Produkter for france rochefort (90)

Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar Da familien Reclus flyttet inn på Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt på fat på torget i Bordeaux, før den første tappingen på slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus på å ta vare på de 50 hektar med vinmarker i tråd med tradisjon og familieværdier, samtidig som han tilfører et moderne preg. Hans arbeidsfilosofi har alltid vært rettet mot en forebyggende tilnærming fremfor en kurativ, noe som muliggjør en bærekraftig landbruk basert på konstant overvåking av nedbør. Druetyper: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Produsent: Familie Reclus i Vayres (33870) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château la Croix de Marbuzet

Château la Croix de Marbuzet

Château La Croix de Marbuzet har en vingård på 7,5 hektar. Terroiret i Saint-Estèphe skylder sin edelhet til strukturen i jordsmonnet, en grusplateau som ligger over Gironde, med gode dreneringsegenskaper. På overflaten gir disse jordene et inntrykk av letthet som er typisk for Médoc. Men dypere ned gir et lag av kalkholdig leire vinstokkene de essensielle næringsstoffene som gir vinene deres typisitet. Jordsmonnet består av garonne-grus. Vinen modnes i 12 måneder på fat, hvorav 25 % er nye. Den klare og glitrende rubinrøde fargen gir en indikasjon på en svært behagelig smaksopplevelse. Nesen er kompleks, med dufter av svart kirsebær, blomster og plommer som blander seg med noter av ristet brød og ristede nøtter. Denne vinen tilbyr en vakker smidighet i munnen med en svært fin balanse, kombinert med subtile dufter av skogbunn og tobakkblader, og en avslutning med harmoniske tanniner for en profil som utstråler eleganse. Druetyper: Merlot (60 %), Cabernet Sauvignon (40 %) Produsent: Familie Soliveres i Saint-Estèphe (33180) Formater og emballasje: Flaske (75 cl) - Kartong med 6 - 2020
Château Les Essarts

Château Les Essarts

{"Commentaire":"Vingården Château Les Essarts dekker et område på fjorten hektar i hjertet av appellasjonen Lussac Saint Emilion. Den strekker seg over et stort leirplateau med områder av silikagranitt. Undergrunnen består av leire og jernholdig skitt. Den gjennomsnittlige alderen på vinrankene er 25 år. Bladbeskjæring og tynning praktiseres etter behov. Vinifikasjonen er tradisjonell i et moderne kjeller.\n\nDégustation\nDyp rød farge. Svært lett mentolert aroma med røde frukter. Smaken er myk, med toner av kokte frukter, og understreket av en fin eik.\n\nCépages: Merlot (70%), Cabernet Franc (10%), Malbec (20%)\nProdusent: Familie Gillet i Lussac (33570)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2019"}
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Kraftig duft av modne røde og svarte frukter, noter av lær og sedertre, fyldig munnfølelse med klare, tilstedeværende tanniner og en vakker lengde. God struktur.","Commentaire":"Château Le Bruilleau har vært en familieeiendom i fire generasjoner, drevet av Nadine og Serge Bedicheau, hvis vinmark strekker seg over mer enn ti hektar, inkludert 2 hektar med hvitvin, i appellasjonen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau er innhøstingen manuell, og alle vinmarkene får den beste omsorgen. Modningen av rødvinene fra eiendommen varer i minimum 12 måneder. Som en liten produsent innen de store eiendommene i appellasjonen Pessac-Léognan, blir vinene fra Château Le Bruilleau jevnlig anerkjent av pressen for sin kvalitet.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Familien Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Familie

Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Familie

Eie som Maison Rivière har eksklusivt fra familien Eugène Borie, eier av det berømte Château Ducru Beaucaillou. Denne vinen kjennetegnes av en vakker lilla farge. En duft av lett krydrede røde frukter. Mye friskhet i munnen og fruktige aromaer med en balansert utvikling og en vakker avslutning. En veldig behagelig vin.
Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Kommentar Slottet Lalande-Borie ble skapt fra bunnen av i 1970 av Jean-Eugène Borie på en tomt på 30 hektar. I dag ledes dette domenet, som raskt har oppnådd et godt rykte, av hans sønn Bruno Borie, som også har ansvaret for slottet Ducru-Beaucaillou. Vinmarken strekker seg over 25 hektar som ligger på den vestlige platået av appellasjonen Saint-Julien, hvor mange andre andre- og tredjecrus fra klassifiseringen i 1855 finnes. Druematerialet består hovedsakelig av cabernet-sauvignon, som utgjør 65% av arealet, etterfulgt av 25% merlot og 10% cabernet franc. I vinmarkene er avkastningen kontrollert, og metodene som brukes er de for bærekraftig landbruk. Høsting skjer for hånd, for moderat ekstraktive vinifiseringer og lagring på fat der ny eik ikke dominerer. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Produsent: Familie Borie i Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2013
Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

