Spania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Stort utvalg av kjøtt Alle av førsteklasses kvalitet og som har oppfylt strenge helsekrav, bekreftet av CE-sertifisering. Hjemlevering til industrikunder. Vi tilbyr eget kjøtt av: - Lam. - Unglam og lammeskanker. - Kalv, geit, svin. - Spædkalv, variert spekemat. Engrosleverandør av kjøtt. Fryselager og skjæreområde. Pølseproduksjon. Distribusjon til hoteller, restauranter, skoler og institusjoner.
Spania, Cassà De La Selva
... næringsmiddelindustrien, spesielt for kjøttsektoren. Adfood består av to store funksjonelle divisjoner: "Prosesser for produksjon av kjøttprodukter" og "Utstyr", samt selskaper i sektoren med lang erfaring og kompetanse. Gruppen ble opprettet i 2010 med mål om å utnytte synergiene mellom merkene den omfatter: RMT (Ingeniørvirksomhet og teknologisk rådgivning innen anlegg, prosesser og produksjonslinjer), Cato (Pølseproduksjon), Ogalsa (Injeksjonslinje), og Roser (hygiene- og håndteringsutstyr).
Spania, Valencia
Selskap dedikert til produksjon og markedsføring av naturlige tarmer for pølseproduksjon. Spesialister på lam, svin og storfe tarmer. Nasjonal og internasjonal distribusjon. Mer info på: www.vgallent.es...
Spania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Vi er et familieeid selskap med en tradisjonell karakter og lang erfaring innen skink- og pølseproduksjon. Vi ligger i hjertet av Campo Charro i Salamanca. Los Serranos spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske pølser og iberiske skinker av bellota, og vi har to klart adskilte produksjonslinjer. 1. Produksjon av pølser og skinker fra iberisk svin, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo og Cebo). 2. Vi produserer pølser og skinker av høy kvalitet fra hvitt svin, under strenge utvalgskriterier for å oppnå et utmerket produkt.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play