Tyskland, Wörrstadt
...Surdeig er en av de eldste deigtypene i verden, og allerede for 4000 år siden fermenterte egypterne kornblanding til surdeig for luftig flatbrød. Lecker’s Økologiske Fullkorn Surdeig gir alle blandings- og fullkornsbrød en utmerket struktur og en fyldig, fersk smak. Og det er det en grunn til. • 100% Rugfullkornmel fra kontrollert økologisk dyrking Ingredienser: Bioland RUG-fullkornmel* *= fra kontrollert økologisk produksjon Allergener: Gluten Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portefølje (41)
Nytelse gir suksess. Og nytelse kommer fra gode ingredienser. Produktene fra Dr. Suwelack gir de beste forutsetningene for vellykkede nytelsesprodukter for våre industrikunder. Det som gjør Dr. Suwelack så spesiell, er kombinasjonen av jevn høy kvalitet og en unik kompetanse innen teknologi og oppskrifter, som muliggjør eksepsjonelt gode smaksopplevelser. Slik jobber vi pålitelig og diskret for ...
Portefølje (10)
Storbritannia, Stoke On Trent Tunstall
...maisstivelse, ekstra virgin olivenolje, vegetabilske fibre (rødbete, psyllium), maltodextrin, erteprotein, quinoa-mel, tørket ris-surdeig (rismel, vann, gjær), fortykningsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose (E464) potetstivelse, salt, gjær. NÆRINGSVERDI; Energi KJ (g): 967 Energiverdi kcal (g): 230 Protein (g): 3 Karbohydrater (g): 37.3 hvorav sukker (g): 0.4 Totalt fett (g): 5.9 hvorav mettet fett (g): 0.7 Kostfiber (g): 8 Salt (g): 0.98...
Portefølje (3)