Produkter for france rochefort (42)

FILET ROUGE 2016 - FRONSAC

FILET ROUGE 2016 - FRONSAC

Mis en Bouteille à la propriété av Dany og Michel Rolland, den berømte vinmakeren fra Bordeaux. Rødlig farge, glitrende, forførende med rubinreflekser. Fruktig, kompleks, krydret og lett ristet bouquet. I munnen, de runde og kjøttfulle tanninene i angrepet, utvikler seg deretter med smidighet med en moden, generøs frukt, full av ømhet og friskhet. Avslutningen, godt balansert og vedvarende, skaper en vin som er godt typet og sjarmerende.
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon-vinmarken går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vinmarken blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatesubstrat og leire-kalkstein undergrunn. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, vender hovedsakelig mot sør. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Château Bel-Air La Royère - Blaye Côtes de Bordeaux - Grand Vin 2016

Château Bel-Air La Royère - Blaye Côtes de Bordeaux - Grand Vin 2016

Le Grand Vin du Château Bel-Air La Royère imponerer med sin aromatiske rikdom samt sin presise balanse. Voluptøse noter av mørke frukter (solbær, plomme, bjørnebær osv.) presenterer seg på ganen, akkompagnert av milde krydder (pepper, nellik, lakris osv.) og understreket av en svært sjarmerende eik som minner om vanilje med mye sødme. Smaken avsluttes med en meget vakker lengde. En førsteklasses cuvée med utmerket kvalitet-pris-forhold som passer perfekt til rødt kjøtt! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 65% Merlot, 35% Malbec AOC: Blaye Côtes de Bordeaux Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2028 Serveringstemperatur: 16-18°C
CHARLOTTE

CHARLOTTE

En enkel og raffinert tynn ramme, perfekt for ethvert motiv og ethvert interiør. (Profil: 15 mm synlig bredde x 20 mm dybde)
Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Denne Gevrey-Chambertin 2018 er et ekte løfte om finesse og eleganse for smaksløkene dine! Tilstand: Nytt produkt Land: Frankrike Produksjonsregion: Burgund Appellation: Gevrey Chambertin Årgang: 2018 Alkohol: 13,5° Volum: 75cl
Merlemont

Merlemont

Kuh melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO ved en grense på 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for: 100g Fett: 33,26g Proteiner: 17,56g Sukker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vekt: 230g Emballasje: Papir Overemballasje: Papp Lagringstemperatur: +2°C/+8°C
Lagerhus

Lagerhus

Lagerhus Dimensjoner: Pulttak 6,00 x Dybde 6,00 x Høyde møne 2,74 m Ramme: Buer i galvanisert stål Ø 60 mm Avstand mellom buene: 1,50 m (kontakt oss avhengig av sted og høyde) Dekke: PVC-armert duk 650 gr/m2, 10 års garanti Farge på duken: Grønn RAL 6005 (se andre tilgjengelige farger som alternativ) Standard forankring: Jord (kontakt oss for andre typer forankring) Se alternativer nedenfor: Pulttak-lukking - utvidelsesmoduler Andre tjenester (kontakt oss for pristilbud): montering - isolasjon - beskyttelsesplater - annen forankring
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, en virksomhet beliggende i Ardèche, er spesialisert på dyrking av økologisk safran etter håndverksmetoder. Vår safran er dyrket, plukket, renset for hånd og tørket av oss. Den kommer fra naturlig landbruk uten pesticider eller kjemiske produkter. Vår safran er av første klasse i henhold til standarden ISO 3632-2 og fikk gullmedalje i 2018 ved den generelle landbrukskonkurransen, og ble også medaljert i 2023. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter: - safrantråder - gourmetkurv bestående av produkter med safran - gaveeske med produkter med safran - kaldprosessert såpe med safran - økologiske safranløker
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Kommentar Terroir på platået som grenser til de første cruene Clos Fourtet og Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet ble overtatt av familiene Pourquet og Bécot i 1980. Litt lavere og litt mer leirete enn sine prestisjetunge naboer, er cruet i stand til store ting i de beste årgangene. Den mineralske styrken er alltid underliggende intensiteten av frukten; den uttrykker seg med distinksjon, men det tar noen år før vinen blir mer moden. Dette er en saint-émilion for kjennere, for elskere av kalksteinsplatået. Med hjelp fra direktør Pascal Lucin, har familien Pourquet-Bécot signert med 2015 og 2016 den vakreste dobbelen i cruets historie, et resultat av den økte oppmerksomheten på detaljer, både i vinmarken og i kjelleren. Druer: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Produsent: Familie Pourquet-Bécot i Saint-Émilion (33330) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2012
Château d'Arcins

