Produkter for arla (9)

Illy

Illy

Illy Tilgjengelig
Toluen

Toluen

Løsemiddel
Acetonitril

Acetonitril

Løsemiddel
Ekspertvurdering

Ekspertvurdering

Trenger du råd fordi installatøren din ikke lenger er tilgjengelig? Stemmer ikke avkastningen? Har du et forsikringskrav? Vi er her for å gi deg råd og lager gjerne de nødvendige rapportene.
Maltol

Maltol

Smak
PAI Stab

PAI Stab

BIEGLO tilbyr PAI-stenger laget av forskjellige PAI-typer, Torlon® 4203; 4301; 4275; 4435; 4645; 5030 (30% GF); 7130 (30% CF), der hver type er best egnet for en spesifikk anvendelse. BIEGLO tilbyr PAI-stenger laget av forskjellige PAI-typer, Torlon® 4203; 4301; 4275; 4435; 4645; 5030 (30% GF); 7130 (30% CF), der hver type er best egnet for en spesifikk anvendelse. Den unike ytelsen til polyamidimid (PAI) er resultatet av omdannelsen fra en termoplast til en herdet duroplast under en lengre herdeprosess. Vår PAI blir behandlet av erfarne ingeniører og gir de best mulige verdiene som et PAI-produkt kan tilby, og det er egnet for mange anvendelser som gir, valser, plasmakammerhardware og kontaktholdere.
Asparges

Asparges

Spargel i forskjellige snitt Spargel (Aspargus officinalis L.) er en flerårig kulturplante som har hvite eller grønne skudd (stenger) som brukes som grønnsak. Vi tilbyr følgende sortiment: hvit/grønn different lengder og diametre Stenger Seksjoner uten topper (center cuts) Seksjoner med topper (tips & cuts) Topper
Allulose

Allulose

Allulose, et lavkalori søtningsmiddel, tilhører monosakkaridgruppen av sukker og forekommer naturlig i frukter som fiken, rosiner og jackfruit. Den produseres kommersielt fra kilder som mais, og er kjent for sin 70% sødme sammenlignet med sukrose, men med færre kalorier. Med en smak som ligner på sukker, er den populær for kalori reduksjon og blodsukkerhåndtering. Dens lave glykemiske indeks gjør den egnet for diabetikere og lavkarbo dietter. Allulose fremmer også munnhygiene, da den ikke fremmer tannråte, og viser stabilitet i baking og matlaging, noe som gjør den allsidig for en rekke produkter. Molekylær formel: C6H12O6 CAS nr: 551-68-8
Algerisk Suppe

Algerisk Suppe

SPESIAL RAMADAN SUPPE Ingredienser for 6 porsjoner 350 g lammeskulder, lam eller kalv 1 middels stor løk 1 middels stor potet 1 liten gulrot