CEPAGE : 85% Merlot ; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE ET ÉLEVAGE : Kultur med omtanke, manuell beskjæring, grønn høsting. Vinifikasjon i termoregulerte betongkar. Malolaktisk gjæring i eikefat. Modning i nye fat. LABEL HVE 3 2018 :J SUCKLING : 92-93/100 «Kjerne av modne frukter, alltid frisk og lineær. Middels fyldig med faste og silkeaktige tanniner. 2016 :WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Utviklet fra de eldste vinrankene i dette området, er det en moden og konsentrert vin. Modnet i 18 måneder i fat, har den utviklet en kraftig ristet og krydret karakter som fortsatt dominerer i dag. Men med den sterke fruktigheten og syren, vil den utvikle seg til en imponerende vin.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Dette er en fantastisk vin med hint av sjokolade og svarte bær. Middels kropp og fruktig. Det er fantastisk!» 2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100 2014 : J. SUCKLING : 93/100 2012 : J. SUCKLING : 91/100 Eiere: Jean Pierre & Philippe Rivière Konsulent: Stéphane Derenoncourt Beliggenhet: Ligger i kommunen Saint Emilion Areal: 4 Ha Jord: leire-kalkstein
Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon vingård går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vingården blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatelag og leire-kalkstein underlag. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, er hovedsakelig sørvendte. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur En annen vin fra Château Guillaume Blanc, Château Prieuré Guillaume kommer fra en nøye utvalgt enkeltparsell på 15 hektar. Cabernet Sauvignon er plantet i den grusete delen, mens Merlot er plantet i leire-kalksteinsseksjonen. Dette gjør at druene kan uttrykke sine egenskaper fullt ut. Denne Bordeaux, sertifisert som Agriculture Raisonnée (Fornuftig Landbruk) og Haute Valeur Environnementale (Nivå 3), har fått nøye oppmerksomhet fra vinmark til vingård. Målet med vinifikasjon og lagring er å oppnå en gourmand og lett karakter. VINIFIKASJON Bærsortering Tradisjonell Vinifikasjon Lagring i noen måneder på Eikefat DRUESORTER Merlot Cabernet Sauvignon SMAKSNOTATER Intens og strålende kirsebærrød farge. Fint og behagelig nese med røde og svarte frukter. Fruktig, glatt og rund smak støttet av smeltede tanniner med et lite hint av lakris.
Montagny

Montagny

Lys gylden med grønn-sølv refleksjoner. Blomsteraktige noter (akasie, liljekonvall) og fruktige noter (pære, hvit fersken, ferske druer). Frisk og rik, ganen er mineral med en veldig vakker ettersmak.
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Burgund Chardonnay

Burgund Chardonnay

Krystallklar farge. Aromer av sitrus, hvite frukter (pære) og steinfrukter (vinfersken), hvite blomster (hagtorn). Blomsteraktig og fruktig, ganen er rund og saftig med en livlig ettersmak.
Château Gaudin

Château Gaudin

{"Commentaire":"Château Gaudin har vært en familieeiendom siden 1901. Fra 4 hektar på den tiden, har eiendommen, takket være 3 generasjoner som har etterfulgt hverandre, i dag 11 hektar med fantastiske vinmarker hvor gjennomsnittsalderen er 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denne vinmarken har en helt unik beliggenhet, da den er plassert på de grusete skråningene av landsbyen Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omringet av vinmarker med prestisjefylte viner.\n\nDégustation\nDuften av Château Gaudin er delikat, kraftig og kompleks; røde og svarte frukter etterfulgt av vanilje og lær, for til slutt å gi plass til lagringsnoter (krydder, lakris, vanilje og eik). På smak er fylden av denne vinen imponerende. Angrepet er både mykt og kraftfullt, stoffet avdekkes gradvis, det er dypt, veldig fint, kraftig og fyldig på en gang, tanninene er av sjelden eleganse samtidig som de er faste, fine og med en uforlignelig tekstur.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)\nProdusent: Familie Capdevielle i Pauillac (33250)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 12 - 2017"}
Brorskapene

