Produkter for gardesana rør (39)

Vinklubb

Vinklubb

En eksklusiv vinklubb som tilbyr medlemmene spesielle fordeler og tilgang til begrensede utgaver av vin.
Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
PERONI Gran riserva rossa 12 flasker 50 cl

PERONI Gran riserva rossa 12 flasker 50 cl

Denne høykvalitets røde ølen har en alkoholprosent på 7%. Pakken inneholder 12 flasker på 50 cl, og tilbyr en unik og robust smak, perfekt for å akkompagnere måltidene dine eller for en avslappende kveld. Nyt elegansen av "PERONI Gran riserva rossa" i hvert glass.
Rød Gravitasjonsvin

Rød Gravitasjonsvin

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Château d'Arcins

Château d'Arcins

Kommentar Château d'Arcins er i dag en av de eldste eiendommene i Haut-Médoc, etablert av Tempelridderne på 1300-tallet. Legenden ser ut til å tilskrive opprinnelsen til navnet Arcins til tilstedeværelsen av en ridder av Ars på den tiden da kommunen huset en kommanderi av Malteserordenen i 1300. I likhet med de store klassifiserte vinene fra Médoc, nyter vinmarken godt av en planting på 9 600 planter/hektar og to store komplementære terroirer (grus og leirholdig kalkstein). Smaking Stilen til Château d’Arcins er preget av smakfull rundhet. På nesen liker vi å oppdage konsentrerte aromaer av røde frukter, krydder nyansert av dufter av appelsinskall. Smakene er harmonisk forent og gir plass til en kropp som blir fyldig, deretter varm og til slutt strukturert. Denne vinen av vakker fylde passer perfekt til sitt medocanske terroir. Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Produsent: Chateaux Castel i Arcins (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018
Calvados 10 ÅR 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 10 ÅR 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 10 år har en ravfarge med oransje høydepunkter. Nesen minner om kandiserte epler, med blomster- og kryddernoter. På ganen - en perfekt balanse mellom en fruktig angrep og en lang ettersmak av karamelliserte epler, kanel og tørket frukt. Bruttovekt: 1450g / 3.2lb Boksvekt for 6: 9kg / 19.8lb
Viner fra Beaujolais

Viner fra Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon og Vins Dominique MOREL produserer flere appellasjoner i crus fra Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine som er ledende i Beaujolais-regionen, vi søker seriøse importører i forskjellige land hvor vi ikke allerede er distribuert.
Rødvin - Château Lancyre

Rødvin - Château Lancyre

TERROIR Slottet Lancyre er en vin eiendom som ligger i Sør-Frankrike, på et eksepsjonelt terroir i Languedoc-regionen, den prestisjetunge appellasjonen Pic Saint Loup, som nå anses som en "Cru" i Languedoc-regionen! I dag dekker eiendommen 78 hektar med vinranker som ligger i en duftende krattlandskap på en mosaikk av terroirer som kan tilby et veldig godt utvalg av viner (rød, hvit og rosé!). Denne cuvéen produseres på leire-kalkstein skred, og årgangen 2018 var en tidlig høsting, med høy kvalitet på grunn av en eksepsjonell høst som gjorde at vi kunne plukke druene våre på optimal modenhet. Dette er en av de største årgangene de siste 30 årene. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKASJON Hele høsten er manuell, og druene blir avstilket ved ankomst til kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat; vinifikasjonen følger en tradisjonell metode i rustfrie ståltanker.
Enkelthen Braucol - Viner

Enkelthen Braucol - Viner

En naturlig vin laget på en innfødt druesort og med en original vinifikasjon. Hvem kan si det bedre? Enkelthen Braucol, det er ferske bringebær og en vakker krydret struktur: gurkemeie, spisskummen og et hint av tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: Braucol Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: lett / fruktig Innhold: 75cl Sulfinnhold: svært lite eller ikke svovlet Årgang: 2019
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
BURGUND - RØDVIN

BURGUND - RØDVIN

Coteaux Bourguignons Domaine De La Tassee D'Or Oppfølging 12,50% 75 cl 2018
Gigondas Trésor - Domaine Brunely - RHÔNE DALEN

