Produkter for france rochefort (16)

Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon-vinmarken går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vinmarken blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatesubstrat og leire-kalkstein undergrunn. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, vender hovedsakelig mot sør. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Historie: 61 hektar med gamle vinstokker av masseseleksjon, hvorav mer enn halvparten er merlot og cabernet som er over 50 år gamle, som hovedsakelig produserer stor vin, Château Laroque. Les Tours de Laroque er et utvalg fra vinrankene som er 30 år eller yngre. Druetyper: 96 % Merlot, 4 % Cabernet franc Vinifikasjon: manuell innhøsting, ståltanker og betong Modning: på eikefat Smaksnotater: lys vin med blomster- og krydderaromaer, strålende med en frisk salinitet og stor edelhet. Denne andre vinen fra Saint-Émilion fanger med sin kremete tekstur og fruktige struktur.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Pessac Léognan Blanc Assemblage : 90% Sauvignon Blanc – 10% Sémillon Potentiel de garde : Environ 15 år Vinifikasjoner : Håndplukkede druer, fermentering i temperaturregulerte ståltanker. Vinen lagres på franske eikefat i 12 måneder med 20% nye fat. Lagring på bunnfall med omrøring to ganger i uken i 2 måneder.
Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Denne vakre eiendommen, vest for landsbyen Saint Emilion og i umiddelbar nærhet til 1. vekst Château Figeac, har vært eid av Hebert-Maison-familien siden 1933.
Fabre De Nature 75cl - Spesielle Cuvées

Fabre De Nature 75cl - Spesielle Cuvées

Intens purpurfarge, veldig uttrykksfull nese, uttalte noter av røde frukter. Omfattende i munnen, rike og runde tanniner. Vakker lengde. ÅRGANG:* 2018
Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon vingård går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vingården blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatelag og leire-kalkstein underlag. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, er hovedsakelig sørvendte. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur En annen vin fra Château Guillaume Blanc, Château Prieuré Guillaume kommer fra en nøye utvalgt enkeltparsell på 15 hektar. Cabernet Sauvignon er plantet i den grusete delen, mens Merlot er plantet i leire-kalksteinsseksjonen. Dette gjør at druene kan uttrykke sine egenskaper fullt ut. Denne Bordeaux, sertifisert som Agriculture Raisonnée (Fornuftig Landbruk) og Haute Valeur Environnementale (Nivå 3), har fått nøye oppmerksomhet fra vinmark til vingård. Målet med vinifikasjon og lagring er å oppnå en gourmand og lett karakter. VINIFIKASJON Bærsortering Tradisjonell Vinifikasjon Lagring i noen måneder på Eikefat DRUESORTER Merlot Cabernet Sauvignon SMAKSNOTATER Intens og strålende kirsebærrød farge. Fint og behagelig nese med røde og svarte frukter. Fruktig, glatt og rund smak støttet av smeltede tanniner med et lite hint av lakris.
Chateau Bozelle 75cl - AOC Bordeaux

Chateau Bozelle 75cl - AOC Bordeaux

Historie: Plassert på venstre bredd av Dordogne, har Dubois krysset elven og dyrker vin i Libournais i tre generasjoner. De driver fire slott: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol), og Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru). Druemiks: 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon. Vinifikasjon: Denne cuvéen, som kommer fra de beste parceller av slottet, får all oppmerksomhet fra eieren: grønn høsting, respekt for naturen (uten ugressmidler), rasjonell dyrking, manuell høsting, optisk sortering, lagring på fat. Lagring: 10 måneder på fat. Smaking: Farge med fiolette glimt, dyp purpur, med en livlig intensitet; Kraftig duft, noter av modne, mørke frukter kombinert med markerte men kontrollerte tresmaker, som lover fremtidig kompleksitet; Omfattende og rik, den avdekker en moden og elegant struktur, med en tett kropp basert på faste og livlige tanniner.
Chateau Jean Faure 2020 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Jean Faure 2020 75cl - Aoc Saint Emilion

Historie: Mindre enn 100 meter fra det mytiske Château Cheval Blanc, 500 meter fra Château Figeac og med Évangile i ryggen, ligger Château Jean Faure - 18 ha i ett stykke - forankret i et fantastisk terroir av leire og jernskrap hvor cabernet franc (60%) henter en uvanlig energi. Druetyper: 30% Merlot, 65% Cabernet Franc, 5% Malbec Vinifikasjon: manuell høsting Lagring: 35% nye fat, 30% ett år gammelt vin, 20% betongtanker og 15% store fat. Smaking: Fra første duft er denne 2020-årgangen harmonisk, aromaene av kirsebærblomster fra cabernet franc heves av de røde fruktene fra merlot. Smaken er fyldig, rik, silkeaktig, tanninene er sjarmerende, både ekstremt tilstedeværende og integrerte. Smakingen avsluttes med en stor friskhet som gir denne vinen dens elegante og stramme karakter.
Château de Lastours - Grand Vin - Languedoc Rosé

