...Fennikelfrø, vitenskapelig kjent som Foeniculum vulgare, er små, ovale frø som stammer fra fennikelplanten. De har en distinkt lakrisaktig smak og brukes ofte som krydder i ulike kjøkken rundt om i verden. Fennikelfrø er svært aromatiske og har en lett søtlig smak. De brukes ofte i både salte og søte retter, inkludert brød, supper, karri og desserter. I tillegg til sine kulinariske bruksområder...
...Hele Fennikelfrø.
De hele tørkede grønn-gule fruktene av Foeniculum Vulgare Mill.
Karakteristisk for Fennikel – søt smak med mild anisaktig aroma.
Produktgruppe: Krydder & Urter
Kategori: Krydder
Type: Hele
Natur: Naturlig...
...Kvalitet: for mat
Bearbeidet plante del: Frø
Ekstraksjonsmiddel: Etanol & vann
Bærer: maltodextrin
Vitenskapelig navn: Foeniculum vulgare (L.) Mill.
Fennikel kan gi helsefordeler da den er rik på fiber og ulike næringsstoffer, og er en god kilde til antioksidanter og vitamin C.
Våre produkter selges i bulk. Det er en minimum bestillingsmengde på 25 kg for de fleste av våre produkter. Prøver kan...
... mot forstoppelse, oppblåsthet eller kolikk. Påført leverområdet skal den også kunne stimulere galleflyten. Fennikelolje anses på grunn av sine østrogenlignende egenskaper som et middel mot menstruasjonsplager og syklusanomalier. Samtidig skal den fremme melkeflommen hos ammende kvinner.
INCI: FOENICULUM VULGARE OIL
CAS: 8006-84-6...
...FENOUIL VULGAIRE - Feoniculum vulgare
Utover sine medisinske egenskaper, er vill fennikel i matlaging en frisk og søt delikatesse som vil gi smak til dine gode retter. En smak som ligner på anis.
Plante
Fennikel vulgare - Feoniculum vulgare.
Kjøkken
Infusjon, dekoksjon, pulver, tinktur, sirup, i sukker, i vin, pasta, ris, wok, tajine, grønnsaker.
Form / Mengde
Hele frø ØKOLOGISK TØRKEDE / 40g...