Produkter for ferske eldrebær svamp (47)

tørket østerssopp

tørket østerssopp

tørket østerssopp
Økologisk Cep Bol. Edulis 2-6 mm HT

Økologisk Cep Bol. Edulis 2-6 mm HT

Økologisk Cep Boletus Edulis 2-6 mm HT er en høykvalitets, høytemperaturbehandlet sopp, perfekt for å forbedre smaken i gourmetretter. Den fine teksturen gjør den ideell for sauser, supper og marinader.
Europeisk hvit bjørk - Tørket vanlig bjørkeløv, Betula pendula folium

Europeisk hvit bjørk - Tørket vanlig bjørkeløv, Betula pendula folium

Høy kvalitet hvite bjørkeblader for engros Bjørkeblader brukes mye i kosmetologi - de inngår i sjampoer og balsamer. Bladene brukes i folkemedisin og vitenskapelig medisin. Essensiell olje, harpiksstoffer, flavonoider, saponiner (opptil 3,2 %), tanniner (5-9 %), askorbinsyre (opptil 2,8 %), essensiell olje (0,04-0,05 %) er funnet i bladene. Vi tilbyr tørking av produktene våre i samsvar med alle krav for å bevare maksimalt med nyttige stoffer. Opprinnelsesland - Ukraina Type: Konvensjonell Plante del: Blad Mengde: opptil 15 tonn per år Pakke: Etter behov
Økologisk Maitake Pulver; Økologisk Maitake Pulverekstrakt 25% Beta-Glukan; Maitake Pulvere - Chem2Market GmbH

Økologisk Maitake Pulver; Økologisk Maitake Pulverekstrakt 25% Beta-Glukan; Maitake Pulvere - Chem2Market GmbH

Bearbeidet råvare: Fruktlegeme Ekstraksjonsmiddel: renset vann Bærerstoff: ingen Vitenskapelig navn: Grifola frondosa Maitake, også kjent som klappersopp, er en spiselig sopp som verdsettes i matlaging og tradisjonell kinesisk medisin, og som er svært populær på grunn av sin smak og potensielle helsefordeler. Våre produkter selges som bulkvarer. For de fleste av våre produkter er det en minimumsbestillingsmengde på 25 kg. Prøver kan tilbys. I tillegg er Plants2Market økologisk og HACCP-sertifisert, og har vært DIN EN ISO 9001:2015 sertifisert siden slutten av september 2023. Følgende produkter tilbyr vi også: Acerola Akerbønne Aker-hestehale Afrikansk svartbønne Alant Alpha-liponsyre Amla Artisjokk Ashwagandha Astaxanthin Valerian Bambus Beta-glukan ØKO Birkeblad ØKO Brasiliansk mandelgele.
Sopp - Østersopp

Sopp - Østersopp

Disse grå eller brune soppene, med hvitt kjøtt og en behagelig smak, passer til alle retter. Forberedelsestips Hvis de er hele, bør du børste soppen før du tilbereder dem. Skivet og "klare til bruk", trenger de bare å bli kokt. Oppbevaringstips Våre sopp selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å holde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopp Brett fra 150 gr. til 3 Kg. eller etter kundens forespørsel. Skivet sopp Brett fra 150 gr. til 2 Kg. eller etter kundens forespørsel.
Sopp - Fersk, tørket, frosset sopp fra Sibir

Sopp - Fersk, tørket, frosset sopp fra Sibir

Ferske og tørkede Sopp - KANTARELLER Ferske, tørkede og frosne Steinbit Vi tilbyr engrosleveranser av sopp dyrket i de vidstrakte siberiske skogene, langt fra smog og støv fra byer og veier. Selskapet leverer ferske og bearbeidede sopper (kantareller, steinbit), og løser alle logistikk- og dokumentasjonsproblemer.
Champignon / Agaricus bisporus

Champignon / Agaricus bisporus

30% ekstrakt og pulver Økologiske og konvensjonelle soppskiver, samt granulat og pulver fra ulike opprinnelser. Tilgjengelighet: Umiddelbart
Frosset Soppsurr

