Vi er en av de største gruppefirmaene som tilbyr nøkkelferdige løsninger innen snacksprodukter i Tyrkia.
Vi produserer maskiner som sjokoladebelagte maskiner, sjokoladekjøletunneler, kjeksinnpakningsmaskiner og deigblandere.
Vi har spesielt sterke referanser og erfaring innen utstyr for matforberedelse og sjokoladebelagte linjer.
Noen av våre kraftige og teknologiske maskiner inkluderer:
- Sjokol...
...25 KG Kraft Bag.
Intended Use
Sudem brødblanding (10 kg), ingrediensen gjær (for rundstykker 300 GR, for store brød 400 g) og vann (6 liter) blandes til de blir til deig.
Deigtemperatur 25-27 °C i 10 min langsomt, 7 min raskt eltes.
For 1. fermentering 15 min (på benken)
For 2. fermentering, tar det 30 min for fermentering.
Stekes i 30-35 minutter.
1 års lagring på et kjølig og tørt sted.
...Pasta tilsetningsstoff brukes i baking for å gi volum til pandekaker og swiss roll-kaker samt iskrem, og fungerer som stabilisator. På denne måten reduseres også eggforbruket.
Opprinnelse: Tyrkia
Form: Gelé
Bruksområde: Baking (pandekaker, swiss roll-kaker, iskrem)
Emballasje: 5 kg bøtte
Holdbarhet: 1 år
Lagring: Oppbevares på et kjølig og tørt sted...