Produkter for byzantio torte (62)

BABÀ KAKE

BABÀ KAKE

Mel "O", pasteurisert eggeblanding, smør, fett og vegetabilske oljer, sukker, ølgjær, salt. FYLL: Krem, sure kirsebær. LAGE: Vann, sukker, rom.
Crema de Boletus - Konserver

Crema de Boletus - Konserver

Krem av boletus fra Trufasa er et gourmetprodukt som kombinerer kvaliteten og den distinkte smaken av boletus-sopp med Trufasas erfaring innen produksjon av trøffelbaserte produkter og delikatesser. Denne kremen tilbys i et konserveringsformat, noe som lar deg nyte smaken året rundt, samtidig som den bevarer sin friskhet og egenskaper intakt. Merket Trufasa er anerkjent for sitt engasjement for kvalitet og autentisitet i sine produkter, og sikrer at denne kremen av boletus er det perfekte tilskuddet til ethvert kjøkken som søker eksklusive og raffinerte smaker.
Tårnkaker - Desserter

Tårnkaker - Desserter

monterte galleristykker
Trøffelkrummer Tuber Aestivum - Sommertrøffelkrummer

Trøffelkrummer Tuber Aestivum - Sommertrøffelkrummer

Ville sommertromler (Tuber Aestivum Vitt) forberedt for bruk av fagfolk i sektoren og industrien dedikert til trøffelprodukter, kjøtt, oster, pasta, blant annet. Tilgjengelig hele året.
Baba - krem - nutella - rom

Baba - krem - nutella - rom

Baba - krem - nutella - rom
Baklava med pistasjnøtter (3 biter) - Dessert Lezza

Baklava med pistasjnøtter (3 biter) - Dessert Lezza

Lagvis bakverk laget av filodeig, fylt med hakkede pistasjnøtter og søtet med sirup SKU: 600103 we: Porsjon (3 Biter) st: 5 Dager
Blåbær Fruktkrem 1

Blåbær Fruktkrem 1

Kombinert med alkohol, fruktsitring og sukker. De passer perfekt som aperitiff, tilsatt en musserende vin for en festlig Kir, eller bare med en veldig kald hvitvin. Et bredt utvalg av smaker for våre fruktkremer som også kan nytes alene med bare noen isbiter.
Tradisjonell Kremkake

Tradisjonell Kremkake

Oppskriften på denne kaken erstatter de tradisjonelle kakeingrediensene – smør og olje – med fettet fra fløten. Med sin saftige krumme og en delikat smeltende tekstur, vil den garantert gi deg lyst på mer. Du kan bruke forskjellige bær etter eget valg for å gjøre fløten din smakfull. 1 kopp usaltet smør i romtemperatur 2 1/2 kopper sukker 6 romtempererte egg 3 kopper hvetemel ½ teskje kosher salt 1 kopp tung fløte 2 teskjeer vaniljeekstrakt
Håndlaget Kastanjemarmelade

Håndlaget Kastanjemarmelade

kastanjemarmelade håndlaget sammensetning: 100% Ardèche kastanjer, vanilje, sukker 320 g krukke Vekt: 500 g
Lagvis Smørepasta

Lagvis Smørepasta

Kremet pålegg med blonderpannekaker, rik på Piemonte-hasselnøtter. For å tilby eksepsjonelle produkter velger vi de beste råvarene. Nettovekt (G): 230
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola er en råmelkost med en lys strågul farge, hvis grønne marmoreringer skyldes prosessen med "erborinatura", det vil si dannelsen av mugg. I den søte versjonen er den kremet og myk, med en spesiell og karakteristisk smak, lett krydret. I den sterke versjonen har den en mer intens og kraftig smak, hvor pastaen er mer "erborinata", konsistent og smuldrete. Produsert med pasteurisert melk fra gårder i opprinnelsesområdet, med tilsetning av melkesyrebakterier og utvalgte mugg, naturlig laktosefri. Den er tilgjengelig i de klassiske formatene.
Delikatessefesten - 4 bokhvete-galetter + 4 myke pannekaker

