Produkter for component (39)

Installasjonskomponenter, matteknologi

Installasjonskomponenter, matteknologi

Ohmsk oppvarming I Automatisk lukker I Modul for varmt vann - Ohmsk oppvarming er en nøye og kontinuerlig prosess for oppvarming av produkter, spesielt for produkter i biter som frukt, grønnsaker, krydder og andre matvarer. Oppvarmingen skjer ved hjelp av elektrisk strøm, der produktet fungerer som en elektrisk motstand. I motsetning til tradisjonelle matlagingsprosesser, varmes ikke produktet opp gjennom en varm overflate, men jevnt over hele tverrsnittet. Den automatiske hurtiglukkeren er spesielt egnet for prosesser med hyppig åpning og lukking. På grunn av varme og fuktighet er innføringen av tilsetningsstoffer i matlagingsapparatet via faste rør kritisk. Derfor gir automatiske fyllingsåpninger prosessfordeler og frigjør operatøren fra tungt og intensivt arbeid.
Innebygde motorer, Luftkjølte motorer, Væskekjølte motorer, Motorkomponenter

Innebygde motorer, Luftkjølte motorer, Væskekjølte motorer, Motorkomponenter

Innbyggingsmotorer, Luftkjølte motorer, Væskekjølte motorer, Motorkomponenter
Drifter, elektriske, luftkjølte motorer, væskekjølte motorer, motorkomponenter

Drifter, elektriske, luftkjølte motorer, væskekjølte motorer, motorkomponenter

Antriebe, elektriske, Luftkjølte motorer, Væskekjølte motorer, Motorkomponenter Antriebe, elektriske Luftkjølte motorer Typiske bruksområder for luftkjølte motorer: Tekstilmaskiner Foliefremstillingsanlegg Hjelpemotorer i jernbaneindustrien Anleggsmaskiner Væskekjølte motorer Typiske bruksområder: Plaststøpemaskiner Motortester Høyhastighetsgeneratorer Overføringsmaskiner Anleggsmaskiner Motorkomponenter, Typiske bruksområder: Slipemaskiner Dreiebenker Overføringsmaskiner Hjelpespindler Fresemaskiner Bearbeidingssentre Høyhastighetsgeneratorer
Anleggsdeler, matteknologi - Ohmisk oppvarming, varmtvannmodul, automatisk manway

Anleggsdeler, matteknologi - Ohmisk oppvarming, varmtvannmodul, automatisk manway

Ohmsk oppvarming er en skånsom, kontinuerlig prosess for oppvarming av produkter, spesielt for produkter som skal bevare sin klumpete konsistens, som frukt, grønnsaker, krydder og andre matvarer. Oppvarmingen skjer via elektrisitet, hvor produktet fungerer som en elektrisk motstand. Sammenlignet med konvensjonelle matlagingsmetoder, blir ikke produktet oppvarmet over en varm overflate, men derimot jevnt over hele tverrsnittet. Bruken av varmt-kaldt vannsystemer er svært fordelaktig, både for å generere energieffektivitet og for å forbedre prosesskontrollen med hensyn til direkte bruk av damp som oppvarmingsmedium. Spesielt i horisontale blandesystemer tilbyr varmt-kaldt vannsystemer optimale forhold for å realisere den høyeste produktkvaliteten og for å bevare klumpete konsistens i produktene. Den automatiske snap-lukkemannen er utmerket egnet for å lette de hyppige åpne- og lukkprosessene. På grunn av varmen og fuktigheten er det kritisk å tilsette tilsetningsstoffene i matlagingsapparatene gjennom st...
Kjernekraftteknologi I Kryo trykkbeholdere, teknologier

Kjernekraftteknologi I Kryo trykkbeholdere, teknologier

Trykkbeholderkonstruksjon, varmeveksler, I for kryogene temperaturer - KASAG er en kvalifisert underleverandør for nukleær teknologi, for hvilken vi har en ASME-produsenttillatelse. Vi bearbeider rustfritt stål og spesialmaterialer for deg i samsvar med nukleære standarder med hensyn til materialsporbarhet og kvalitetsdokumenter. Med KASAG som partner, kommer sikkerhet først. Kryoteknologi brukes til å generere ekstremt lave temperaturer under -150°C. Spesielle fysiske effekter kan brukes i prosessen for væskefisering og separasjon av gasser. Produksjon av trykkbeholdere for kryogene temperaturapplikasjoner krever spesifikke sveiseprosesser og sertifiserte KASAG-sveisespesialister. Selv for de laveste temperaturene er KASAG ditt førstevalg.
Kjernekomponenter i kryogen - Trykkbeholderkonstruksjon, Varmevekslere i kryogene applikasjoner

