Produkter for france rochefort (59)

Rochefort Ost

Rochefort Ost

350g Rochefort ung også tilgjengelig i: - 2,3kg brød - blister med 6 skiver på 150g
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Château Cazeau Rosé 2022 Bordeaux - Vin rosé AOP Bordeaux

Château Cazeau Rosé 2022 Bordeaux - Vin rosé AOP Bordeaux

ORIGINE Vin rosé Bordeaux Le Château Cazeau har en fantastisk girondinsk chartreuse som stammer fra 1500-tallet. Det ligger ideelt til i Gornac, langs en av de eldste veiene i Entre-Deux-Mers, bare noen kilometer øst for Sauveterre de Guyenne. Vinmarken, som strekker seg over mer enn 300 hektar, hvorav 6 er dedikert til produksjon av denne roséen, nyter en eksepsjonell beliggenhet på leire-kalksteinsbakker som når opp til 110 meters høyde og hovedsakelig er vendt mot sør. Plantet rundt slottet, er vinrankene klokt fordelt mellom røde og hvite druesorter avhengig av terroir. Med en gjennomsnittsalder på 35 år, dyrkes de med omhu, på tradisjonelt vis og med respekt for miljøet. Den store kjelleren har alle moderne fasiliteter (temperaturkontroll, pneumatiske presser, mikro-oksygenering) som er nødvendige for å lage store viner.
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Avslapningsstress

Avslapningsstress

Kosttilskudd for å fremme avslapning og fysisk og mental velvære. Valerian ipowder®, hagtorn, L-tryptofan, vitaminer B1, B3, B6, B8, B9, B12, magnesium og kobber. Pakke med 2 blisterpakninger med 15 delbare mandelformede tabletter med naturlig belegg garantert uten titandioksid. Valerianen er basert på ipowder®-teknologi, en ekstraksjonsprosess som gir konsentrerte planteinfusjoner garantert uten løsemidler og uten tilsetning av bærere. Valerianen brukes tradisjonelt for å fremme avslapning og fysisk og mental velvære. Vitaminer B1, B3, B6, B8, B9, B12 og magnesium bidrar til normale psykologiske funksjoner. Kobber bidrar til normal funksjon av nervesystemet.
Frosne vaktler

Frosne vaktler

Fransk selskap, spesialisert på oppdrett av vaktler i Vosges. I nesten 50 år har vår familiebedrift fokusert på dyrevelferd og kvalitet. Vaktlene blir født, oppdrettet, slaktet og bearbeidet på stedet. Vi bruker lokal plantebasert fôr. Vår kompetanse er basert på dyreutvelgelse og gode oppdrettsforhold. Vi selger alle våre ferske og frosne produkter over hele Frankrike, Europa og for stor eksport.
Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Historie: 61 hektar med gamle vinstokker av masseseleksjon, hvorav mer enn halvparten er merlot og cabernet som er over 50 år gamle, som hovedsakelig produserer stor vin, Château Laroque. Les Tours de Laroque er et utvalg fra vinrankene som er 30 år eller yngre. Druetyper: 96 % Merlot, 4 % Cabernet franc Vinifikasjon: manuell innhøsting, ståltanker og betong Modning: på eikefat Smaksnotater: lys vin med blomster- og krydderaromaer, strålende med en frisk salinitet og stor edelhet. Denne andre vinen fra Saint-Émilion fanger med sin kremete tekstur og fruktige struktur.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Rød Druesort 100% Pinot Noir – Lagret på Fat Vinregion: Sentral Loire Naturlig Region: Le Berry Jordtype: Leire Grus Gjennomsnittlig Utbytte: 45hl/ha Serveringstemperatur: 14°
Château Tourril

