Anleggsdeler, matteknologi - Ohmisk oppvarming, varmtvannmodul, automatisk manway
Ohmsk oppvarming er en skånsom, kontinuerlig prosess for oppvarming av produkter, spesielt for produkter som skal bevare sin klumpete konsistens, som frukt, grønnsaker, krydder og andre matvarer. Oppvarmingen skjer via elektrisitet, hvor produktet fungerer som en elektrisk motstand. Sammenlignet med konvensjonelle matlagingsmetoder, blir ikke produktet oppvarmet over en varm overflate, men derimot jevnt over hele tverrsnittet.
Bruken av varmt-kaldt vannsystemer er svært fordelaktig, både for å generere energieffektivitet og for å forbedre prosesskontrollen med hensyn til direkte bruk av damp som oppvarmingsmedium.
Spesielt i horisontale blandesystemer tilbyr varmt-kaldt vannsystemer optimale forhold for å realisere den høyeste produktkvaliteten og for å bevare klumpete konsistens i produktene.
Den automatiske snap-lukkemannen er utmerket egnet for å lette de hyppige åpne- og lukkprosessene. På grunn av varmen og fuktigheten er det kritisk å tilsette tilsetningsstoffene i matlagingsapparatene gjennom st...