Produkter for gourmand belgian (8)

Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Bringebær - RØDE FRUKTER

Bringebær - RØDE FRUKTER

Ingredienser og allergener: Bringebær, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektiner. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g Energi 985/232 kJ kcal Fett < 0.5 g Hvorav mettet fett < 0.1 g Karbohydrater 55 g Hvorav sukker 54 g Proteiner 0.9 g Salt 0.01 g Bringebærsyltetøy er et deilig fruktsyltetøy som fanger essensen av modne og saftige bringebær. Dette livlige og smakfulle syltetøyet feirer de søte og lett syrlige egenskapene til disse deilige bærene. Vekt: 335g Varenr: 3 455 149 000 294
Crémant de Bourgogne Extra-brut

Crémant de Bourgogne Extra-brut

Blekt, lysende farge med grønne refleksjoner. Noter av modne hvitkjøttede frukter (fersken, pære) og engblomster. Frisk og mineral, den perfekt balanserte smaken gir en avslutning som er helt i finesse.
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Lys, blek farge med grønne refleksjoner. Noter av kandiserte frukter og honningaktige nyanser. Tonisk, drevet av sitrus, er ganen elegant, med en silkeaktig finish.
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Skinnende drakt, blekgull. Aromer av småkaker, modne steinfrukter med noter av hvite blomster og søte mandler. Ren, dyp, ganen er mineral med bemerkelsesverdig lengde.
Burgund Chardonnay

Burgund Chardonnay

Krystallklar farge. Aromer av sitrus, hvite frukter (pære) og steinfrukter (vinfersken), hvite blomster (hagtorn). Blomsteraktig og fruktig, ganen er rund og saftig med en livlig ettersmak.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Inneholder mindre enn 2% alkohol. Myrtille Gentiane syltetøy er en fengslende fusjon av villhet og delikatesse, som kombinerer den dristige og søte smaken av blåbær med de subtile og jordaktige tonene fra gentianaroten. Dette unike og sofistikerte syltetøyet vitner om håndverket i smakskombinasjonen, noe som resulterer i en pålegg som tilbyr en symfoni av smaker i munnen.