Vi er produsenten av økologiske grønnsaker som tomat, cherrytomat, cherrytomat, svart krimtomat, roma-tomat, better boy-tomat, agurk, aubergine, mais og babymais. Takket være våre drivhus kan vi levere grønnsaker selv om vinteren. Våre priser er konkurransedyktige.
MARINE FOOD SERVICE I ISTANBUL ER ET SELSKAP SOM PRODUSERER OG EXPORTERER FROSSEN MAT I SILIVRI. I TILLEGG TIL DETTE ER DET OGSÅ AKTIV I FERSKE GRØNNSAKER OG FRUKT. DE PRODUSERER FOR HORECA OG I SMÅ EMBALLASJER, OG PRODUKTENE SELGES I RESTAURANTKATTERING OG SUPERMARKEDKJEDER I FORSKJELLIGE LAND. PRODUSERTE PRODUKTER: SPRING ROLL, SAMOSA, OLIVENOLJEFYLT DRUEBLAD, TØRRE PAPRIKA OG TØRRE AUBERGINE, FYLT FRISKE GRØNNSAKER OG FRUKT.
... hektar. Innenfor veksthusproduksjon er det produsert 3000 tonn på 31 hektar i plastdrivhus og 300 tonn på 1,5 hektar i glassdrivhus. De mest produserte grønnsakene er aubergine, paprika, tomat, agurk, erter og salat. Som et resultat, ifølge dataene fra 1999, er det dyrkede arealet (kultur) 34.800 hektar, hvorav 63 % er tørrland og 37 % er irrigert landbruk. Dyreholdet består av 20.500 storfe, 19.750...