Produkter for bruco srl (5)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og smakstilsetninger, for bruk i pølsemakeri, til fremstilling av det kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "chorizo blanco" eller "longaniza blanca", modnet med tradisjonelle metoder i minst 30 dager. Format: eske 160g, pose 4kg
Nitrifiserende deler 010

Nitrifiserende deler 010

Blanding av tilsetningsstoffer (konserveringsmidler) for bruk i charcuterie, for produksjon av kjøttprodukter som ikke er varmebehandlet, tørket ved tradisjonelle metoder (tørket skinke, tørket skulder, spekeskinke, cecina og lignende produkter) med modningstid på over 45 dager. Format: poser 5 kg