...Pasta G glutenfri rispasta med tare, vårløk, tomat og paprika er en kombinasjon av rismel med tillegg av tørket tarepulver, tørket vårløk, tørket tomat og paprika.
Pastaen er velsmakende og metter kroppen med nyttige komponenter, spesielt jod, som vanligvis ikke er tilstrekkelig i det standard kostholdet.
Det anbefales å lage mat etter følgende oppskrift:
I saltet kokende vann, tilsett makaroni, med tanke på 100 g per 0,5 l vann, hvis ønskelig, tilsett olje. Kok i 5-7 minutter til den er klar.
...Retortemballasje er en myk matemballasje, som er et utmerket alternativ til vanlige bokser under produksjonen av hermetisk mat.
Den brukes til:
produkter som krever sterilisering, som: grøt, gryterett, hermetiske varer, supper, sauser, babymat (grønnsak- og fruktmos, supper, pasta, samt korn, kjøtt, paté), dyrefôr. Rask tilberedning er den viktigste fordelen med slike retter.
...Mikrobuene og det elektromagnetiske feltet.
6. Elektrolyse og ionisering av vann med frigjøring av hydrogen og OH-hydroksylgrupper, samt termiske effekter.
Enhetene kan effektivt brukes i slike industrier som:
- Bygg - for sliping og blanding av byggematerialer, aktivering av overflatelaget av materialer;
- Kjemisk - for å oppnå løsninger, smeltet, emulger og suspensjoner;
- Landbruk - for blanding og mottak av gjødsel;
- Gruvedrift - for behandling av malm eller slam;
- Maskinbygging - for å oppnå smøremidler;
- Mat - for juice, pektiner eller pasta.