Avokadohonning - I tillegg til å ha en uforglemmelig og overraskende smak, er avokadohonning rik
Avokad honning har ikke bare en uforglemmelig og overraskende smak, men er også rik på organisk jern.
Det anbefales å bruke den mot anemi, da den øker hemoglobinnivået. I tillegg har den også vanndrivende egenskaper.
Avokad honning har en mørk ravfarge, nesten svart, med brune-røde-gule toner. Den har en svak blomsteraktig og fruktig aroma (den fruktige aromaen øker i retronasal opplevelse). Smaken er søt, med lette syrlige og salte noter. Den har lav viskositet og en lett høy fuktighet.
Det er viktig å merke seg at selv om avokado er en plante som dyrkes i Amerika, finnes det store områder med avokadodyrking på den tropiske kysten av Granada.
Denne typen honning passer veldig godt til retter med utvannet torsk, stekt lam og deretter kokt med en urtemiks, ovnsbakt svinekjøtt eller med iskrem og oster, spesielt geitoster som ikke er for sterke, som ferske, milde eller til og med semi-modnede.