ÁNGEL AREVALO, S.A. Stort utvalg av kjøtt
Alle av førsteklasses kvalitet og som har oppfylt strenge helsekrav, bekreftet av CE-sertifisering.
Hjemlevering til industrikunder.
Vi tilbyr eget kjøtt av:
- Lam.
- Unglam og lammeskanker.
- Kalv, geit, svin.
- Spædkalv, variert spekemat.
Engrosleverandør av kjøtt. Fryselager og skjæreområde. Pølseproduksjon. Distribusjon til hoteller, restauranter, skoler og institusjoner.
... næringsmiddelindustrien, spesielt for kjøttsektoren. Adfood består av to store funksjonelle divisjoner: "Prosesser for produksjon av kjøttprodukter" og "Utstyr", samt selskaper i sektoren med lang erfaring og kompetanse. Gruppen ble opprettet i 2010 med mål om å utnytte synergiene mellom merkene den omfatter: RMT (Ingeniørvirksomhet og teknologisk rådgivning innen anlegg, prosesser og produksjonslinjer), Cato (Pølseproduksjon), Ogalsa (Injeksjonslinje), og Roser (hygiene- og håndteringsutstyr).
Selskap dedikert til produksjon og markedsføring av naturlige tarmer for pølseproduksjon. Spesialister på lam, svin og storfe tarmer. Nasjonal og internasjonal distribusjon. Mer info på: www.vgallent.es...
Embutidos y Jamones Los Serranos. Vi er et familieeid selskap med en tradisjonell karakter og lang erfaring innen skink- og pølseproduksjon. Vi ligger i hjertet av Campo Charro i Salamanca. Los Serranos spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske pølser og iberiske skinker av bellota, og vi har to klart adskilte produksjonslinjer. 1. Produksjon av pølser og skinker fra iberisk svin, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo og Cebo). 2. Vi produserer pølser og skinker av høy kvalitet fra hvitt svin, under strenge utvalgskriterier for å oppnå et utmerket produkt.