Ustoppelig stigende energikostnader krever nye konsepter og løsninger for å bygge og bo så energieffektivt som mulig. En løsning er lagring av energi i bygningselementene i huset.
Prosjektering av høyt fleksible systemer for rensing av eksosstrømmer. Tjenestene inkluderer konsultasjoner, målinger, godkjenninger og implementering av komplette systemer.
Skatterådgiver Jena - Thomas Ziehm Skatterådgiver i Jena, Thüringen - Ditt skattekontor for årsregnskap, bokføring, skattemeldinger og bedriftsrådgivning.
Konsulentene hos Changepoint Advisory hjelper kundene sine med å analysere problemer helhetlig ved hjelp av velbegrunnede metoder, og veileder dem deretter i akseptorientert problemløsning.
Årsregnskap i henhold til HGB og skatterett; selvangivelser for privatpersoner, frilansere og entreprenører av alle juridiske former; bedriftsrådgivning; lønns- og finansregnskap...
MANATNET er det nettbaserte markedet spesialisert på profesjonell interimledelse for D-A-CH-regionen - siden 2003. Her kan du finne din interimleder - og kontrahere selv.
Gastro-Cool utvikler, produserer og distribuerer innovative og behovsorienterte kjøleapparater – både nasjonalt og internasjonalt. Vi lager skreddersydde kjøleløsninger for deg med maksimal reklameeffekt.
Ekspert i henhold til § 19 I i WHG, ekspert på trykkbeholderforskriften § 32 setning 1 nr. 15, sertifisert hardlodding i henhold til DIN EN 13133, sertifikat av kategori I § 5 i den kjemiske klimabeskyttelsesforskriften.
ifm er spesialisten innen tilskuddsrådgivning, styrking og utvidelse av små og mellomstore bedrifter, støtte til oppstart, business coaching og interimledelse.
Vi er ekspertene for hus, leiligheter og din bedrift. I mange år har vi tilbudt kompetent service innen elektrisk installasjon, sikkerhetsteknologi og klimateknologi.
Ingeniørkontor spesialisert på områder som farlig gods, eksplosjonsbeskyttelse, arbeidsmiljø og avfallshåndtering. Leverandør av seminarer og rådgivning.
Rådgivning for hotell- og restaurantbransjen samt storkjøkken om temaer som matallergier og intoleranser, oppstart av virksomhet, kjøkkenoptimalisering, menyer og kontroll.