Delikatessefesten - 4 bokhvete-galetter + 4 myke pannekaker

søte sider: De myke pannekakene ligner på hjemmelagde pannekaker. Disse produktene kan nytes naturell eller brukes som base for utmerkede desserter. Stekt i panne og fylt med sjokolade, syltetøy eller annen fylling, flambert med en likør etter eget valg, vil de utgjøre en utmerket dessert. salte sider: Stekt i panne med en klatt smør med salt, er bokhvetepannekakene en sann delikatesse. De kan fylles med skinke, ost, egg for å nyte en komplett pannekake, og for de mer kresne, en puré av purre, kamskjell med små grønnsaker... Rullet med hvitløks- og urtedip og skinke eller laks, avkjølt og deretter skåret i små skiver, vil de følge med på aperitiffen. Designet for å være diameteren til en panne (omtrent 27 cm) I posen holdes den under beskyttende atmosfære av oksygenabsorberer: dette forsinker den naturlige oksidasjonen av pannekaken, så lenge posen er lukket.
Tiare Halskjede

Tiare Halskjede

Tiare Halskjede REF: N 109 21 0 08 04 Modell: Tiare Materiale: 750% gull Gullvekt: 3,10 g
Panettone - julepanettone

Panettone - julepanettone

Pakket i tyll Ingredienser: Mykt hvetemel type '0' – Smør – Rosiner – Mandler – Friske egg (plomme) – Sukker – Honning – Salt – Gjær – Smaker – Fyll med mandelpasta.
Ankara Tava - Ankara Stil Gryte - Klar til å Spise på 2 Minutter, Sterilisert, Holdbar, Ingen Tilsetningsstoffer/konserveringsmidler

Ankara Tava - Ankara Stil Gryte - Klar til å Spise på 2 Minutter, Sterilisert, Holdbar, Ingen Tilsetningsstoffer/konserveringsmidler

Ingredienser: Orzo, storfekjøtt, tomat, solsikkeolje, gul paprika, rød paprika, grønn paprika, tomatpuré, løk, knust rød pepper, paprika, svart pepper, salt, vann.
Berliner, syltetøyfyll, ikke sukkeret - Ferdigbakt bakverk

Berliner, syltetøyfyll, ikke sukkeret - Ferdigbakt bakverk

Berliner, syltetøyfyll, ikke sukkerholdig
Bringebær - RØDE FRUKTER

Bringebær - RØDE FRUKTER

Ingredienser og allergener: Bringebær, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektiner. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g Energi 985/232 kJ kcal Fett < 0.5 g Hvorav mettet fett < 0.1 g Karbohydrater 55 g Hvorav sukker 54 g Proteiner 0.9 g Salt 0.01 g Bringebærsyltetøy er et deilig fruktsyltetøy som fanger essensen av modne og saftige bringebær. Dette livlige og smakfulle syltetøyet feirer de søte og lett syrlige egenskapene til disse deilige bærene. Vekt: 335g Varenr: 3 455 149 000 294
Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Mange varierte ferdigprodukter er berørt av denne teknologien. Vårt utvalg av ingredienser dekker hele spekteret av disse behovene. Croissanter, sjokoladeboller, boller, med fryseteknologier eller ikke hevet. Kaker, fruktpaier,…
Myk hvit nougat med fiken

Myk hvit nougat med fiken

Myk hvit nougat med lavendelhonning IGP, Provence-mandler og tørkede fiken.
Blåbær Nougat - Håndverks Nougaterie