Château Tourril

En overgang til økologisk landbruk. Nattinnhøsting. Fermentering i temperaturregulerte ståltanker, Pressing. Lagret i temperaturregulerte ståltanker, Lagret på bunnfall, Teknisk kork i kork. Leire-kalkholdige jordsmonn. Øye Rosa farge, lys, med rosa refleksjoner. Nese Fruktig, intens, subtile sitrusaromaer, lette aromaer av ferske frukter. Munn Aromatisk, generøs, fyldig, lette noter av rose, lette sitrusnoter, generøse kirsebærnoter, elegante tanniner, fine tanniner, fete tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, god intensitet, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Kalde forretter, Grillede reker, Grillede røde kjøttretter, Asiatiske spesialiteter, Desserter med røde frukter Farge: Rosé Druetype: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Innhold: 300 cl (Flaske)
Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Pessac Léognan Blanc Assemblage : 90% Sauvignon Blanc – 10% Sémillon Potentiel de garde : Environ 15 år Vinifikasjoner : Håndplukkede druer, fermentering i temperaturregulerte ståltanker. Vinen lagres på franske eikefat i 12 måneder med 20% nye fat. Lagring på bunnfall med omrøring to ganger i uken i 2 måneder.
Rødvin - Château Lancyre

Rødvin - Château Lancyre

TERROIR Slottet Lancyre er en vin eiendom som ligger i Sør-Frankrike, på et eksepsjonelt terroir i Languedoc-regionen, den prestisjetunge appellasjonen Pic Saint Loup, som nå anses som en "Cru" i Languedoc-regionen! I dag dekker eiendommen 78 hektar med vinranker som ligger i en duftende krattlandskap på en mosaikk av terroirer som kan tilby et veldig godt utvalg av viner (rød, hvit og rosé!). Denne cuvéen produseres på leire-kalkstein skred, og årgangen 2018 var en tidlig høsting, med høy kvalitet på grunn av en eksepsjonell høst som gjorde at vi kunne plukke druene våre på optimal modenhet. Dette er en av de største årgangene de siste 30 årene. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKASJON Hele høsten er manuell, og druene blir avstilket ved ankomst til kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat; vinifikasjonen følger en tradisjonell metode i rustfrie ståltanker.
Croissanter

Croissanter

Glaserte marmeladecroissant 48 g Et visuelt høydepunkt Artikkelnummer: 3582 Mål: 12 x 5 x 4 cm Kartong: 75 stk.
Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Denne vakre eiendommen, vest for landsbyen Saint Emilion og i umiddelbar nærhet til 1. vekst Château Figeac, har vært eid av Hebert-Maison-familien siden 1933.
Fabre De Nature 75cl - Spesielle Cuvées

Fabre De Nature 75cl - Spesielle Cuvées

Intens purpurfarge, veldig uttrykksfull nese, uttalte noter av røde frukter. Omfattende i munnen, rike og runde tanniner. Vakker lengde. ÅRGANG:* 2018
Trekjøretøy ly

Trekjøretøy ly

Dimensjoner: L 304 x B 517 x Ht 234 cm Struktur: Behandlet furu i autoklav 3 FSC Farge: Naturlig furu Søyler: 90 x 90 mm Dekke: Klar PVC Passasjehøyde: 213 cm Passasjebredde: 262 Dimensjoner: L 304 x B 517 x Ht 234 cm Struktur: Behandlet furu i autoklav 3 FSC Farge: Naturlig furu Søyler: 90 x 90 mm Dekke: Klar PVC Passasjehøyde: 213 cm Passasjebredde: 262
Viner fra Beaujolais

Viner fra Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon og Vins Dominique MOREL produserer flere appellasjoner i crus fra Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine som er ledende i Beaujolais-regionen, vi søker seriøse importører i forskjellige land hvor vi ikke allerede er distribuert.
Merlemont

Merlemont

Kuh melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO ved en grense på 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for: 100g Fett: 33,26g Proteiner: 17,56g Sukker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vekt: 230g Emballasje: Papir Overemballasje: Papp Lagringstemperatur: +2°C/+8°C
Klassiske Biscottini

Klassiske Biscottini

Barquette med canistrelli (Biscuttini) klassisk, naturlig smak. Disse deilige, firkantede korsiske småkakene er pakket i en emballasje som passer for familier og godterelskere. Vekt: Pakke på 1 kilo Ingredienser: Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje, Tørkede fiken 6,3% Oppbevaring: Oppbevares tørt og borte fra varme Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fett: 20 g Mettet fett: 1,7 g Karbohydrater: 71 g hvorav Sukker: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g
Den Økologiske Lavendelbuketten