Château d'Arcins

Kommentar Château d'Arcins er i dag en av de eldste eiendommene i Haut-Médoc, etablert av Tempelridderne på 1300-tallet. Legenden ser ut til å tilskrive opprinnelsen til navnet Arcins til tilstedeværelsen av en ridder av Ars på den tiden da kommunen huset en kommanderi av Malteserordenen i 1300. I likhet med de store klassifiserte vinene fra Médoc, nyter vinmarken godt av en planting på 9 600 planter/hektar og to store komplementære terroirer (grus og leirholdig kalkstein). Smaking Stilen til Château d’Arcins er preget av smakfull rundhet. På nesen liker vi å oppdage konsentrerte aromaer av røde frukter, krydder nyansert av dufter av appelsinskall. Smakene er harmonisk forent og gir plass til en kropp som blir fyldig, deretter varm og til slutt strukturert. Denne vinen av vakker fylde passer perfekt til sitt medocanske terroir. Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Produsent: Chateaux Castel i Arcins (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar Da familien Reclus flyttet inn på Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt på fat på torget i Bordeaux, før den første tappingen på slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus på å ta vare på de 50 hektar med vinmarker i tråd med tradisjon og familieværdier, samtidig som han tilfører et moderne preg. Hans arbeidsfilosofi har alltid vært rettet mot en forebyggende tilnærming fremfor en kurativ, noe som muliggjør en bærekraftig landbruk basert på konstant overvåking av nedbør. Druetyper: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Produsent: Familie Reclus i Vayres (33870) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château la Croix de Marbuzet

Château la Croix de Marbuzet

Château La Croix de Marbuzet har en vingård på 7,5 hektar. Terroiret i Saint-Estèphe skylder sin edelhet til strukturen i jordsmonnet, en grusplateau som ligger over Gironde, med gode dreneringsegenskaper. På overflaten gir disse jordene et inntrykk av letthet som er typisk for Médoc. Men dypere ned gir et lag av kalkholdig leire vinstokkene de essensielle næringsstoffene som gir vinene deres typisitet. Jordsmonnet består av garonne-grus. Vinen modnes i 12 måneder på fat, hvorav 25 % er nye. Den klare og glitrende rubinrøde fargen gir en indikasjon på en svært behagelig smaksopplevelse. Nesen er kompleks, med dufter av svart kirsebær, blomster og plommer som blander seg med noter av ristet brød og ristede nøtter. Denne vinen tilbyr en vakker smidighet i munnen med en svært fin balanse, kombinert med subtile dufter av skogbunn og tobakkblader, og en avslutning med harmoniske tanniner for en profil som utstråler eleganse. Druetyper: Merlot (60 %), Cabernet Sauvignon (40 %) Produsent: Familie Soliveres i Saint-Estèphe (33180) Formater og emballasje: Flaske (75 cl) - Kartong med 6 - 2020
Château Les Essarts

Château Les Essarts

{"Commentaire":"Vingården Château Les Essarts dekker et område på fjorten hektar i hjertet av appellasjonen Lussac Saint Emilion. Den strekker seg over et stort leirplateau med områder av silikagranitt. Undergrunnen består av leire og jernholdig skitt. Den gjennomsnittlige alderen på vinrankene er 25 år. Bladbeskjæring og tynning praktiseres etter behov. Vinifikasjonen er tradisjonell i et moderne kjeller.\n\nDégustation\nDyp rød farge. Svært lett mentolert aroma med røde frukter. Smaken er myk, med toner av kokte frukter, og understreket av en fin eik.\n\nCépages: Merlot (70%), Cabernet Franc (10%), Malbec (20%)\nProdusent: Familie Gillet i Lussac (33570)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2019"}
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Kraftig duft av modne røde og svarte frukter, noter av lær og sedertre, fyldig munnfølelse med klare, tilstedeværende tanniner og en vakker lengde. God struktur.","Commentaire":"Château Le Bruilleau har vært en familieeiendom i fire generasjoner, drevet av Nadine og Serge Bedicheau, hvis vinmark strekker seg over mer enn ti hektar, inkludert 2 hektar med hvitvin, i appellasjonen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau er innhøstingen manuell, og alle vinmarkene får den beste omsorgen. Modningen av rødvinene fra eiendommen varer i minimum 12 måneder. Som en liten produsent innen de store eiendommene i appellasjonen Pessac-Léognan, blir vinene fra Château Le Bruilleau jevnlig anerkjent av pressen for sin kvalitet.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Familien Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Familie