Blåbær Nougat - Håndverks Nougaterie

Autentisk myk nougat laget i Provence.
Dijonsennep med svarte oliven - LEONY

Dijonsennep med svarte oliven - LEONY

Ingredienser: - Sennepsfrø* - Eddik av alkohol* - Salt - 4 % svarte oliven* - Vann * produkter fra økologisk landbruk Bruksanvisning: Denne sennepen brukes i en vinaigrette til tomatsalat eller til grillkjøtt og hvitt kjøtt. Smør den bare på et stykke brød som en aperitiff... Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g og 200 g.
Røkt Kylling Terrine

Røkt Kylling Terrine

Røkt Kylling Terrine Ref: FINE012 Innhold: 100 g
Honningkake med aprikos 800g

Honningkake med aprikos 800g

Honningkake med aprikos 800g
Sitronpai

Sitronpai

Sitronsmakende tartletter
Mycakesplus Frosne Kaker

Mycakesplus Frosne Kaker

Basak Gida, som startet sin virksomhet i 1986 innen matsektoren, fortsatte sin virksomhet med Hakiki Bosnak Boregi (Patties på bosnisk) grunnlagt i 2004 og Basak Pasta Evi (Kakehus) grunnlagt i 2010, og kronet sine aktiviteter med grunnleggelsen av My Cake’s Plus Tic. Ltd. Sti. i 2017, som produserer frosne matvarer og bakverk. Vårt mål er å gjøre folk glade, skape arbeidsplasser og presentere forskjellige smaker. Vårt mål i sektoren er å alltid heve kvalitet og innovasjoner til et høyere nivå. Vi tilbyr tjenester med et profesjonelt team og erfarne håndverkere innen produksjon og markedsføring. Vårt motto er "Få folk til å smake på gleden av lykke".
Europeisk Lobbykake

Europeisk Lobbykake

En original etasje-kake for denne europeiske foreningen med temaet bærekraftig utvikling. Alle medlemslandenes flagg er representert rundt etasjene. SKU: GATEU11
Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasteurisert melk fra ku*, salt, melkesyrebakterier og modningskulturer)(10%), solsikkeolje*, løk*, honning*, balsamicoeddik*(vineddik*, kokt druesaft*), salt, hvitløk*, rismel*, svart pepper*. *Ingredienser fra Økologisk Landbruk - Allergener Bruksanvisning Ideell for å smøre på brødskiver, kjeks eller for å dyppe grissini. Plasser glasset i kjøleskapet en time før servering. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 5 dager. Energi: 486 kJ (117 kcal) Fett: 9,1g Hvorav mettet fett: 2,7g Karbohydrater: 4,8g Hvorav sukker: 3,4g Proteiner: 2,9g Salt: 0,9g
Geitrams

Geitrams

Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille UTILISERING Ved kontakt med vann, frigjør såpen et kremet og lett skum, som etterlater huden smidig, myk og delikat parfymerte. NETTOVGT 100 GRS passer for alle hudtyper Håndlaget såpe i Villefranche sur mer. matfarge. inneholder ekstrakter av lyng. INGREDIENSER sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua/vann, parfyme, ringblomst, palmkjerne syre, glyserin, olivenolje, natriumklorid, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/ekstrakt blomst.
Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Håndlaget Mandler Kake - Bakverk

Moelleux aux amandes laget i vårt verksted etter våre håndverksoppskrifter. VIKTIG: DETTE PRODUKTET ER FØLSOMT, SÅ LEVERING VIA POST ER IKKE MULIG (KUN HENTING I BUTIKK ELLER KURER) Ingredienser: egg, mandelmel, sukker, smør, hvetemel, Nettovekt (G): 400 Energi: 1854 kJ / 446 kcal Fett: 30 g Hvorav mettet fett: 11 g Karbohydrater: 33 g Hvorav sukker: 27 g Proteiner: 9,4 g Salt: 0,11 g Mål (LxBxH i cm): 5 x 25 x 5
Frosne Runde Aubergine Beignets

Frosne Runde Aubergine Beignets

Disse donutsene er laget med ekte skiver av aubergine og en tynn, sprø deig. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg