Ukraina, Kyiv
... egenskapene til bærene. Karakteristisk søt smak, noe astringerende. Hvordan produseres det? Sublimasjon fra Panfruit er en innovativ metode for å tørke ferske bær, frukter og grønnsaker samtidig som de nyttige, smakfulle og aromatiske egenskapene til produktene bevares. For å lage rips-pulver kontrollerte våre bønder kvaliteten på de dyrkede bærene, og flittige teknologer valgte og frøs naturlige frukter. Deretter ble de nøye tørket og malt. Slik oppstod en organisk og næringsrik delikatesse.
Portefølje (19)
Ukraina, Kyiv
...Frysetørkede bær Merke Jarvy Pakket i et glasskrukke med metallokk...
Samsvarende produkter
Frysetørkede bær
Frysetørkede bær
Portefølje (1)
Ukraina, Pervomaysky
...Bakt blanding (80,0%) (havregryn, bygg, rug, spelt, maiskuler (gryn og maismel, sukker), naturlig honning, raffinert deodorert solsikkeolje, byggmalt ekstrakt, Himalayasalt, vitamin E), en blanding tørkede frukter (13,5%) (i variabel proporsjon: rosiner, tørkede kirsebær, biter av tørkede aprikoser), en blanding av kandiserte frukter (5,5%) (i variabel proporsjon: biter av jordbær, ferskener, glukose-fruktosesirup), biter av kirsebær og frysetørkede jordbær.
Portefølje (123)
Ukraina, Vinnitsa
...Aronia (kirsebær) bær inneholder høyere nivåer av antioksidanter, polyfenoler og antocyaniner. Nivåene av disse elementene er høyere i aroniabær enn i tranebær, blåbær, druer og de fleste andre frukter. Det er allment kjent at antioksidanter bidrar til å redusere risikoen for kreft, hjertesykdom, betennelse, diabetes, bakterielle infeksjoner og nevrologiske sykdommer.
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen