...Renhet, Tekstur, Uttrykk Fra Et Terroir
Frisk vin med stor renhet og tekstur, med aromaer av furu og Jumillano-busk
13 ºc Serveringstemperatur
VINMARKENS ALDER: Mer enn 30 år
FREMSTILLING: Fermentert og modnet i fudre
DRUESORT: Monastrell på egen rot...
... vil glede entusiaster av Bordeaux-viner.
Druer: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc
Vinifikasjon: Utvelgelse av høsten uten knusing av druene for å bevare mest mulig frukt. Vinifikasjon i koniske ståltanker for å lette den naturlige ekstraksjonen av tanniner med eleganse.
Lagring: 10 måneder på fat
Smaking: Glans og renhet av frukten, elegansen i tanninene vitner om en myk og perfekt kontrollert ekstraksjon, Château Francs Magnus vil uten tvil forføre med sin kraft, struktur og balanse. En vin av glede.
... rike innhold av essensielle næringsstoffer. Tilsett den i varme drikker, på brødskiver, eller bruk den til å heve dine favorittoppskrifter. La deg fortrylle av essensen av alpin natur med vår fjellhonning fra Haute-Savoie, en terroir-skatte som skal nytes.
... Bioul lar vi fruktens fulle potensial komme til uttrykk ved å kombinere tradisjonelt og moderne håndverk: delvis avstamming, skånsom pressing, kald vinifikasjon, lagring i flere måneder i rustfrie tanker, samt i fat og spesielt i «egg-tanker»! Denne egg-tanken, en første i Belgia, laget av leire og vasket sand med kildevann, lik de gamle romerske amphoraene, fremmer renhet, mineralitet og frukt. Langt fra standardiserte produkter, vil våre viner og crémants, som er ekte refleksjoner av deres terroir, årgangen og vinmakerne, gi deg en autentisk glede.