Chateau Fort Lignac, AOC Haut Médoc - Borie Familie

Eie som Maison Rivière har eksklusivt fra familien Eugène Borie, eier av det berømte Château Ducru Beaucaillou. Denne vinen kjennetegnes av en vakker lilla farge. En duft av lett krydrede røde frukter. Mye friskhet i munnen og fruktige aromaer med en balansert utvikling og en vakker avslutning. En veldig behagelig vin.
Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Kommentar Slottet Lalande-Borie ble skapt fra bunnen av i 1970 av Jean-Eugène Borie på en tomt på 30 hektar. I dag ledes dette domenet, som raskt har oppnådd et godt rykte, av hans sønn Bruno Borie, som også har ansvaret for slottet Ducru-Beaucaillou. Vinmarken strekker seg over 25 hektar som ligger på den vestlige platået av appellasjonen Saint-Julien, hvor mange andre andre- og tredjecrus fra klassifiseringen i 1855 finnes. Druematerialet består hovedsakelig av cabernet-sauvignon, som utgjør 65% av arealet, etterfulgt av 25% merlot og 10% cabernet franc. I vinmarkene er avkastningen kontrollert, og metodene som brukes er de for bærekraftig landbruk. Høsting skjer for hånd, for moderat ekstraktive vinifiseringer og lagring på fat der ny eik ikke dominerer. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Produsent: Familie Borie i Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2013
Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

Excellence Clos des Menuts - Saint Emilion Grand Cru - Rivière-familien

CEPAGE : 85% Merlot ; 10% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc CULTURE ET ÉLEVAGE : Kultur med omtanke, manuell beskjæring, grønn høsting. Vinifikasjon i termoregulerte betongkar. Malolaktisk gjæring i eikefat. Modning i nye fat. LABEL HVE 3 2018 :J SUCKLING : 92-93/100 «Kjerne av modne frukter, alltid frisk og lineær. Middels fyldig med faste og silkeaktige tanniner. 2016 :WINE ENTHUSIAST : 93/100 «Utviklet fra de eldste vinrankene i dette området, er det en moden og konsentrert vin. Modnet i 18 måneder i fat, har den utviklet en kraftig ristet og krydret karakter som fortsatt dominerer i dag. Men med den sterke fruktigheten og syren, vil den utvikle seg til en imponerende vin.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Dette er en fantastisk vin med hint av sjokolade og svarte bær. Middels kropp og fruktig. Det er fantastisk!» 2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100 2014 : J. SUCKLING : 93/100 2012 : J. SUCKLING : 91/100 Eiere: Jean Pierre & Philippe Rivière Konsulent: Stéphane Derenoncourt Beliggenhet: Ligger i kommunen Saint Emilion Areal: 4 Ha Jord: leire-kalkstein
Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon vingård går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vingården blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatelag og leire-kalkstein underlag. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, er hovedsakelig sørvendte. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur En annen vin fra Château Guillaume Blanc, Château Prieuré Guillaume kommer fra en nøye utvalgt enkeltparsell på 15 hektar. Cabernet Sauvignon er plantet i den grusete delen, mens Merlot er plantet i leire-kalksteinsseksjonen. Dette gjør at druene kan uttrykke sine egenskaper fullt ut. Denne Bordeaux, sertifisert som Agriculture Raisonnée (Fornuftig Landbruk) og Haute Valeur Environnementale (Nivå 3), har fått nøye oppmerksomhet fra vinmark til vingård. Målet med vinifikasjon og lagring er å oppnå en gourmand og lett karakter. VINIFIKASJON Bærsortering Tradisjonell Vinifikasjon Lagring i noen måneder på Eikefat DRUESORTER Merlot Cabernet Sauvignon SMAKSNOTATER Intens og strålende kirsebærrød farge. Fint og behagelig nese med røde og svarte frukter. Fruktig, glatt og rund smak støttet av smeltede tanniner med et lite hint av lakris.
Montagny