Gigondas Trésor - Domaine Brunely - RHÔNE DALEN

Vinifikasjon Manuell innhøsting. Delvis avstikking. Macerering i 28 til 35 dager med temperaturkontroll (fra 26° til 30°). Pneumatisk pressing med lavt trykk (under 1 bar). Lagret i 18 til 24 måneder i betongtank. Flasking utført av oss, i våre kjellere. Flaskelagring i 6 måneder før salg. Mat- og vinparinger Krydret retter, rødt kjøtt, stekt kylling med kastanjer, haregryte à la royale, andeparmentier, oksefilet i skorpe, sjokoladefondue. Emballasje Pris per enhet, solgt i kartong med 6 flasker, du kan blande med andre cuvéer fra eiendommen, fritt frakt. Vinmakerens råd: serveres mellom 16 og 18°C Eiendom: Domaine Brunely Betegnelse: Gigondas Kultur: Høy Miljøverdi Merk: Kontrollerte Opprinnelsesbetegnelser
Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Denne familieeiendommen tilhører Souille de Pedro-familien siden 1852 og ligger i den øvre delen av Mazeyres-feltet (vest for Chateau Le Pin). Hermitages de Mazeyres var den første vinen som ble servert under den første transatlantiske overfarten på skipet "FRANCE" til New York i 1962.
UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

Denne typen vin lages fra eiendommens vinmarker med Tempranillo-druer, sammen med vinmarker med Garnacha-druer. Fordeling av druesorter: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Produksjon: Avstilket drue i rustfritt stål med en måneds maserasjon. SMAKSNOTAT: Ung rødvin har en kirsebærfarge med purpurfargede og glitrende kanter. PÅ NESA: Den er bred, med kraftige aromaer av røde bær og blåbær. Med god intensitet. I MUNNEN: Den er smakfull, frisk, vedvarende og veldig fruktig. Logistikk: · 12 enheter per kasse. · 60 kasser per europeisk pall. · 720 enheter per europeisk pall. Minimumsbestilling: 1 europeisk pall. Skatter ikke inkludert. Se tilbud i kontaktinformasjonen. Vennligst avstå fra mellomledd og nysgjerrige. Selges ikke til privatpersoner under noen omstendigheter. Tilbud kun for profesjonelle engros for nasjonal distribusjon, hotell- og restaurantbransjen eller Horeca-kanalen. Kundeservice åpningstider: Mandag til fredag. Morgen 08:00 til 14:00.
Gammel Armagnac Hors d'âge

Gammel Armagnac Hors d'âge

Sammensetning av Armagnacs som har vært lagret i minst 10 år i eikefat i våre kjellere i Gers. Farge: Mørk med gyldne og kobberaktige refleksjoner – Vi tilsetter ingen sukker eller karamell. Nese: Fantastisk kompleksitet bygget rundt en base av typiske Armagnacs: Plomme, Vanilje og Hvitblomster. Vår Hors d’Âge er ekstremt kompleks og utvikler seg gradvis til et dusin forskjellige aromaer, som avslører seg som mange deilige overraskelser. Smak: Utrolig rund og generøs, veldig smøraktig og gir en følelse av letthet og sødme. Kombinasjoner: Dette er Armagnacen som bør nytes i 30 minutter for å oppleve alle nyansene. Passer godt til rødt kjøtt og krydret mat. Brukt av kokker i matlaging. VEKT: 1.4 kg FLASKE: Flaske 150cl, Flaske 70cl SKU: GHAGE
Digrain Skrelte Havre

Digrain Skrelte Havre

Digrain avskallet havre er et veldig effektivt agn mot rotter og mus.
AMARENA dekorasjon

AMARENA dekorasjon

Pakking 3 kg Kartong 2 x 3 kg Dosering etter ønske
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Rød Druesort 100% Pinot Noir – Lagret på Fat Vinregion: Sentral Loire Naturlig Region: Le Berry Jordtype: Leire Grus Gjennomsnittlig Utbytte: 45hl/ha Serveringstemperatur: 14°
Domaine Tempier - Bandol - Rød 2019 - Magnum

Domaine Tempier - Bandol - Rød 2019 - Magnum

Vinen: Denne store røde vinen fra huset Tempier er en blanding der Mourvèdre setter tonen. Smaksprofilen strekker seg over noter av knuste jordbær og fortryllende krydder (pepper, kanel, lakris) akkompagnert av en fantastisk treaktig tone. Du kan allerede nå nyte denne store vinen, men det er over tid at denne nektaren vil avsløre sin store kompleksitet. Deilig kombinasjoner med storfekjøtt, lam eller vilt kan her oppnås. En absolutt nytelse! Innhold: 150cl Type: Rødvin Druer: 75% Mourvèdre, 14% Grenache, 8% Cinsault, 3% Carignan AOC: Bandol Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2040 Serveringstemperatur: 16-18°C
Chénas - I Nirvat