Brorskapene

{"Commentaire":"Territoriet til AOC Lussac-Saint-Émilion strekker seg nord for høyden i Saint-Émilion. Det nyter godt av et mikroklima som er gunstig for vinranker, med moderat nedbør og varme temperaturer om sommeren. I Lussac varierer vinmarkene fra daler til platåer, og danner et amfiteater som er fullt eksponert mot sør. Denne utformingen fremmer naturlig drenering. Jordsmonnet er hovedsakelig leirholdig og kalkholdig.\n\nDégustation\nDenne vinen har en strålende rød farge og uttrykker deilige og intense aromaer, med noter av røde frukter (jordbær, bringebær, kirsebær), støttet av aksenter av lakris, lær, svisker og krydder. I munnen er den elegant og kraftig, fløyelsmyk og generøs, med styrke og kompleksitet.\n\nAlkohol: 14% vol.\nDruetyper: Merlot (75%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (5%)\nProdusent: Merke AG Vins\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2022"}
Noblet Slott

Noblet Slott

Kommentar Château Noblet, som ligger sør for appellasjonen Blaye Côte de Bordeaux, har vært eid av Pomier-familien i flere generasjoner. Denne vinmarken drives nøye og med stor respekt for miljøet. Vinen, som er resultatet av et grundig parcellaire arbeid, består av merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. Smaking Intens granatrød farge. På nesen er denne vinen fruktig med aromaer av modne røde frukter og fine kryddertoner. I munnen vil du sette pris på den vakre tannstrukturen, myk, rund og godt balansert. En vin å dele i vennskapelig lag. Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc Produsent: Familie Pomier i Pugnac (33710) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2020
Chateau Bozelle 75cl - AOC Bordeaux

Chateau Bozelle 75cl - AOC Bordeaux

Historie: Plassert på venstre bredd av Dordogne, har Dubois krysset elven og dyrker vin i Libournais i tre generasjoner. De driver fire slott: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol), og Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru). Druemiks: 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon. Vinifikasjon: Denne cuvéen, som kommer fra de beste parceller av slottet, får all oppmerksomhet fra eieren: grønn høsting, respekt for naturen (uten ugressmidler), rasjonell dyrking, manuell høsting, optisk sortering, lagring på fat. Lagring: 10 måneder på fat. Smaking: Farge med fiolette glimt, dyp purpur, med en livlig intensitet; Kraftig duft, noter av modne, mørke frukter kombinert med markerte men kontrollerte tresmaker, som lover fremtidig kompleksitet; Omfattende og rik, den avdekker en moden og elegant struktur, med en tett kropp basert på faste og livlige tanniner.
Côtes-Du-Rhône Villages Massif D'Uchaux - Domaine Brunely - RHÔNE DALEN

Côtes-Du-Rhône Villages Massif D'Uchaux - Domaine Brunely - RHÔNE DALEN

Øye Veldig vakker mørk kjole, i en granatrød, sort kirsebærfarge. Nese Nesen er intens, uttrykksfull og kompleks, hvor noter av krydder, tobakk, lakris og zan blandes. Munn Munnen er silkeaktig, harmonisk, med myke tanniner og et vakkert volum. Veldig fin aromatisk uttrykk, deilig avslutning! Emballasje Pris per enhet, solgt i kartong med 6 flasker, du kan blande med alle cuvéene fra eiendommen, fritt frakt. Eiendom: Domaine Brunely Appellasjon: Côtes-du-Rhône Årgang: 2019 Kultur: Høy Miljøverdi
Vin De Pays Du Gard Les Pépites La Belle Pierre - LANGUEDOC

Vin De Pays Du Gard Les Pépites La Belle Pierre - LANGUEDOC

Vin De Pays Du Gard Les Pépites La Belle Pierre - LANGUEDOC
BORDEAUX MEDOC - RØDVIN

BORDEAUX MEDOC - RØDVIN

CHÂTEAU HAUT GRAVAT 12,50% 75 cl 2017
BORDEAUX CHÂTEAU LA GRAVE - HVITVIN

BORDEAUX CHÂTEAU LA GRAVE - HVITVIN

MOELLEUX 10,50% 2017 75 cl
COTES DU RHONE - RØDVIN

COTES DU RHONE - RØDVIN

Domaine De La Tassee D'Or Oppfølging 14,00% 75 cl 2018
Montagne Saint-Émilion Château Rocher Corbin - Château Rocher Corbin - BORDEAUX