Kjernekomponenter i kryogen - Trykkbeholderkonstruksjon, Varmevekslere i kryogene applikasjoner

KASAG er en kvalifisert underleverandør for kjernekraftteknologi, basert på vår ASME-produsentgodkjenning. Vi bearbeider rustfritt stål og spesialmaterialer i henhold til kjernekraftstandarder med hensyn til materialsporbarhet og kvalitetsdokumentasjon. Med KASAG som partner går sikkerheten først. Kryoteknikk brukes til å generere lave temperaturer under -150°C. Spesielle fysiske effekter kan utnyttes for å væske- og separere gasser. For produksjon av trykkbeholdere med lavtemperaturapplikasjoner kreves spesifikke sveiseprosesser og sertifiserte KASAG sveisespesialister. For KASAG er også ekstremt lave temperaturer førstevalg.
Systemkomponenter - Ohmisk varmesystem I Varmtvannsmodule I Automatisk luke

Systemkomponenter - Ohmisk varmesystem I Varmtvannsmodule I Automatisk luke

En delikat prosess for oppvarming av produksjonen Oppvarmingsanlegget Ohmic representerer en kontinuerlig delikat prosess for oppvarming av produksjonen, spesielt for produkter i biter, som frukt, grønnsaker, krydder og andre matvarer. Oppvarmingen er mulig gjennom elektrisk strøm, ettersom produktet genererer en elektrisk motstand. I motsetning til konvensjonelle kokeprosesser, blir ikke produksjonen oppvarmet gjennom en overflate med høye temperaturer, men jevnt over hele seksjonen. Bruken av hydrauliske oppvarmings- og kjøleanlegg representerer en stor fordel med hensyn til energieffektivitet og gir også en forbedret prosesshåndtering sammenlignet med bruk av damp som oppvarmingsmiddel. Hydrauliske oppvarmings- og kjøleanlegg tilbyr optimale forhold, spesielt for horisontale blandere, for maksimal produksjonskvalitet og realisering.
Anleggsdeler Matteknologi - Ohmisk oppvarming, Varm-Kaldvannsystemer, Automatisk Mannluke - Fyllingsåpning

Anleggsdeler Matteknologi - Ohmisk oppvarming, Varm-Kaldvannsystemer, Automatisk Mannluke - Fyllingsåpning

Ohmsk oppvarming er en skånsom, kontinuerlig prosess for oppvarming av produkter, spesielt for stykkeprodukter som frukt, grønnsaker, krydder og andre matvarer. Oppvarmingen skjer ved hjelp av elektrisk strøm, der produktet fungerer som en elektrisk motstand. I motsetning til konvensjonelle kokeprosesser, blir produktet ikke oppvarmet over en varm overflate, men jevnt over hele tverrsnittet. Bruken av varmt- og kaldtvannssystemer og varmtvannmoduler er en stor gevinst når det gjelder energieffektivitet, og gir også en forbedret prosesskontroll sammenlignet med direkte bruk av damp som oppvarmingsmedium. Varmt- og kaldtvannssystemer gir spesielt for horisontale rørblandere optimale forhold for høyeste produktkvalitet og bevaring av stykkeformen. Det automatiske hurtiglukke-luke er utmerket egnet for hyppige åpne- og lukkeprosesser.
Systemkomponenter, matteknologi - Ohmisk oppvarming I Varmtvannmodul I Automatisk lokk

Systemkomponenter, matteknologi - Ohmisk oppvarming I Varmtvannmodul I Automatisk lokk

Ohmsk oppvarming er en kontinuerlig og delikat prosess for oppvarming av produkter, spesielt for produkter i biter, som frukt, grønnsaker, krydder og andre matvarer. Oppvarmingen skjer gjennom elektrisk strøm, der produktet fungerer som en elektrisk motstand. I motsetning til konvensjonelle kokeprosesser, blir ikke produktet oppvarmet på en varm overflate, men heller jevnt over hele sin tverrsnitt. Det automatiske hurtiglukkesystemet er spesielt egnet for prosesser med hyppig åpning og lukking. På grunn av varme og fuktighet er det kritisk å tilsette tilsetningsstoffer i kokeutstyret gjennom faste rør. Derfor gir automatiske fyllåpninger fordeler og avlaster operatøren fra krevende og tidkrevende oppgaver. Bruken av varmt og kaldt vannsystemer og varmtvannmoduler er en stor prestasjon når det gjelder energieffektivitet, og i tillegg gir det en bedre flyt i prosessene sammenlignet med bruken.