...Cheddarost er en populær type ost som har sin opprinnelse i landsbyen Cheddar i Somerset, England. Det er en fast og glatt ost med en lys gul farge. Cheddarost lages av melk fra kuer og har en rik, kremet smak som blir skarpere og mer uttalt etter hvert som den modnes. Osten modnes vanligvis i flere måneder for å utvikle sin distinkte smak og tekstur.
Cheddarost er kjent for sin allsidighet og...
...{"Products":"Produkter\n\nFersk Mozzarella, CheddarOst\n\nGrade\n\nA, AA+\n\nShelf Life\n\n24 måneder, må oppbevares ved – 4 grader Celsius.\n\nProduct Origin\n\nNederland/Italia\n\nShape\n\nBlokk\n\nColor\n\nHvit til hvitaktig gul\n\nMoisture\n\n45 - 50%\n\nFat on Dry Basis\n\n30 - 44,5%\n\nSalt\n\nOverflaten er ren med merker fra pressing. Overflaten kan være sprukket.\n\nBody and Texture\n\nEn tett tekstur kan ha ujevne hull\n\nAroma and Taste:\n\nIngredients:\n\nTypisk for melk\n\nKuh-melk, salt, startkulturer, mikrobiologisk løpe."}...
...Cheddar-ost er en populær ostetype som har sin opprinnelse i landsbyen Cheddar i Somerset, England. Det er en fast og smidig ost med en lys gul farge. Cheddar-ost lages av melk fra kuer og har en rik, kremet smak som blir skarpere og mer uttalt med alderen. Osten modnes vanligvis i flere måneder for å utvikle sin karakteristiske smak og spesielle tekstur.
Cheddar-ost er kjent for sin allsidighet...
...GEFRIERTROKKET OST
PROTEINBOMBER PÅ KNASENDE MÅTE
Gefriertrukket ost har en helt spesiell egenskap:
Den er sprø. Selv ung, myk Gouda blir til en sprø snack gjennom vannfjerning under frysetørking.
Uansett om det er i supper, som topping i salater eller som en snack i mellomtiden: Ost gir rettene en fyldig smak. Vår Gouda, Edamer, Emmental eller Cheddar kan enkelt lagres.
Takket være den raske rehydreringen kan våre ost-ingredienser brukes i matproduksjon og gastronomi året rundt – og alltid være ferske.