• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • dry salted

Resultater for

Tilvirker Produsent - Dry salted

Tilvirker/produsent
  1. EXOTIC CITY

    Belgia

    Verified by europages badge

    Selskapet EXOTIC CITY, er en Multi-Category, som opererer i Matspesialiteter bransjen. Det opererer også i Ris, Næringsmidler - import/eksport, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Drikker - import/eksport, Kaffe og te, Krydder, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Fryste og dypfryste grønnsaker, og Fryst og dypfryst frukt bransjene. Det har base i Alleur, Belgia.

  2. NORTHERN FISH IBERIA

    Portugal

    Selskapet NORTHERN FISH IBERIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - finere bransjen. Det opererer også i dry salted cod bransjene. Det har base i Gafanha Da Encarnação, Portugal.

  3. MAR LUSITANO - PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

    Portugal

    Selskapet MAR LUSITANO - PRODUTOS ALIMENTARES LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i wet salted cod, salt cod fillet, og dry salted cod bransjene. Det har base i Gafanha Da Nazaré, Portugal.

  4. SALAZONES COBASAL S.L

    Spania

    Selskapet SALAZONES COBASAL S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i salmon, sardine, og dry salted cod bransjene. Det har base i Baza, Spania.

  5. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

    Portugal

    Selskapet LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørket fisk bransjen. Det opererer også i dry salted cod bransjene. Det har base i Coimbra, Portugal.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.