...Kvalitet: for mat
Bearbeidet plante del: Blad
Ekstraksjonsmiddel: etanol & vann
Bærer: maltodextrin
Vitenskapelig navn: Brassica oleracea var
Kål, også kjent som grønnkål, er en mørkegrønn grønnsak. Den betraktes som en supermat på grunn av sitt høye innhold av vitaminer, mineraler og antioksidanter.
Våre produkter selges i bulk. Det er en minimum bestillingsmengde på 25 kg for de fleste av våre...
...Kikerter, også kjent som garbanzobønner, er en belgfrukt som sannsynligvis ble oppdaget for første gang i Egypt. Spesielt i Middelhavsområdet er kikerter svært populære, hvor de brukes i ulike retter. Kikerter inneholder mye protein, fiber og mineraler. De har en lett søtlig smak. Kikerter er kjent som hovedingrediens i hummus og falafel, men kan også brukes som grønnsak i et varmt måltid eller...
...men - på grunn av sitt høye sukkerinnhold - som en frukt. Yacon-knollen regnes også som "diabetikernes potet" på grunn av dens blodsukkersenkende effekter.
Yacon er egnet som sukkererstatning. Årsaker: Yacon har et høyt innhold av inulin og oligofruktose, som tilhører de såkalte "fruktooligosakkaridene", naturlige sukkererstatninger. Deres søtningskraft har nesten ingen kalorier og er 30-50 ganger høyere enn vanlig sukker. Det høye fiberinnholdet av inulin og oligofruktose gir en rask metthetsfølelse og er derfor ideelt for vektreduksjon og diabetes.
økologisk pulver ren:240g
Opprinnelse:Peru...
...Fôringsanbefaling:
Lettfordøyelig grønnsakspuré som fôrtilskudd til kjøtt eller våtfôr. Et måltid kan for eksempel bestå av 70% kjøtt/våtfôr og 30% gulrotpuré. Ideelt også for BARF.
Analytiske bestanddeler:
Protein 0,8%, Fettinnhold 0,4%, Råfiber 2,9%, Fuktighet 90%...
...blant annet bambuskaffe som nytelsesmiddel eller bambusskudd som mat i måltider.
Kan hamp også spises?
AT-PUB-GEB-2023-A02 – "Hamp-prosjektet",
Du får alle 11 økologiske hampoppskrifter som en revidert tekst med 20 bilder på 24 DIN A4-sider som PDF-nedlasting (3 MB) - 24,00 EUR...
... indre verdiene når det gjelder ingefær. Opprinnelig kommer ingefær fra Asia, men har vært kjent her i mange århundrer.
Roten dyrkes hovedsakelig i varme, tropiske land som Thailand eller Brasil. Ingefær kan derfor kjøpes hele året. Den smaker imidlertid litt forskjellig avhengig av opprinnelse. Den karakteristiske skarpheten er imidlertid felles for alle røttene og gir ingefær sin særegne karakter. Den smaker ikke bare i retter, men også i mange drikker som ingefærøl.