Chénas - I Nirvat

Nettstedet: helt nord i Beaujolais-regionen, en av de ti cruene i appellasjonen. Det er lillebroren til Moulin à Vent. Historie & tradisjon: Serein som sitt granitterroir, elegant som eikeskogen den skulle ha erstattet, sies det at Chénas vet å vekke ganen med krydrede smaker. Svært ettertraktet, er det den mest 'sjeldne' av Crus du Beaujolais. Vinproduksjon: Jord: Rosa granitt Plantetetthet: 9 000 planter/ha for å kontrollere vigøren til druesorten. Beskjæring: Goblet, veldig kort, gjør det mulig å kontrollere avkastningen. Vinifisering: Høsting: Håndplukking. Metode: Tradisjonell Beaujolais, semi-karbonisk, hele klaser. Maceration: 6 til 10 dager. Lagring: I tank. Smaking: Rød bigarreau med vakre fiolette refleksjoner, denne cuvéen frigjør komplekse dufter av røde frukter og solbær, ledsaget av nyanser av mandel. Etter en klar angrep, fyller vinen hele munnen.
Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Denne Gevrey-Chambertin 2018 er et ekte løfte om finesse og eleganse for smaksløkene dine! Tilstand: Nytt produkt Land: Frankrike Produksjonsregion: Burgund Appellation: Gevrey Chambertin Årgang: 2018 Alkohol: 13,5° Volum: 75cl
Colles Norland

Colles Norland

Limene i Norland-serien for optisk og elektronisk bruk er designet for presis, rask liming, og vil forenkle prosessene som krever kritisk justering eller nøyaktig posisjonering. Norland-limene tilbyr: - Rask herding - Lang holdbarhet - Utmerket liming på glass, metall, keramikk og plastmaterialer - Lav brytningsindeks - Lav avgasning - Lav svinn – lav belastning - Fyllingsegenskaper for små hulrom
Røde Viner - D. Graça Tinto Grande Reserva Gamle Vinstokker

Røde Viner - D. Graça Tinto Grande Reserva Gamle Vinstokker

Konsept: En vin for å demonstrere den uvurderlige arven som er de gamle vinmarkene i Douro Superior. Druer: Druer fra gamle vinmarker, druetyper Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz og Sousão Høyde på vinmarkene: 180 til 600 m Jord: Skifer og Skifer/Granitt
Rivesaltes Tuilé

Rivesaltes Tuilé

I hjertet av et bevart naturlig miljø, på åsene i Aspres. Domaine Rossignol lager nøye viner for hånd.
MEDAINA Barolo DOCG 1 flaske 75 cl

MEDAINA Barolo DOCG 1 flaske 75 cl

Denne eksklusive vinen har en intens og fyldig smak med noter av mørke frukter og krydder. Produsert i Italia, MEDAINA Barolo DOCG er det perfekte valget for vinelskere, med 75 cl ren nytelse i hver flaske. Perfekt å kombinere med kjøttretter eller lagrede oster.
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Burgund Chardonnay

Burgund Chardonnay

Krystallklar farge. Aromer av sitrus, hvite frukter (pære) og steinfrukter (vinfersken), hvite blomster (hagtorn). Blomsteraktig og fruktig, ganen er rund og saftig med en livlig ettersmak.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Château Gaudin

Château Gaudin

{"Commentaire":"Château Gaudin har vært en familieeiendom siden 1901. Fra 4 hektar på den tiden, har eiendommen, takket være 3 generasjoner som har etterfulgt hverandre, i dag 11 hektar med fantastiske vinmarker hvor gjennomsnittsalderen er 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denne vinmarken har en helt unik beliggenhet, da den er plassert på de grusete skråningene av landsbyen Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omringet av vinmarker med prestisjefylte viner.\n\nDégustation\nDuften av Château Gaudin er delikat, kraftig og kompleks; røde og svarte frukter etterfulgt av vanilje og lær, for til slutt å gi plass til lagringsnoter (krydder, lakris, vanilje og eik). På smak er fylden av denne vinen imponerende. Angrepet er både mykt og kraftfullt, stoffet avdekkes gradvis, det er dypt, veldig fint, kraftig og fyldig på en gang, tanninene er av sjelden eleganse samtidig som de er faste, fine og med en uforlignelig tekstur.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)\nProdusent: Familie Capdevielle i Pauillac (33250)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 12 - 2017"}
BORDEAUX - RØDVIN

BORDEAUX - RØDVIN

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 12,50% 75 cl