Montagne Saint-Émilion Château Rocher Corbin - Château Rocher Corbin - BORDEAUX

Den gamle gården til Ch. Corbin (Saint-Émilion Grand Cru) ble kjøpt i 1880 av Charles Durand. I 1986 begynte Philippe, hans oldebarn, å drive 9,5 ha på den vestlige skråningen av Tertre de Calon, i hjertet av appellasjonen Montagne-Saint-Émilion. Han begrenser bruken av kobber og svovel. Under en intens rubinrød farge med lysere refleksjoner, avslører duftene av blåbær og bringebær seg uten omsvøp, understreket av en elegant eik med toner av kaffe. "Av klasse," skriver en smaker, betatt av dens myke og fløyelsaktige tekstur, med en langvarig aromatisk finish. Domaine: Château Rocher Corbin Appellation: Montagne Saint-Émilion Millésime: 2015 Kultur: Økologisk Druetype: Cabernet Franc Merlot Etikett: Appellation d'Origine Contrôlée Referanser: Gullmedalje
PROVENCE COTEAUX VAROIS - ROSÉVIN

PROVENCE COTEAUX VAROIS - ROSÉVIN

COTEAUX VAROIS I PROVENCE 12,50% 2018 75 cl
Château de Terrefort-Quancard - Bordeaux Supérieur 2020

Château de Terrefort-Quancard - Bordeaux Supérieur 2020

Oppdag denne flotte Bordeaux supérieur fra Château Terrefort-Quancard! Den utvikler seg med behagelige fruktige noter (kirsebær, jordbær, plomme), en krydret touch er også til stede, samt en fin eik som gir en deilig vaniljetone til helheten. Tanninene er godt til stede, men ganske myke, noe som gir en veldig behagelig drikkbarhet til denne cuvéen. Et utmerket forhold mellom kvalitet og pris som passer perfekt til spekemat, hvitt kjøtt og grillretter! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetyper: 64% Merlot 36% Cabernet-sauvignon AOC: Bordeaux supérieur Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2030 Serveringstemperatur: 16-18°C
BORDEAUX - RØDVIN

BORDEAUX - RØDVIN

Blaye Côtes De Bordeaux Château Mazerolles Les Trois 14,00% 75 cl 2018
BURGUND - RØDVIN

BURGUND - RØDVIN

Coteaux Bourguignons Domaine De La Tassee D'Or Oppfølging 12,50% 75 cl 2018
Chateau Jean Faure 2020 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Jean Faure 2020 75cl - Aoc Saint Emilion

Historie: Mindre enn 100 meter fra det mytiske Château Cheval Blanc, 500 meter fra Château Figeac og med Évangile i ryggen, ligger Château Jean Faure - 18 ha i ett stykke - forankret i et fantastisk terroir av leire og jernskrap hvor cabernet franc (60%) henter en uvanlig energi. Druetyper: 30% Merlot, 65% Cabernet Franc, 5% Malbec Vinifikasjon: manuell høsting Lagring: 35% nye fat, 30% ett år gammelt vin, 20% betongtanker og 15% store fat. Smaking: Fra første duft er denne 2020-årgangen harmonisk, aromaene av kirsebærblomster fra cabernet franc heves av de røde fruktene fra merlot. Smaken er fyldig, rik, silkeaktig, tanninene er sjarmerende, både ekstremt tilstedeværende og integrerte. Smakingen avsluttes med en stor friskhet som gir denne vinen dens elegante og stramme karakter.
Château de Lastours - Grand Vin - Languedoc Rosé

Château de Lastours - Grand Vin - Languedoc Rosé

Languedoc Rosé Assemblage : Grenache - Cinsault - Vermentino Potentiel de garde : Omtrent 2 år Vinifikasjoner : Hver druesort vinifiseres separat for å bevare sin balanse og fullt uttrykke sitt potensial. Druene, høstet tidlig om morgenen for å bevare sin friskhet, presses for å ekstrahere den første juicen, som er av høyere kvalitet. Denne blir deretter klarert og holdt ved lav temperatur gjennom hele fermenteringsprosessen. Lagring i 4 måneder på fine gjærrester, etterfulgt av en lett klaring, og vinen tappes raskt for å bevare sin friske og fruktige karakter.