Produkter for byzantio torte (10)

Vill Timian fra Provence "Thymus vulgaris"

Vill Timian fra Provence "Thymus vulgaris"

Plantekjennetegn ved den mediteranske floraen. Veldig kjent hos våre urtemakere, hvor dens egenskaper ikke lenger trenger å bevises, spesielt innen fytoterapi. Den er svært antiseptisk og brukes til å behandle lungeinfeksjoner samt fordøyelsessystemet. Vår timianlikør er svært populær til alle slags kulinariske forberedelser, på iskrem, i cocktails, men også for en god, trøstende grog ved peisen.
Håndlaget Kastanjemarmelade

Håndlaget Kastanjemarmelade

kastanjemarmelade håndlaget sammensetning: 100% Ardèche kastanjer, vanilje, sukker 320 g krukke Vekt: 500 g
Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Moelleux aux amandes laget i vårt verksted etter våre håndverksoppskrifter. VIKTIG: DETTE PRODUKTET ER FØLSOMT, SÅ LEVERING VIA POST ER IKKE MULIG (KUN HENTING I BUTIKK ELLER KURER) Ingredienser: egg, mandelmel, sukker, smør, hvetemel, Nettovekt (G): 400 Energi: 1854 kJ / 446 kcal Fett: 30 g Hvorav mettet fett: 11 g Karbohydrater: 33 g Hvorav sukker: 27 g Proteiner: 9,4 g Salt: 0,11 g Mål (LxBxH i cm): 5 x 25 x 5
Delikatessefesten - 4 bokhvete-galetter + 4 myke pannekaker

Delikatessefesten - 4 bokhvete-galetter + 4 myke pannekaker

søte sider: De myke pannekakene ligner på hjemmelagde pannekaker. Disse produktene kan nytes naturell eller brukes som base for utmerkede desserter. Stekt i panne og fylt med sjokolade, syltetøy eller annen fylling, flambert med en likør etter eget valg, vil de utgjøre en utmerket dessert. salte sider: Stekt i panne med en klatt smør med salt, er bokhvetepannekakene en sann delikatesse. De kan fylles med skinke, ost, egg for å nyte en komplett pannekake, og for de mer kresne, en puré av purre, kamskjell med små grønnsaker... Rullet med hvitløks- og urtedip og skinke eller laks, avkjølt og deretter skåret i små skiver, vil de følge med på aperitiffen. Designet for å være diameteren til en panne (omtrent 27 cm) I posen holdes den under beskyttende atmosfære av oksygenabsorberer: dette forsinker den naturlige oksidasjonen av pannekaken, så lenge posen er lukket.
Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Mange varierte ferdigprodukter er berørt av denne teknologien. Vårt utvalg av ingredienser dekker hele spekteret av disse behovene. Croissanter, sjokoladeboller, boller, med fryseteknologier eller ikke hevet. Kaker, fruktpaier,…
Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasteurisert melk fra ku*, salt, melkesyrebakterier og modningskulturer)(10%), solsikkeolje*, løk*, honning*, balsamicoeddik*(vineddik*, kokt druesaft*), salt, hvitløk*, rismel*, svart pepper*. *Ingredienser fra Økologisk Landbruk - Allergener Bruksanvisning Ideell for å smøre på brødskiver, kjeks eller for å dyppe grissini. Plasser glasset i kjøleskapet en time før servering. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 5 dager. Energi: 486 kJ (117 kcal) Fett: 9,1g Hvorav mettet fett: 2,7g Karbohydrater: 4,8g Hvorav sukker: 3,4g Proteiner: 2,9g Salt: 0,9g
TRØFFEL – 17°

TRØFFEL – 17°

Robe: Amber med gyldne refleksjoner Nez: Umami, veldig kompleks med sopp og trøffel. Bouche: Veldig fengslende med trøffel, kokt tomat, svært kompleks og kraftig, lett bitterhet som er godt dekket av trøffel. Finale: Veldig lang med trøffel og utvikler seg mot aromaer av druer, dadler, kandiserte frukter, med fortsatt en dominerende trøffel, tilstedeværelse av urteaktige noter som génépi, absint, gentian.
Kastanje, Fiken og Valnøtt Kake

Kastanje, Fiken og Valnøtt Kake

Kake med kastanjemel, fiken og valnøtter. Denne deilige lille kaken fra Korsika er laget etter en smakfull oppskrift. Vekt: 190 gr Ingredienser: Mandler 65%, Sukker, Honning AOP fra Korsika, Glukosesirup. Kan inneholde spor av andre. Oppbevaring: Oppbevares tørt og beskyttet mot varme. Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 1703 kJ (408 kcal) Fett: 23 g Mettet fett: 2,7 g Karbohydrater: 42 g hvorav sukker: 25 g Proteiner: 6,6 g Salt: 0,54 g
Blåbær Fruktkrem 1

Blåbær Fruktkrem 1

Kombinert med alkohol, fruktsitring og sukker. De passer perfekt som aperitiff, tilsatt en musserende vin for en festlig Kir, eller bare med en veldig kald hvitvin. Et bredt utvalg av smaker for våre fruktkremer som også kan nytes alene med bare noen isbiter.
Plommer i Armagnac

Plommer i Armagnac

Plommene fra Agen blir til svisker etter å ha gjennomgått tørkeprosessen. Etter tørking blir disse sviskene, som oppfyller våre standarder, plukket for hånd og sortert for å macerere i søt Armagnac og ta seg tid til å bli søte. Vår krukke inneholder 38 svisker å nyte med den søte Armagnacen med smaker av svisker. Volum 1L Alkoholinnhold 16% VEKT: 0.45359237 kg VARENUMMER: LPRAR