men som vil avsløre sin utrolige kompleksitet etter noen år i kjelleren. En konsentrat av alsasisk lykke som absolutt må oppleves! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetype: 100% Riesling AOC: Alsace Grand Cru Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2032 Serveringstemperatur: 8-10°C
Røkt Kylling Terrine

Røkt Kylling Terrine

Røkt Kylling Terrine Ref: FINE012 Innhold: 100 g
LIMONADE COLA Liter - VÆSKER

LIMONADE COLA Liter - VÆSKER

kullsyreholdig vann, sukker, fargestoff (E150d), syretilsetninger (fosforsyre, sitronsyre), naturlig smak, koffein.
Tradisjonell Metode Brut

Tradisjonell Metode Brut

Tradisjonell Brut Metode Druetype: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Matparring: Som aperitiff.
Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - LOIREDALEN

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - LOIREDALEN

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - VALLÉE DE LA LOIRE Conditionering: Kartong med 6 flasker på 75cl Domaine: Domaine des Bénédictins Appellasjon: Crémant de Loire Årgang: 2018 Kultur: Høy Miljøverdi Druetype: Chardonnay Etikett: Kontrollerte Opprinnelsesbetegnelser
Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, som ligger rett utenfor landsbyen Sauternes, trives på et eksepsjonelt terroir rett ved Cirons-elven (perfekt mikroklima for Botrytis). Opprinnelsen til eiendommen går tilbake til 1492 da "de Rolland-familien" ervervet domenet. Tro mot sin fortid, har Mr. Jean Guignard overført sin kunnskap til sine tre barn: François, Lucie og Monique, som nå driver slottet. Guignard-familien, som Barrière har samarbeidet med i omtrent 30 år nå, produserer regelmessig en eksepsjonell og svært pålitelig "gylden" vin!
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Kommentar Terroir på platået som grenser til de første cruene Clos Fourtet og Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet ble overtatt av familiene Pourquet og Bécot i 1980. Litt lavere og litt mer leirete enn sine prestisjetunge naboer, er cruet i stand til store ting i de beste årgangene. Den mineralske styrken er alltid underliggende intensiteten av frukten; den uttrykker seg med distinksjon, men det tar noen år før vinen blir mer moden. Dette er en saint-émilion for kjennere, for elskere av kalksteinsplatået. Med hjelp fra direktør Pascal Lucin, har familien Pourquet-Bécot signert med 2015 og 2016 den vakreste dobbelen i cruets historie, et resultat av den økte oppmerksomheten på detaljer, både i vinmarken og i kjelleren. Druer: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Produsent: Familie Pourquet-Bécot i Saint-Émilion (33330) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2012
Crémant de Bourgogne Extra-brut

Crémant de Bourgogne Extra-brut

Blekt, lysende farge med grønne refleksjoner. Noter av modne hvitkjøttede frukter (fersken, pære) og engblomster. Frisk og mineral, den perfekt balanserte smaken gir en avslutning som er helt i finesse.
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar Da familien Reclus flyttet inn på Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt på fat på torget i Bordeaux, før den første tappingen på slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus på å ta vare på de 50 hektar med vinmarker i tråd med tradisjon og familieværdier, samtidig som han tilfører et moderne preg. Hans arbeidsfilosofi har alltid vært rettet mot en forebyggende tilnærming fremfor en kurativ, noe som muliggjør en bærekraftig landbruk basert på konstant overvåking av nedbør. Druetyper: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Produsent: Familie Reclus i Vayres (33870) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Lys, blek farge med grønne refleksjoner. Noter av kandiserte frukter og honningaktige nyanser. Tonisk, drevet av sitrus, er ganen elegant, med en silkeaktig finish.
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Skinnende drakt, blekgull. Aromer av småkaker, modne steinfrukter med noter av hvite blomster og søte mandler. Ren, dyp, ganen er mineral med bemerkelsesverdig lengde.
Burgund Chardonnay

Burgund Chardonnay

Krystallklar farge. Aromer av sitrus, hvite frukter (pære) og steinfrukter (vinfersken), hvite blomster (hagtorn). Blomsteraktig og fruktig, ganen er rund og saftig med en livlig ettersmak.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Gaudin

Château Gaudin

{"Commentaire":"Château Gaudin har vært en familieeiendom siden 1901. Fra 4 hektar på den tiden, har eiendommen, takket være 3 generasjoner som har etterfulgt hverandre, i dag 11 hektar med fantastiske vinmarker hvor gjennomsnittsalderen er 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denne vinmarken har en helt unik beliggenhet, da den er plassert på de grusete skråningene av landsbyen Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omringet av vinmarker med prestisjefylte viner.\n\nDégustation\nDuften av Château Gaudin er delikat, kraftig og kompleks; røde og svarte frukter etterfulgt av vanilje og lær, for til slutt å gi plass til lagringsnoter (krydder, lakris, vanilje og eik). På smak er fylden av denne vinen imponerende. Angrepet er både mykt og kraftfullt, stoffet avdekkes gradvis, det er dypt, veldig fint, kraftig og fyldig på en gang, tanninene er av sjelden eleganse samtidig som de er faste, fine og med en uforlignelig tekstur.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)\nProdusent: Familie Capdevielle i Pauillac (33250)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 12 - 2017"}
Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Inneholder mindre enn 2% alkohol. Myrtille Gentiane syltetøy er en fengslende fusjon av villhet og delikatesse, som kombinerer den dristige og søte smaken av blåbær med de subtile og jordaktige tonene fra gentianaroten. Dette unike og sofistikerte syltetøyet vitner om håndverket i smakskombinasjonen, noe som resulterer i en pålegg som tilbyr en symfoni av smaker i munnen.
Pouilly-Fuissé - Hvitvin

Pouilly-Fuissé - Hvitvin

PAUL-HENRI LACROIX 13,00% 2017 75 cl
BURGUNDY CHARDONNAY - HVITVIN

BURGUNDY CHARDONNAY - HVITVIN

DOMAINE DE LA TASSEE D'OR 13,00% 2016 75 cl
Burgundviner - Hvit

Burgundviner - Hvit

Vignoble : Helt sør i Bourgogne, ved grensen til Beaujolais, strekker området for appellasjonen seg utover landsbyen. Landsbyen Saint-Vérand har et "d", men appellasjonen har ikke det fordi den høstes fra seks landsbyer. Den ble etablert i 1971, og er den nest siste appellasjonen som ble tildelt i Mâconnais-regionen. Viticulture : Jorden : en jura-kalkstein som forsterker de kalkholdige lagene i Côte-d'Or, ideell for Chardonnay. Plantetetthet : 8 500 planter/hektar. Beskjæring : Guyot. Høsting : Håndplukking. Avkastning : 55 til 65 hl/ha, som gjør at druene kan avsløre nyansene i vårt terroir. Vinifikasjon : Veldig langsom pressing, for å respektere frukten. Saftene fra siste pressing blir ikke beholdt. Lagring : I tank i 6 til 8 måneder. Gjennom hele prosessen tas beslutningene hovedsakelig basert på smakinger. Disse dataene suppleres naturligvis med tekniske analyser. Som for alle vinene fra eiendommen.