...Region: Cerrado – Serra do Salitre
Finca: Morada Do Sol
Produsent: Elen Lorencini Moraes
Variasjon: Arara
Høyde: 1.100 – 1.400 moh
Prosess: Naturlig
Notater: Kaffe med enzymatisk honningduft, med sjokoladeaktig base og fruktige, sitrus- og honningnoter; den er søt, fruktig, med en honningaktig kropp og middels/lav syre.
Arven fra Morada: Refleksjonen av en Tradisjon.
Arv og Dedikasjon
Elen...
...De utvalgte og av høy kvalitet sloene blir macerert i anis i mellom seks og tolv måneder. Etter macerasjonen blir pacharán fra alle fatene blandet for å oppnå konsistens. Når kvalitetsstandardene er satt, blir pacharán filtrert og tappet på flaske. Til slutt blir den filtrert og tappet på flaske. Utsikt: Rød, med oransje kant. Aromaer av bær med ristede hint av kaffe og en anisnote. I munnen, søt, saftig, elegant, med en lang og vedvarende ettersmak.
25 % alkohol vol.
Boks: 31x24x32cm
Boks: 12 flasker...
...(over havet) og mer, vi overvåker nøye produksjonsprosessen til produsentene og behandlingen de bruker. Vi tilbyr 100% arabica kaffe av høy kvalitet. Våre kaffer har følgende profiler: Blomsteraromaer, lys sitrusaktig syre, blomsteraktig smak som jasmin og honning med en saftig ettersmak, karamellnoter i aroma, kremet og fyldig kropp, vaniljesmak og en ettersmak av karamell. En kopp med god syre og fyldig kropp, smak av søt panela og honning, ettersmak som rød eple.
Koselig etablissement, åpent hver dag, hvor man kan spise frokost, lunsj eller ettermiddagskaffe i en familær og trygg atmosfære. Produkter og tjenester:
- Førsteklasses kaffe fra det prestisjetunge merket Segafredo Zanetti.
- Naturlig appelsinjuice fra lokale appelsiner.
- Håndlaget søt og salt bakverk, samt kreativ bakverk under navnet Lovely Sugar: fondantkaker, cupcakes, cakepops, makroner...