Spania, Sevilla
...Tripack er det nyskapende og nyttige formatet for å imøtekomme forbrukernes behov, tilpasset spesielle feiringsmomenter. I dette formatet opprettholdes den håndverksmessige behandlingen med store, kvalitetsprodukter som er håndtert for hånd. En smak der ansjos, sardiner og utmerkede oliven blandes perfekt, og dermed oppnås et produkt av eksepsjonell kvalitet. Det består av ansjos, sardiner og oliven fylt med paprika. Kryddret med eddik, olivenolje, andre oljer og salt.
Portefølje (3)
Spania, Chipiona
...Paprika, Tomater, Gulrøtter, Pastinakk... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Bearbeidede produkter: Olivenoljer, Sherryeddik, Oliven, Ansjos, Makrell, Muslinger, Sardiner, Tunfisk, Chorizo, Ibériske skinker, Oster, Basilikum, Pepper, Cayenne, Kanel, Spisskummen, Nellik, Laurus, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våre produkter kommer alle fra lokal produksjon, vi velger våre partnere med omhu for å kunne tilby de beste produktene fra Andalusia.
Spania, Sevilla
... med et hint av kanel og bjørnebær, whisky-krem, likør med surkirsebær, surkirsebær i krem, infusjoner med stevia, flytende stevia og bladstevia, oliven, olivenpatéer, økologisk honning uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, honningkaker med honning inni for direkte konsum, honning i keramikkrukker og til og med i industriell størrelse for bedrifter, pollen, kongelig gelé, honning sennep...
Spania, Balsicas
... sylteagurk, grønnsakskonserver, fruktkonserver, durumhvete pasta, vin, brus, energidrikker, personlig hygieneprodukter, husholdningsprodukter, osv. Vi forbereder komplette eller grupperte containere. I Thriver Import Export tilbyr vi produkter med mer enn 2.500 referanser: • Oljer (oliven, jomfru, solsikke) • Oliven og sylteagurk • Grønnsakskonserver (tomat, artisjokker, mais, asparges...
...sardiner, ansjos, blekksprut, muslinger, navajas og ål. Håndlagde hermetiske ansjoser og sardiner. Hermetiske grønnsaker. Oste med flere spanske opprinnelsesbetegnelser (Asturianere, Galicianere og Extremadurere). Honning og syltetøy (håndlagde), 40 smaker. Safran, paprika og andre krydder. Syltede grønnsaker (oliven, sjalottløk, banderillas osv.). Ris og belgfrukter. Røde, rosé, hvite og søte viner (dessertviner), med alle D.O. Vermut, Fino og Manzanilla. Cava og champagne. Håndlagde likører.
Populære land for denne søkefrasen