Produkter for confetil portugal (7)

Varekontroll

Varekontroll

Varekontroll
PROFESJONELL MEL

PROFESJONELL MEL

W: 400 ÷ 420. Type 55 mel laget av de beste nordamerikanske hvete, for mer krevende pizzaiolos. Det er ideelt for elting med en tradisjonell metode for lang fermentering (over 24 timer) og kan oppbevares i opptil 6 dager i kjølerom. 25KG -10KG
Rochefort Ost

Rochefort Ost

350g Rochefort ung også tilgjengelig i: - 2,3kg brød - blister med 6 skiver på 150g
CHARLOTTE

CHARLOTTE

En enkel og raffinert tynn ramme, perfekt for ethvert motiv og ethvert interiør. (Profil: 15 mm synlig bredde x 20 mm dybde)
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Nederlandsk småkake

Nederlandsk småkake

Leverandør av småkaker, kjeks og bakverk for videresalg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg