Dr. Paul Lohmann® er en mellomstor, familieeid produsent og utvikler av mineralsalter med hovedkontor i Emmerthal. Sortimentet omfatter over 400 forskjellige salter, fra aluminium til sink, i totalt over 7.000 ulike spesifikasjoner. Dr. Paul Lohmann® leverer sine spesialsalter globalt til kunder innen mat, kosttilskudd, farmasi og kosmetikk, samt - under merket Lohtragon® - til kunder innen indust...
...-regulator sitronsyre E330. (Følgende allergener håndteres i produksjonsanlegget: selleri, lupiner, fiskeprodukter, melkeprodukter, nøtter).
CROC'ELLA er en grossistleverandør av tørket frukt, oliven og antipasti.
CROC'ELLA er en familiebedrift som ligger i Frankrike, i regionen PACA, i departementet Bouches-du-Rhône i Marseille.
For alle forespørsel om tilleggsinformasjon, ikke nøl med å kontakte oss via telefon eller via kontaktskjemaet.
FORPAKNING: Glass på 2,9 kg...
...Produktet inneholder ikke glukosesirup eller tilsetningsstoffer.
%100 Naturlig og vegansk produkt.
Produktene er daglig ferskprodusert.
Utløpsdato: bør konsumeres innen 4 måneder etter produksjonsdato.
Oppbevares på et kjølig og tørt sted.
Kan pakkes som gave.
Ingredienser: Vann, Sukker (Rørsukker), Maisstivelse, pistasjnøtter, Slirekneekstrakt, Syre-regulator (Sitronsyre E330 - Sitronmelisse)...
...Sitronsyre monohydrat er en form for sitronsyre som inneholder ett molekyl vann per molekyl sitronsyre. Sitronsyre i seg selv er en svak organisk syre som finnes naturlig i sitrusfrukter som sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt. Den brukes vanligvis som smaksforsterker, syretilsetning, konserveringsmiddel og pH-regulator i ulike mat-, drikke- og industriprodukter.
Her er noen viktige punkter...
... gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syreregulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet.
Smak: Intens
Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel.
Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate.
Konsistens: Hard
Fjern osteskallet før konsum.
...Sukker, skummet melkepulver, mysepulver,
syreregulator (sitronsyre, askorbinsyre),
stabilisatorer (karboksymetylcellulose, guargummi),
naturlig identisk eplearoma, farge
(ren karamell tartrazin, indigo karmin, klorofyll, gurkemeie)
Forberedelse
Bland 3 liter melk, 500 gram sukker og 500 gram iskremblanding
og vent deretter i 10 minutter. Bland deretter igjen og ha i mykiskremmaskin.
Merk: For å få en mer intens iskremblanding, bland deretter og ha i iskremmaskinen.
...sitronsyre E330, taurin 0.4%, syre-regulator, natrium-sitrat E331, glukoronolakton 0.24%, koffein 0.03%, aroma, fargestoff E150C og riboflavin E101, inositol, vitaminer: B3, B5, B6 og B12.
På grunn av det høye koffeininnholdet (32/100ml) bør dette produktet konsumeres med måte.
Næringsverdi per 100ml
- Energi..................47Kcal
- Protein.................0.4 g
- Karbohydrater.......11.2 g
- Fett....................0.1 g...