Spania, Alicante
Kommersialisering av ferske og semi-bearbeidede landbruksprodukter, ferske, bearbeidede og kjølte matvarer, samt alkoholholdige og alkoholfri drikker...
Portefølje (10)
Spania, Barro-Pontevedra
...Sitrusfrukter (sitron, appelsin, mandarin, nektarin,...), steinfrukter (fersken, eple,...), druer, jordbær, bær, eksotiske frukter (ananas, mango,...), melon, vannmelon,... Kontakt oss for mer informasjon om produkter.
Portefølje (5)
...Hojiblanca olivenolje er en ekstra jomfruolje av høy kvalitet, laget av oliven fra Hojiblanca-sorten. Denne oljen kjennetegnes av sin balanserte smak, som kombinerer fruktige noter av fersk gress, eple og mandel, med et bittert preg og en lett krydret avslutning. Den er en svært allsidig olje i matlaging, ideell både for å bruke rå, i salater og brød, samt til matlaging, i gryteretter, kjøtt og...
Portefølje (19)
Spania, Villanueva De La Reina
...En eksepsjonell Arbequino hvor delikatessen av aromaene fra denne varianten blandes med styrken og karakteren fra de sørlige områdene. En middels fruktig, fersk oliven, med grønne aromaer av urter og grønn hvete innimellom de karakteristiske fruktige notene av Arbequino; fremhever mandel, eple og moden banan. Dens gang i munnen er progressiv, med en myk og delikat inngang, en veldig lett bitter ettersmak og noe mer merkbar den krydrede tilstedeværelsen. Den er harmonisk og med en mandel ettersmak.
Portefølje (4)
Spania, Salar-Granada
... mekaniske prosesser. INENA er en homogen olje, med stor stabilitet, behagelig smak, med lette toner av bitterhet og krydder som gir en duft av fersk gress og eple, myk tekstur på ganen og grønn fruktighet. Hos OLEOSALAR produserer vi ikke bare en ekstra jomfruolivenolje av høyeste kvalitet, men vi viser også dette og sertifiserer det. Gjennom det integrerte produksjonssystemet sikrer vi alle krav til matsikkerhet og kvalitet uten at oljen mister sin personlighet og distinksjon.
... 0,12%. 100% Arbequina, fra tidlig innhøsting og fra samme gård. Vi bruker de mest moderne innhøstingssystemene for å sikre minimal forringelse av olivenen før pressing. Vår olje produseres på mindre enn 8 timer etter innhøsting. Den kombinerer de karakteristiske smakene av Arbequina-varieteten som eple og banan, men i sitt maksimale prakt. De første grønne olivenene fra hver høst skaper vår mest verdifulle ekstra jomfruolje. Utseende: intens grønn farge. Nese: aroma av fersk frukt. Smak: intens, balansert og med fylde.
Populære land for denne søkefrasen