Våre enkle fruktkurver er et flott supplement til de blandede kurvene.
Våre banankurver inneholder 40 perfekt modne bananer.
Fruktmix: Enkel Variasj...
Dattelen Kabkab vokser i sør-Iran nær byen Ahvaz. Produsenten vi har valgt å samarbeide med, eier en palmehage som har blitt overlevert fra generasjon...
Guillaume og Hélène tok over en del av den familiære driften til Guillaumes foreldre i 2016. De har økt arealet med rabarbra. I dag dyrker de 4 hektar...
Cellule sitron C/20 Kg
Sitron aroma væske 100 ml
Hele sitroner, skrelt C/18 Kg
Sitronterninger 6x6mm C/20 Kg
Sitron skall C/11 Kg
Konsentrert sitronsa...
Les épines-vinettes er små bær som vokser på busker som kan bli mellom 1,5 m og 3 m høye. De dyrkes i de vestlige fjellene i landet hos en produsent s...
Våre grønne druer dyrkes i Khorasan-regionen i nordøst i landet. Vår produsent dyrker dem, og tørker dem deretter i solen når de er modne.
Våre grønne...
Den nyeste kreationen i vårt sortiment, Jinkoa Egiazki, med sine eksotiske smaker, er like håndverksmessig og lokal som alle våre likører. For å gi li...
Le Patxaran Egiazki er en håndverkslikør med balanserte og lite søte dufter som har overbevist alle entusiaster av baskisk likør! Med sterk karakter v...
Tidligere laget hver familie sin egen patxaka, men produksjonen har gradvis blitt marginalisert. Denne likøren, preget av den baskiske terroiren, er i...
La Manzana Egiazki er en nytolkning av den klassiske grønne eplelikøren. Den er produsert håndverksmessig ved destillering av grønne epler, og oppskri...
Kalypso er en invitasjon til reise. Fire forskjellige sitrusfrukter er valgt for å tilføre kompleksitet til denne oppskriften. Appelsinen og grapefruk...
Prunelle sauvage, sukker, vann, alkohol og anis.
En dobbel macerasjon. Den første er en kald ekstraksjon. Dette er en forhånds-macerasjon på tre uker...
Bidaia, "reisen" på baskisk, er en unik cubansk rom. Etter en modning på 3 år på Cuba, har vår rom blitt raffinert i fat av Armagnac og hvitvin fra Ir...
Grand classique i likørfamilien, hos Egiazki bestemte vi oss raskt for å lage vår egen oppskrift på myntelikør. Vår serie med likører spiller mer på s...
ØNSKER DU Å UTVIKLE DIN EGEN MERKEVARE?
Gitt den konstante innovasjonen og søken etter tilfredsstillelse av hver enkelt kunde, tilbyr vi muligheten ti...
Stjerneanis, lakris, vann, sukker, alkohol.
For-maceration av Navarre lakris i nøytral alkohol etterfulgt av blanding med en stjerneanis-infusjon. De...
nelle sauvage, einerbær, korn, ingefær, malurt,
appelsinskall og sitronskall.
Hver krydderurt destilleres uavhengig av hverandre for deretter å bli b...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.