Montagny

Lys gylden med grønn-sølv refleksjoner. Blomsteraktige noter (akasie, liljekonvall) og fruktige noter (pære, hvit fersken, ferske druer). Frisk og rik, ganen er mineral med en veldig vakker ettersmak.
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Burgund Chardonnay

Burgund Chardonnay

Krystallklar farge. Aromer av sitrus, hvite frukter (pære) og steinfrukter (vinfersken), hvite blomster (hagtorn). Blomsteraktig og fruktig, ganen er rund og saftig med en livlig ettersmak.
Château Gaudin

Château Gaudin

{"Commentaire":"Château Gaudin har vært en familieeiendom siden 1901. Fra 4 hektar på den tiden, har eiendommen, takket være 3 generasjoner som har etterfulgt hverandre, i dag 11 hektar med fantastiske vinmarker hvor gjennomsnittsalderen er 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denne vinmarken har en helt unik beliggenhet, da den er plassert på de grusete skråningene av landsbyen Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omringet av vinmarker med prestisjefylte viner.\n\nDégustation\nDuften av Château Gaudin er delikat, kraftig og kompleks; røde og svarte frukter etterfulgt av vanilje og lær, for til slutt å gi plass til lagringsnoter (krydder, lakris, vanilje og eik). På smak er fylden av denne vinen imponerende. Angrepet er både mykt og kraftfullt, stoffet avdekkes gradvis, det er dypt, veldig fint, kraftig og fyldig på en gang, tanninene er av sjelden eleganse samtidig som de er faste, fine og med en uforlignelig tekstur.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)\nProdusent: Familie Capdevielle i Pauillac (33250)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 12 - 2017"}
Brorskapene

Brorskapene

{"Commentaire":"Territoriet til AOC Lussac-Saint-Émilion strekker seg nord for høyden i Saint-Émilion. Det nyter godt av et mikroklima som er gunstig for vinranker, med moderat nedbør og varme temperaturer om sommeren. I Lussac varierer vinmarkene fra daler til platåer, og danner et amfiteater som er fullt eksponert mot sør. Denne utformingen fremmer naturlig drenering. Jordsmonnet er hovedsakelig leirholdig og kalkholdig.\n\nDégustation\nDenne vinen har en strålende rød farge og uttrykker deilige og intense aromaer, med noter av røde frukter (jordbær, bringebær, kirsebær), støttet av aksenter av lakris, lær, svisker og krydder. I munnen er den elegant og kraftig, fløyelsmyk og generøs, med styrke og kompleksitet.\n\nAlkohol: 14% vol.\nDruetyper: Merlot (75%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (5%)\nProdusent: Merke AG Vins\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2022"}
Noblet Slott

Noblet Slott

Kommentar Château Noblet, som ligger sør for appellasjonen Blaye Côte de Bordeaux, har vært eid av Pomier-familien i flere generasjoner. Denne vinmarken drives nøye og med stor respekt for miljøet. Vinen, som er resultatet av et grundig parcellaire arbeid, består av merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. Smaking Intens granatrød farge. På nesen er denne vinen fruktig med aromaer av modne røde frukter og fine kryddertoner. I munnen vil du sette pris på den vakre tannstrukturen, myk, rund og godt balansert. En vin å dele i vennskapelig lag. Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc Produsent: Familie Pomier i Pugnac (33710) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2020
Château de Terrefort-Quancard - Bordeaux Supérieur 2020

Château de Terrefort-Quancard - Bordeaux Supérieur 2020

Oppdag denne flotte Bordeaux supérieur fra Château Terrefort-Quancard! Den utvikler seg med behagelige fruktige noter (kirsebær, jordbær, plomme), en krydret touch er også til stede, samt en fin eik som gir en deilig vaniljetone til helheten. Tanninene er godt til stede, men ganske myke, noe som gir en veldig behagelig drikkbarhet til denne cuvéen. Et utmerket forhold mellom kvalitet og pris som passer perfekt til spekemat, hvitt kjøtt og grillretter! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetyper: 64% Merlot 36% Cabernet-sauvignon AOC: Bordeaux supérieur Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2030 Serveringstemperatur: 16-18°C