...10 KG Kraft Bag. Bruksområde 1 kg Sudem Velvet Cake-blanding, tilsett 250 ml vann, 300 ml olje og 250 gr (5 egg) som piskes i mikser i 5 minutter. Det oppnådde produktet stekes ved 180 °C i 40-45 minutter. 1 års lagring på et kjølig og tørt sted. 1 års lagring på et kjølig og tørt sted.
...Tørket Mynte, Tørket Balsamblad, Kanel, Allehånde, Ingefær, Svart Pepper, Sitronaroma, Galangal, Tørket Eukalyptusblad, Mentol, Rødbetesukker, Vann
FORSLAG TIL FORBEREDELSE;
Bland to eller tre av våre terningformede teer i 100 ml kokt vann. Teen din er klar til å drikkes.
LAGRINGSANBEFALING;
Oppbevares lukket på et kjølig og tørt sted. Inneholder ikke konserveringsmidler, fortykningsmidler osv.
... FERSKE OG RÅ. -KIDNEYBOBLA ER TILGJENGELIG SOM FØRSTE KLASSES HONNINGKIDNEYBOBLE. ANDRE PRODUKTER INKLUDERER GLASSNØTTER-BADEM-CHICKPEAS-TØRKEDE DRUER-BESNI DRUER-KAPRIFRUKT-MALATYA KAPRIFRUKT-VALNØTTKJØTT-SKALLVALNØTT-HASSELNØTT-REN HASSELNØTT-STEKT HASSELNØTT-GRESSKARFRØ SOM ER RÅ OG STEKT, SALTET OG STEKT. PRØVER KAN SENDES TIL ØNSKET STED.