Produkter for garcia perez cia (11)

Mais EC-GISELLA indeks 260 - Prising per hektar

Mais EC-GISELLA indeks 260 - Prising per hektar

EVAGRI velger ut hybridmaisvarianter gjennom hele vekstsyklusen for å maksimere tørrstoffavlingen per hektar. Varianter beregnet for maisensilasje velges også ut fra kriterier som fordøyelighet og energiverdi for bedre utnyttelse i dyrehold. Fao-indeks: 260-270 halv tidlig tannet horn med tendens til å være tannet Korn, Ensilasje og Biogass i CCM
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Áridos el Campillo de Palenciana

Áridos el Campillo de Palenciana

Vi dedikerer oss til utvinning av grus fra våre egne brudd. Vi produserer ved å knuse og klassifisere grusen etter størrelse og form. I tillegg markedsfører vi grus av høy kvalitet for ulike storskala bruksområder og transporterer grusen til våre kunder raskt og effektivt. Hos Aridos el Campillo de Palenciana er vi spesialister på produksjon og distribusjon av grus til bygging med svært strenge prosesser som garanterer kvalitet og homogenitet av produktene våre. Vi har lang erfaring i bransjen og en egen flåte av lastebiler. Vi utfører kun engros-salg, så hvis du er interessert i å kjøpe vårt utvalgte jord eller noe annet produkt fra katalogen vår, ikke nøl med å kontakte oss. Vi vil tilby deg et personlig og uforpliktende tilbud.
PAESMA - Metallkonstruksjoner og bygninger

PAESMA - Metallkonstruksjoner og bygninger

Grunnlagt for over 70 år siden. Vi er spesialister innen produksjon og bygging av: • Boliger; • Industri- og næringsenheter; • Skoler; • Idrettsbygninger; • Offentlige bygninger; • Nøkkelferdige prosjekter; • Produksjon av utstyr; • Produksjon av mekaniske og metalliske deler i underleveranse.
Carisma CRC Viftecoil

Carisma CRC Viftecoil

Det er investert et høyt nivå av energi og ressurser i realiseringen av Carisma. Resultatet er et produkt som er ledende innen design, ytelse, stille drift og funksjonalitet.
Pedros Kakao - Costa de Oro Utvalg

Pedros Kakao - Costa de Oro Utvalg

Genetikken til Pedro's kakao består hovedsakelig av Criollos (45%) og Trinitario acriollado (55%). Pedro Churion, agronom, bor i landsbyen Ocumare i Venezuela. Han har begynt med dyrking og produksjon av kakao sammen med sin kone og familie. Dypdykket i kakao-tradisjonen i flere generasjoner, behersker han perfekt de agronomiske prosessene for fermentering og tørking. Resultatet er bemerkelsesverdig og fortjener betegnelsen "Grand Cru Sélection Costa de Oro".
Solid State Forsterker - DR2000 KRAFTFORSTERKER

Solid State Forsterker - DR2000 KRAFTFORSTERKER

Solid State Forsterker, Klasse A Frekvens: 10 kHz - 400 MHz Nominell Effekt: 2000 Watt Produsent: PRANA DC Versjon: med skjerm, digital kontroll og IEEE kommunikasjon med integrert kobler og visning av øyeblikkelig effekt
Komplett tilsetning kurert 049

Komplett tilsetning kurert 049

Blanding av tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, for bruk i charcuterie, for fremstilling av kjøttprodukter som er modnet, enten tørket (inkludert med modningstid under 30 dager) eller varmebehandlet. Brukes som et supplement i oppskrifter som tilfører salt og krydder. I andre tilfeller må det kontrolleres at summen av tilsetningsstoffer ikke overskrider de maksimale lovlige grensene for det produserte pølseproduktet. Format: eske 6kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og smakstilsetninger, for bruk i pølsemakeri, til fremstilling av det kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "chorizo blanco" eller "longaniza blanca", modnet med tradisjonelle metoder i minst 30 dager. Format: eske 160g, pose 4kg