Frosset Soppsurr

Vår soppblanding består av skiver av Paris-sopp som er kokt og krydret med olivenolje, persille, salt og hvitløk. FORPAKNING: 10 x 300 g
tørket østerssopp

tørket østerssopp

tørket østerssopp
tørkede østersopp

tørkede østersopp

tørkede østersopp
Hestekastanje blomster - Tørkede hestekastanje blomster, aesculus hippocastanum flores

Hestekastanje blomster - Tørkede hestekastanje blomster, aesculus hippocastanum flores

Høykvalitets tørkede økologiske eller konvensjonelle hestekastanjeflester for engros Ekstrakt av blomster brukes mye i medisin. Den mest kjente farmakologiske effekten av denne planten, uten tvil anerkjent av offisiell medisin, er venotonisk. Vi tilbyr økologisk produkt fra økologisk rene områder i Odessa-regionen. Opprinnelsesland - Ukraina Type: Økologisk, konvensjonell Plantedel: Blomster Mengde: opptil 5 tonn per år Pakke: Etter behov
Sopp - Fersk, tørket og frosset sopp fra Sibir

Sopp - Fersk, tørket og frosset sopp fra Sibir

Friske og tørkede sopp, inkludert KANTARELLER, Steinsopp, tørket og frosne gran-steinsopp Engrosleveranser: vi tilbyr sopp som dyrkes i de vidstrakte sibirske skogene, langt unna smog og folkemengder i byene og på veiene. Selskapet driver med levering av fersk og bearbeidet sopp (kantareller, steinsopp) og håndterer alle nødvendige papirformaliteter knyttet til logistikk. Det er mulig med flylevering av fersk sopp til en attraktiv pris, noe som gjør våre tilbud unike.
Sopp - Moreller

Sopp - Moreller

Moreller er vårsopp med en lys brun, hulhette hatt, hvit stilk og hvitaktig kjøtt. Moreller er utmerkede spiselige sopp, forutsatt at de er tilstrekkelig kokt. Forberedelsestips Sopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. Oppbevaringstips Moreller kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller opprinnelsen. Det er derfor vi alltid streber etter...
Sopp - Gule Østerssopp

Sopp - Gule Østerssopp

Gule sitronchampignon, med hvitt kjøtt og en lett anisaktig smak. Ideell i en soppfrikassé. Forberedelsestips Børst soppen før du tilbereder den. Oppbevaringstips Våre sopper selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopper brett på 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel.
Enoki-sopp

Enoki-sopp

Enoki er formet som en liten hvit eller beige hatt og har en lang stilk som kan måle opptil 10 centimeter lang. Enoki vokser i tuer og dyrkes på stubber eller i et medium basert på sagflis. Den dyrkes hovedsakelig i Japan. Enoki har en mild, fruktig smak og en lett sprø tekstur. Enoki-sopp er utmerket rå i salater eller raskt kokt. Klar til bruk. Forberedelsestips Asiatiske sopp krever bare lite rengjøring. Det er best å tørke dem med en fuktig klut (å vaske dem i mye vann vil fjerne noe av smaken). I Enoki er alt godt. Den er "klar til bruk". Vi anbefaler bare å kutte av enden dekket av substrat. Enoki er deilig rå. Den pynter og krydrer salater og smørbrød. Den kan brukes i supper (som vermicelli) og i orientalske retter, ved å tilsette den mot slutten av tilberedningen for å bevare den delikate smaken. Tips...
Grønnsaker - Kantareller

Grønnsaker - Kantareller

De kjennes igjen på sin mørkegrå traktformede hatt eller nyanser av lys gul. Kjøttet er gulaktig og aromatisk. De brukes hovedsakelig i blandinger. Forberedelsestips Kantarellene fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips Kantarellene kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller deres...
Grønnsaker - Sauføtter

Grønnsaker - Sauføtter

Dette er oransje sopp fra fot til hatt, med hvitaktig kjøtt, litt bitter og med en subtil smak. De høstes om høsten i underveksten av bartrær og løvtrær, spesielt i bøkeskoger. Forberedelsestips Fotsopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres med følgende prinsipper: - Klipp av 2 til 3 mm av foten - Børst forsiktig soppen, hatt og lameller med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister som er til stede. - Skjær de for store eksemplarene i høyden - Vask bare om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppen under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips De...