Produkter for flerumettet fett (6)

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat er et høyeffektivt, trygt og giftfritt konserveringsmiddel for mat. Selv om kaliumsorbat er ett av mange konserveringsmidler på markedet, er det et av de beste, da det er harmløst og allsidig. Kaliumsorbat produseres for det meste syntetisk. Det er et smak- og luktfritt pulver. Ifølge FDA anses det som trygt å bruke, da det brytes ned i kroppen til vann og karbondioksid. Det står på listen over konserveringsmidler som kan brukes i kosmetiske produkter med begrensninger. Den maksimalt tillatte konsentrasjonen i sluttproduktet er 0,6 %, beregnet som sorbinsyre. Det fungerer best i et surt miljø, ellers er egenskapene mye svakere.
Maltodextrin

Maltodextrin

Maltodekstrin produseres ved enzymatisk hydrolyse av vegetabilsk stivelse, vanligvis fra mais, men også fra ris og hvete. Det endelige produktet er et lettløselig, puffet hvitt pulver. Det øker næringsverdien i mange oppskrifter. På grunn av sine egenskaper kan maltodekstrin bidra til å regulere fuktigheten og forlenge holdbarheten til produkter.
Laktose

Laktose

Laktose er naturlig melk sukker. Det utgjør 3,5%-5,0% av melk fra kuer og kan utvinnes gjennom en filtreringsprosess. Deretter krystalliseres laktosen og knuses. Kornstørrelsene deles opp etter sil. Foodcom kan levere sine forretningspartnere med forskjellige partikkelstørrelser som er egnet for flere applikasjoner. Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat og fôr på grunn av sin milde smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens rimelighet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som en smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Mysepermeat

Mysepermeat

Permeat produseres av fersk pasteurisert skummet melk, som er resultatet av ultrafiltrering av melk for å ekstrahere proteiner og fett. Produktet tørkes deretter ved hjelp av avanserte spraytørkingsteknikker. Produktet kalles noen ganger "avfettet myse", når det er hentet fra myse. Siden mysepermeat er rikt på laktose, men har lavt proteininnhold, kan det brukes til produksjon av søtsaker, bakevarer og fett. Det tilsettes også i produksjon av iskrem, smeltede oster, drikker og kosmetikk.
Laktose

Laktose

Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat- og fôrapplikasjoner på grunn av sin delikate smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens kostnadseffektivitet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.