...
Fiken kan konsumeres rå, ristet eller i bearbeidede former. Den brukes også ofte i en rekke matvarer som sjokolade, søtsaker og fikenpasta. I den globale fikenmarkedet har Tyrkia, sammen med land som Italia og USA, en betydelig posisjon. De beste forholdene for fikenproduksjon er fuktige og milde klimaer. Det unike klimaet i Svartehavet gir gode muligheter for dyrking av dette verdifulle produktet.
Fikens økonomiske verdi er høy, og den gir betydelige bidrag til Tyrkias økonomi. Den anses som et strategisk landbruksprodukt både for det innenlandske markedet og for eksport.
...En tradisjonell dessert som har blitt videreført fra generasjon til generasjon.
Den melkete og kremete smaken må være grunnen.
I vår Custard Powder-serie produserer vi i smakene Vanilje, Sjokolade, Jordbær, Banan, Appelsin, Kokosnøtt og Pistasj.
Tilgjengelige størrelser
100 g x 2 poser x 12 esker
250 g x 12 bokser
300 g x 24 bokser...
...Grønn type kjerner pistasj er produsert fra tidlig høsting. Høstet fra slutten av juli til 15. august, og skallet blir separert. Den er favorisert på grunn av sin unike smak og grønne farge i baklava og iskrem, cezerye, kake-sektorer. Nylig har den blitt brukt i noen produkter i sjokolade-sektoren. Den har en unik og intens smak.
...ALPEDO(Kervancioglu) Limited Company siden 1960, Ligger i Kahramanmaraş/TYRKIET
Produsent av iskrem, Baklava, Sherbet-desserter, pistasjnøtter, rød pepper og andre lokale produkter.
Med over 500 ansatte
ISO 9001 – 14001 – 22000
Verdens største iskrem 280 cm 3722 kg
For mer informasjon, vennligst besøk www.alpedo.com.tr
Iskrem, Vanilje-iskrem, Iskrem-maskiner, Banan-iskrem, Sjokolade-iskrem, Jordbær-iskrem, Naturell-iskrem, Sitron-iskrem, Iskrem-produsent, Mango-iskrem, Tyrkisk-iskrem, Hasselnøtt-iskrem, Pistasj-iskrem, Valnøtt-iskrem, Iskrem-triks...