Produkter for confetil portugal (5)

Høy kvalitet kull

Høy kvalitet kull

Høykvalitets kull fra Carboliva er laget av biomasse fra olivenlunder, noe som sikrer et bærekraftig og miljøvennlig produkt. Dette kullet er designet for å møte de høyeste standardene, og gir en høy kaloriverdi som er ideell for både industriell og personlig bruk. Med en forpliktelse til bærekraft, sørger Carboliva for at produksjonsprosessen for deres kull er i samsvar med de nyeste miljøreguleringene, noe som gjør det til et perfekt valg for de som er bevisste på sitt karbonavtrykk. Carbolivas høykvalitets kull handler ikke bare om å møte standarder; det handler om å overgå dem. Selskapet benytter avanserte kvalitetskontrollsystemer for å sikre et homogent produkt som overgår de strengeste kvalitetsstandardene i Den europeiske union. Dette kullet er et bevis på Carbolivas dedikasjon til innovasjon og bærekraft, noe som gjør det til en pålitelig og effektiv energikilde for ulike applikasjoner.
Komplett tilsetning kurert 049

Komplett tilsetning kurert 049

Blanding av tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, for bruk i charcuterie, for fremstilling av kjøttprodukter som er modnet, enten tørket (inkludert med modningstid under 30 dager) eller varmebehandlet. Brukes som et supplement i oppskrifter som tilfører salt og krydder. I andre tilfeller må det kontrolleres at summen av tilsetningsstoffer ikke overskrider de maksimale lovlige grensene for det produserte pølseproduktet. Format: eske 6kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og smakstilsetninger, for bruk i pølsemakeri, til fremstilling av det kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "chorizo blanco" eller "longaniza blanca", modnet med tradisjonelle metoder i minst 30 dager. Format: eske 160g, pose 4kg