Château de Lastours - Grand Vin - Languedoc Rosé

Languedoc Rosé Assemblage : Grenache - Cinsault - Vermentino Potentiel de garde : Omtrent 2 år Vinifikasjoner : Hver druesort vinifiseres separat for å bevare sin balanse og fullt uttrykke sitt potensial. Druene, høstet tidlig om morgenen for å bevare sin friskhet, presses for å ekstrahere den første juicen, som er av høyere kvalitet. Denne blir deretter klarert og holdt ved lav temperatur gjennom hele fermenteringsprosessen. Lagring i 4 måneder på fine gjærrester, etterfulgt av en lett klaring, og vinen tappes raskt for å bevare sin friske og fruktige karakter.
Chateau de Pez 2016 75cl - AOC Saint Estèphe

Chateau de Pez 2016 75cl - AOC Saint Estèphe

Historie: Château de Pez har sine røtter tilbake til det 15. århundre og er en av de eldste eiendommene i Saint-Estèphe. Eiendommen har blant annet tilhørt familien de Pontac, grunnleggerne av Château Haut-Brion, og denne gården på venstre bredd av Bordeaux ble solgt som nasjonal eiendom under den franske revolusjonen. Siden 1995 har Château de Pez vært eid av Champagne-huset Louis Roederer. Druer: cabernet sauvignon 51%, merlot 43%, cabernet franc 3%, petit verdot 3% Vinifikasjon: parcella vinifikasjon i trefat og termoregulerte ståltanker. Lagring: 12 måneder i fat (hvorav 33% er nye) Smaking: Vinen er interessant med sin velbalanserte juice (lær og kirsebær) og sin struktur som har fått mye mer eleganse. Balansen er bygget rundt en blanding rik på merlot, modenheten er upåklagelig, verken for mye eller for lite.
Bordeaux-viner Grands Crus Classés - Médoc - Château Lafite-Rotschild

Bordeaux-viner Grands Crus Classés - Médoc - Château Lafite-Rotschild

Legendariske Grands Crus, eksepsjonelle slott ... I våre kjellere, i hjertet av Medoc, er de mest prestisjefylte etikettene fra Bordeaux og resten av verden lagret, gamle og ettertraktede årganger. Vi kan tilby mer enn 200 Crus Classés som dekker 10 til 15 forskjellige årganger, en liste som oppdateres daglig for å tilfredsstille forventningene til ulike nasjonale og internasjonale kunder. Disse vinene vil bli tilbudt "en-primeur" (fremtidige salg). En viss mengde vil bli gjort tilgjengelig for salg når vinene er tappet.
Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, som ligger rett utenfor landsbyen Sauternes, trives på et eksepsjonelt terroir rett ved Cirons-elven (perfekt mikroklima for Botrytis). Opprinnelsen til eiendommen går tilbake til 1492 da "de Rolland-familien" ervervet domenet. Tro mot sin fortid, har Mr. Jean Guignard overført sin kunnskap til sine tre barn: François, Lucie og Monique, som nå driver slottet. Guignard-familien, som Barrière har samarbeidet med i omtrent 30 år nå, produserer regelmessig en eksepsjonell og svært pålitelig "gylden" vin!
Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Denne familieeiendommen tilhører Souille de Pedro-familien siden 1852 og ligger i den øvre delen av Mazeyres-feltet (vest for Chateau Le Pin). Hermitages de Mazeyres var den første vinen som ble servert under den første transatlantiske overfarten på skipet "FRANCE" til New York i 1962.
Chateau Carbonnieux 2020 75cl - AOC Pessac Léognan

Chateau Carbonnieux 2020 75cl - AOC Pessac Léognan

Historie: Ligger i Léognan, dekker vingården Château Carbonnieux en høyde av grus over en leire-kalkstein undergrunn. 42 hektar er dedikert til produksjon av hvite viner. Eiendommen har vært eid av familien Perrin siden 1956. Druetyper: 65% Sauvignon, 35% Sémillon Lagring: 10 måneder på fat og store tanker (25% nytt tre) Smaking: Fargen er en lys gul. Nesen avslører friske aromaer av sitrus og hvite blomster, samt sitrusnoter og eksotiske frukter. I munnen finner man friskhet, vinen er rund med en myk og delikat angrep. En bemerkelsesverdig stil.