Produkter for chichers mel (4)

DOPPIAESSE MEL

DOPPIAESSE MEL

W: 290 ÷ 310. Profesjonell blanding av hvetemel, ideell for en pizza med en ekstremt utviklet og luftig kant. DOPPIAESSE oppnås ved maling av delvis forspirede korn. Tilstedeværelsen av naturlige, gunstige enzymer påvirker kvaliteten på deigen: resultatet er en veldig lett og lettfordøyelig pizza. Teknisk sett gjør DOPPIAESSE det mulig å oppnå ekstraordinære resultater med deiger som er 10 % lettere. 25KG-10KG
Croissantmel

Croissantmel

W: 320 - 330. Patentmel oppnådd fra utvalgte italienske, europeiske og nordamerikanske hvete. Egnet for å produsere deiger som krever å bli laminert, brettet og rullet. Ideell for å oppnå lagdelte, flakete og voluminøse produkter. Anbefalt for brioche og croissanter.
PROFESJONELL MEL

PROFESJONELL MEL

W: 400 ÷ 420. Type 55 mel laget av de beste nordamerikanske hvete, for mer krevende pizzaiolos. Det er ideelt for elting med en tradisjonell metode for lang fermentering (over 24 timer) og kan oppbevares i opptil 6 dager i kjølerom. 25KG -10KG
MANITOBA MEL

MANITOBA MEL

W: 450 - 500. Tipo '00' mel laget av utvalgte italienske, europeiske og nordamerikanske korn, for deiger med indirekte bearbeiding eller lang heving. Ideell for å øke proteininnholdet og forbedre glutenstrukturen i hevede deiger. Anbefalt for tilberedning av høykvalitets Panettoni, Pandori, og Colombe Pasquali. 10KG