Batela
Smakfull, lettfordøyelig, surdeigen gir bedre holdbarhet, finere skorpe og styrker krummen.
Batela, eller batel på spansk, er en robåt med fire roere og en kaptein. Dette brødet, som er over 53 cm langt og veier 300 g, er en av de mest autentiske delene av OKIN, derav navnet. Stekt i steinovn, er Batela et brød med heving og etterheving, svært godt hydrert og med en karakteristisk og intens smak takket være surdeigen. Dette familieformatet brød er ideelt for å tilby et brød med en annen smak og god holdbarhet i vårt bakeri.
REF:C115B
EAN-13:8436017103854
EAN-14:18436017103851
VEKT FØR STEKING (G):300 g
VEKT ETTER STEKING:250 g
LENGDE (CM):53 cm
BREDDE (CM):7 cm
TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR
STEKE:16 min. | 200ºC
DIMENSJONER:600x398x263
ENHETER:28 Enheter/Kartong | 28 Kartong/Pall
ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1099 / 263
PROTEINER (G):8,18
KARBONHYDRATER (G):52,84
SUKKER (G):1,02
FETT (G):1,14
KOSTFIBER (G):4,20
SALT (G):1,25