På bakgrunn av aktuelle hendelser utvides Lotao Deli-serien med to ris-klassikere som ikke bør mangle i noe godt hushold: Variantene Basmati Hvit og F...
Melkealternativ av spiret fullkornsris. Risdrykkekonsentrat for industriell produksjon av veganske salte eller søte ferdigretter, bakverk, iskrem, maj...
Ingredienser:
- Sennepsfrø
- Eddik
- Uraffinert havsalt
- 2,5 % Espelette chili pulver
- Vann
Bruksanvisning:
Ideell for å heve sauser og vinaigrette...
Utvunnet fra en regional økologisk kultur, har økologiske hampfrø en behagelig smak av sprø nøtter. Rike og ideelt balanserte i omega 3 & 6, samt rike...
Økologisk fullkornsbrød 51 % er et brød som kombinerer fordelene med ingredienser fra økologisk landbruk og fullkorn. Med en uovertruffen ristet tone,...
Det solrike og vannrike landet er ideelt for dyrking av dette fremragende matproduktet. Ris er en av de sunneste og mest populære kornsortene, rik på ...
Økologisk fullkornscouscous (eller med fransk skrivemåte "couscous") er en typisk matvare fra Nord-Afrika og i Italia fra den vestlige Sicilia og den ...
Skiller seg ut med sine ernæringsmessige kvaliteter, deriblant proteiner og fiber, som er flere ganger høyere enn i hvete.
Fordeler:
- har en gunsti...
Vår mel inkluderer hele kornet. Det er rikt på proteiner, fiber, mineraler og vitaminer. Gunstig for helsen. Kornet, kim og skall gir en bedre ernærin...
Klein spelt, også kalt « engrain », er kjent for sitt lave gluteninnhold. Inneholder mer planteproteiner enn de fleste andre kornsorter. Takket være s...
Det er et fullkornsmel laget av steinmalt durumhvete Timilia eller Tumminia, en hvetevariant som har blitt dyrket på Sicilia i svært lang tid og nylig...
La Baguette Gourmet komplett (51 %) har en uovertruffen grillet nyanse, en sprø skorpe subtilt drysset med mel og alle fordelene med fullkorn. Med en ...
Stekt i ovn med lang hviletid, har denne brødet et rustikt, melaktig utseende, med en tynn og udelte skorpe. Den har en tett og brun krumme, og takket...
Hele kornmelblanding med kim og hvetebiter, dehydrert surdeig. Det er ideelt for produksjon av helkorns romersk pizza, luftig og sprø, rustikk, duften...