Den Økologiske Lavendelbuketten

Utvalgt fra Lavande angustifolia som tilbyr en unik blåfarge og en eksepsjonell duft. Tørkede lavendelfloraer bevarer sine aromaer og gir en behagelig duft til hjemmet. Dimensjoner: l. 105 x h. 350 x p. 75 mm ref.: BOUQ Boks
Rekondisjonerte Fat 600L - Rekondisjonerte 600L Franske Eikefat

Rekondisjonerte Fat 600L - Rekondisjonerte 600L Franske Eikefat

Barriques med 3 eller 4 viner i fransk eik (27mm) Disse barriqueene har blitt omarbeidet i henhold til følgende protokoll: - Demontering og planing av bunner - Innvendig planing av barriqueen med 5 mm - Gjenoppvarming av barriqueen (flere oppvarmingsalternativer tilgjengelig) - Montering av bunner - Utvendig sliping - Tetthetsprøve - Lasermerking og finish
Sitronpai

Sitronpai

Sitronsmakende tartletter
Patchouli

Patchouli

Savon Extra Doux Parfumé Patchouly BRUK Ved kontakt med vann, frigjør såpen et kremet og lett skum, som etterlater huden smidig, myk og delikat parfymerte. NETTOVGT 100 GRS passer for alle hudtyper Håndlaget såpe i Villefranche sur mer. Uten fargestoffer. Inneholder ekstrakter av lyng. INGREDIENSER sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vann, parfyme, ringblomst, palm kernel acid, glyserin, europea olea, natriumklorid, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/ekstrakt blomst.
Champagne Ratafia

Champagne Ratafia

Champagne Ratafia
Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Viner

Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Viner

Mercurey premier cru les velleys med dyp, rubinrød farge og noter av røde frukter, skogbunn og kakaobønner. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Region: BOURGOGNE Farge: Rød Druetyper: 100 % Pinot Noir Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: kraftig Innhold: 75cl Vekt: 1 kg
Hvit krystall sukker

Hvit krystall sukker

Hvit krystall sukker, uten klumper, flekker og fremmede urenheter. Sukkeret er søtt, uten fremmed lukt og smak. Sukkeret er gjennomsiktig når det er oppløst, uten uløselig sediment, mekaniske og andre urenheter. IKKE GMO Massefraksjon av fuktighet: 0,08% Farge i løsning ICUMSA-enheter: 43,0 Massefraksjon av sukrose, %: ikke mindre enn 99,82%
TRØFFEL – 17°

TRØFFEL – 17°

Robe: Amber med gyldne refleksjoner Nez: Umami, veldig kompleks med sopp og trøffel. Bouche: Veldig fengslende med trøffel, kokt tomat, svært kompleks og kraftig, lett bitterhet som er godt dekket av trøffel. Finale: Veldig lang med trøffel og utvikler seg mot aromaer av druer, dadler, kandiserte frukter, med fortsatt en dominerende trøffel, tilstedeværelse av urteaktige noter som génépi, absint, gentian.
Lacroix - Sauser

Lacroix - Sauser

Med Lacroix buljong er du kokken i kveld! Belgere lar seg inspirere av våre Lacroix buljonger som smaksskapere for sauser og festretter.
Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010

Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010

CHABLIS 1ER CRU MONT DE MILIEU Hvert år, i forbindelse med ulike arrangementer, konkurranser og smakinger, blir kompetansen til Domaine anerkjent og belønnet av et stadig mer krevende panel av fagfolk. Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010 Bronsemedalje i Konkurransen for Beste Chardonnay i Verden 2013 BURGONDIA D'OR, Mercurey 2011 Utsolgt
Funksjonen

Funksjonen

Når det gjelder design og innredning av et arbeidsområde, svarer vi med tekniske og praktiske løsninger som har som mål å optimalisere bevegelsesområder (bevegelser, flyt, ...), lagring (skreddersydd møbler) og teknikk (kabelgjennomføring, visningssystemer, ...). Å forstå begrensningene og behovene i kritiske miljøer for å maksimere effektiviteten og harmonien innebærer en tilpasning til de mest spesifikke behovene.