No results

Det er ingen resultater for
"lamb and mutton"

Produkter for "lamb and"
lammebein - Rungis av EURODIS kjøttgrossist
EURODIS VIANDES er engrosleverandør av lam i Rungis. For slaktebruk er det viktig å skille mellom tre typer lam: melk lammet, som veier omtrent 10 ki...
Landsbypølse
Saucisson paysan fra Île de Beauté er laget av svinekjøtt som modnes i minimum 1 måned. Hver enhet veier omtrent 300g, med en lengde på 27cm. Forpakn...
BEEF BOURGUIGNON OG POTETER - BISTRONOMISKE
Hell retten i en kjele og varm opp i noen minutter på lav varme mens du rører av og til, eller hell innholdet i boksen i en passende beholder og varm ...
Frossen vaktel kutting
På forespørsel Frosne vaktel lår og fileter. Produkter må hentes på stedet hos Caille des Vosges, ingen frossen levering tilgjengelig.
Svineføtter Foran og Bak - Svineøre Føtter
EKSPORT ASIA AFRIKA, PEET FOOD...
benfri lammekotelett
COURTIN HERVOUET: din spesialist på fjærfe og vilt, beliggende i Rungis. Selskapet COURTIN HERVOUET tilbyr et omfattende utvalg av fjærfe, foie gras o...
KANIN - Kaninkjøtt
Kjøtt av kanin kan leveres når som helst og hvor som helst i ønsket mengde. Det er ingen grenser. Dette er kjøttkaniner oppdrettet i vår egen produksj...
Kalveribbe - Rungis Kjøttgrossist EURODIS KJØTT
EURODIS VIANDES er engrosleverandør av kalvekjøtt i RUNGIS.
Andebryst - Fersk And
EUROVOLAILLES er grossist av andebryst fra Gers. En av lederne innen produkter fra Gers. HOS EUROVOLAILLES er det 3000 mulige referanser, så telefone...
Produkter for "and mutton"
Kalvekjøtt
Kalv - slakterkjøtt...
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
storfe tarmer
Innvollene er renset og fryst. Ofte med hetten. Okseinnmat med honningkake...
Stokkand
Spesialist på engros handel med fjærfe, vilt, foie gras og spekemat. Kontakt 01 41 73 09 85...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
andebein
fersk eller frossen, i forskjellige varianter, i vakuum eller i bulk...
Frossen svinenakke
Er du interessert i svinebakbein? Vi spesialiserer oss på handel med svinebein og andre høyverdige svinekjøttkutt.
Svinehode
SVINEHODE 1/2 Snitt 20 kg frosne Bokser 1 x 40 fcl hq rf cnt i 26 mt netto vekt...
Kokt Sløyfe
Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I d...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play